Kolay gelsin canım çok isterdim İnan şu an Leslie yapabilmeyiVe standar pazartesi bildirimi
Cuma 70.0
Pazartesi 70.2
Sabahtan yeşilçay nane limon maden sulu suyumu yaptım yarısı bitti bile. 1litre şu gömüldü. Yemeğini de yaptım.
Şimdi lesli yapmakta sıra.
Varmı benimle Leslie bacimi ziyaret edecek
Sağ ol canımOy gözün aydın canım hasret giderin ne güzel.
Güzel vakit geçirince yediklerin bile artı getirmez sana ins
Zaten gece ne zaman yattın bakalım sen bideuykusuzluk bile artı getiriyor . Hallolur cumaya canim
Harika eksi tebrikler canim
Tabiki eriyecek canım o neki
Harikasın tatlım
Oo o kadar çok gramdan birşey olmaz canim
100 Gr da artidan bile sayılmaz bence halledersin canim
Bende sana güveniyorum canim
Sabit olman super canim
Oo sabahtan baya hareketli geçmiş.
Ben ev dandini ama ev işine girismeyecegim hiç yoksa spor kalacak eminim. Yarın sabahtan ev işini yaparım artık.
Ben dünün menüsünü yazmadım yazıp geliyim bı bari
Eline sağlık canım bugün yapacağım ins
Yok yok öyle düşünmeyelim iyi düşünelim 66yı hatta 65i çağıralım70 de gelebilir hic belli olmaz pazartesi eksi gelince cuma hep pazartesinin fazlasi oluyor bende
Sırf bu yüzden pilsiz tartı aldımBende oyle dusundum degistirecegim
9 katın minik gofreti gülüm.ekmek kendim yaparken iyiydi.sonra fırından almaya başladık çıtır çıtır taze taze.ben kendime hakim olamadım.sen de yoktun dur diyecek çok yedim.iki haftadır cavdar ekmeğine gectim iki dilim iki dilim.bu hafta tek dilim gidecek yavas yavas bırakıyorum.Beyaz ekmek beni mahvetti.Biraz ekmeğe mi dadanmışız yine neyse ki çavdar avuç içi bazlama değilkofret ne kadar minik ?
Elbette canım istersen ilk İspanyol paça , palazzo modellerle başla canım gözünün alışması da daha kolay olur
Çok geçmiş olsun canım.görmedim ben.cok üzüldümSağ ol canım geçen gün yaktım ayağımı kaynar suyla ama bugün şişti üzerine basamaz oldum öyle olunca geldim acile şimdi pansuman yaptılar yeniden antibiyotik filan verdiler inşallah toparlanır bir an önce
Sen iri kemiklisin sanirim canım.42 de olursun 40 da aumin elinden ne kurtulmuş.Ben bilirim sen isteyince neler yapabiliyorsun.Göğüslerim büyüktü benimde.bir gitti.gözüm korktu.105 ten 85 e indim.umarım daha fazla küçülmezAnladım cnm Zehra'nın dediği gibi ispanyol paça bol pacalarla başla bence gözüne alışır canım eşinin benim ki de giydirmem dediklerini giydirdi giymem dediklerini giydi kot pantalona karşı benim ki de bol paça olanlardan alıcam yaza ne güzel küçülmüş bedenin baya cnm benim üst beden 44 düşse yeter ya göğüsler büyük omuzlarım geniş
Tamam cnm
Gözün aydın cnm güzelce hasret giderim cnm
Afiyet olsun canım.17 Ekim
Sabah
Türk kahvesi, 1 dilim baklava, 1 makaron
Kahvaltı
Ispanaklı pide, 1 çb siyah çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kuru fasulye, 1 kepçe mercimek çorbası, salata
2 LT su, yeşil çay, spor yok
@Breeze96 @Fit mutlu anne
Harikasın ortim ben sabitim bugünBen bu koruma işini çözdüm bence 1 haftadır koruma dönemindeymişim gibi yiyorumCumaya göre -200 ama daha dikkatli olup cuma günü en azından 1 kilo vermiş olmak istiyorum
@Breeze96
Emeğine sağlık canımKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
15 Ekim - 22 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel @SanSebastianCheesecake 50 182.5 175 @DeryaOnDiet @yarimuhendis 100 120 100 Pnrrr-12 40 367 265 @Breeze96 146 100 @kumsal68 @Cagrihilal1 120 100 @nnurc 50 @Goklerce 67 57 @Pain Killer @Sonsuz umut 95 35 90 @hadikonusalim @Fit mutlu anne Ucmelekannesi
Kızlar eksik varsa haber verin
Hadi kızlar arttıralım bu hafta sporları ne dersiniz? biraz yürüyüş veya evde leslie yapalım
İns hemencecik iyiles canim.Kolay gelsin canım çok isterdim İnan şu an Leslie yapabilmeyi
Goguslerinin kusulmesi süper olmuş.Sen iri kemiklisin sanirim canım.42 de olursun 40 da aumin elinden ne kurtulmuş.Ben bilirim sen isteyince neler yapabiliyorsun.Göğüslerim büyüktü benimde.bir gitti.gözüm korktu.105 ten 85 e indim.umarım daha fazla küçülmez
Afiyet olsun canım.
Harikasın ortim ben sabitim bugün
Genele bakınca ekmek çok görünmedi ama senin menunde bu kadar ekmek görmeye alışık değilim17 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
1,5haşlanmış yumurta
4zeytin
2üçgen peynir
1tk tahin pekmez
2dilim çavdar ekmeği
Aksam:16.00
4köfte
2dilim çavdar ekmeği
Salata
1kornişon turşu
1tk ketcap
17.00
1minik gofret
Su:3 litre
Spor:20 dk cardio
100 puan
@UcanSupurgehzlsel @Fit mutlu anne Pnrrr-12
Güzel menü canim afiyet olsun17 ekim
kahvalti 10:30
1 yumurtadan omlet
3 erik receli
zeytin
maydanoz
ara 14:00
1 salkim uzum
2 yk yogurt
ara 16:00
kahve yaninda 2 kucuk lokum
1 cay bardagj kadarcekirdek
Aksam 19:00
4 yk yesil mercimek salatasi
2 yk kavrulmus et
domates salatasi
3 lt su
hzlsel @Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim güzel menüPazar
12:00 2 yumurtali omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalik
15:00 elma
19:30 evde az yagli ali nazik
Spor maalesef yok
Su 2 litre
@Fit mutlu annePnrrr-12
Son öğünün saati o kadar geç olmasa bence artı getirecek kadar çok değil canim. Afiyet olsun17 ekim Menum:
11:00 kahve, 1yumurta ile omlett, 2dlm ekmek, 1kk kasar peyniri
15:00 sekersiz cay, cevizli sucuk, 1 avuc fındık
17:30 buyuk kase tavuksuyu corbası, 5yk pırasa yemegi, yarm kase yogurt, 1 saltlk tursusu
21:30 zencefilli limon cayı, 1 canga, 1 züber lokma, yarm kase pudding (ufak bir tatli krizi gecirdm)
2mil leslie =45p
200 mekik =20p
1000 zıplama = 100p
10.000 Adım = 100p topl= 265p
2.5lt su
@nnurc
Tatlıların miktarı az ve sabah yenmiş.17 Ekim
Sabah
Türk kahvesi, 1 dilim baklava, 1 makaron
Kahvaltı
Ispanaklı pide, 1 çb siyah çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kuru fasulye, 1 kepçe mercimek çorbası, salata
2 LT su, yeşil çay, spor yok
@Breeze96 @Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim güzel olmuş menun. Spor da var17 Ekim Menüm
Kahvaltı 1 simit ,1 er dilim beyaz ve kaşar peynir 6 zeytin 1 yumurta söğüş ,limonlu yeşil çay
Ara 1 muz,sütlü kahve
İkindi ızgara balık salata
Ara türk kahvesi 4 parça çaklıt
2 lt su
8000 adım 2 mil leslie 20 dk bölgesel
80 45 50 175 p
@Fit mutlu anne @nnurc
Akşam sadece muhallebi olduğu için bence güzel canim afiyet olsun17 ekim
11.15 : 1 yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek,1 çatal fındık ezmesi
14.30 : 2 minik mandalina,10 fındık
18.00 : 3yk kaşığı bulgur,3 yk etli sebze yemeği,1.5 dilim ekmek
19.30 : çay,1 küçücük dilim muhallebi,1 avuç kuruyemiş
Su : 2.5lt
Spor : 10000 adım
@hadikonusalim
Afiyet olsun canim akşamki kurabiye olmasada olurmuş ama göze batmıyor17.10.2021
10.30 1 sk patates kızartması, 3 zeytin, 1 TK kaymak ve reçel, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
13.30 2 dilim ayva, 2 kaşık kadar nar
14.30 sütlü kahve,2 kare çikolata, 1 avuç Antep fıstığı
18.00 2 kepçe tarhana çorbası, 2 sk taze fasulye,yoğurt, 2 kurabiye
Şu: 2 lt
@kardelelen321 @Fit mutlu anne
Gayet güzel menü canım afiyet olsun. Ekmek miktarlarında varız azalma var17 ekim
10.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
3 zeytin
13.00
1 avuç kutuyemiş
2 kara erik
18.00
1 porsiyon saç kavurma
2 lavaş
20.00
1 muz
Su 1-1.5 lt
Spor yok
@yarimuhendis
Son kaçamak olmasa iyiymiş canim.17 ekim
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yok
17.30 taze fasülye 1 kase yoğurt
22.00 1 lahmacun ayran(ani kaçamak )
2 litre su 9 bin adım
slm nbr
Şükür kızlar iyiyim siz nasılsınızMerhaba canım nasılsın
Goguslerinin kusulmesi süper olmuş.
Onun için ayrı bir egzersiz yaptin mi canim
Sağ ol ortim9 katın minik gofreti gülüm.ekmek kendim yaparken iyiydi.sonra fırından almaya başladık çıtır çıtır taze taze.ben kendime hakim olamadım.sen de yoktun dur diyecek çok yedim.iki haftadır cavdar ekmeğine gectim iki dilim iki dilim.bu hafta tek dilim gidecek yavas yavas bırakıyorum.Beyaz ekmek beni mahvetti.
Çok geçmiş olsun canım.görmedim ben.cok üzüldüm
Sağ ol canım sabit gayet iyi cumaya güzel blr eksi gelecek inşallahSen iri kemiklisin sanirim canım.42 de olursun 40 da aumin elinden ne kurtulmuş.Ben bilirim sen isteyince neler yapabiliyorsun.Göğüslerim büyüktü benimde.bir gitti.gözüm korktu.105 ten 85 e indim.umarım daha fazla küçülmez
Afiyet olsun canım.
Harikasın ortim ben sabitim bugün
Sorma canım ya çok ağrılı geçiyor ekside olmak beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum ama diyete tekrar motive olmamı sağladıİns hemencecik iyiles canim.
Yanık biraz zor ve geç iyileşiyor.
Ama şöyle düşünelim ona rağmen eksidesin
Ben ayrı bir şey yapmadım canım ama benimkiler de küçüldü 120 cm’den 94 e düştü şu an 80b kullanıyorum benim sporlar klasik zaten Leslie ve yürüyüş ama kiloyu her yerden verdiğim için küçüldü diye tahmin ediyorumGoguslerinin kusulmesi süper olmuş.
Onun için ayrı bir egzersiz yaptin mi canim
Sağ ol canım kv nasılŞükür kızlar iyiyim siz nasılsınız
Kız ne güzel küçülmüş işte ben küçültme ameliyatı olmak istiyordum ama gerek kalmadı AllahtanBunun yüzünden küçüldü göğüslerim
Şaka bir yana üst tarafı acayip inceltiyor.
Super cnm gelsn cumaya eksilerBen de cumayla sabitim arkadaşlar61.6 kg
Sagol canimmEmeğine sağlık kuzum.
@Goklerce ortim hayırlı olsun ortaklığımız. ❤
Bu hafta sıkı tutalım ortiiimm. Ben çok saldım bu ara..
Ben de kestirdim saçlarımı bi değişiklik aradım ama eşim beğenmedi. Açık açık beğenmedim demese de bu kadar kısa kestirme bi daha deyip duruyo
Ben resmen eşime intikam uğruna kilo almaya başladım desem yeridir. Makyajdan tut saç şeklime giyimine herşeye müdahale ederdi. Kıskançlık triplerine girerdi. Al sana dedim ama kendime daha büyük kötülük yaptım. Bu denli salmamam gerekirdi.
Gözün aydın canım ne kadar güzel.❤
Ayy ben yoruldm kiz ne cok isin var hergun evi supur sil yapyiormusun. Allah kolaylikversinnSlmlar kızlar dün akşam oğlanı uyutayim derken bende uyumuşum bakamadım birazdan hem menümü yazarım hem de kimler yazmış yazmamış kontrol ederim tartı sonucumu atarım sabah kalktık kızı banyo yaptırdım alel acele börek yaptım 4-5 tane okuluna kahvaltı faslı okula hazırlan indir derken yukarı çıktık evi süpürdüm toparladım bı mutfak kaldı süpürüp silinecek oğlan uyuyacak onu emziriyorum uyuyunca da iş çok vala ütü var dikilecek var akşama ne yemek yapacağım onu bilmiyorumçenem düştü yine
Eline emwgine saglik ortimmKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
15 Ekim - 22 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel @SanSebastianCheesecake 50 182.5 175 @DeryaOnDiet @yarimuhendis 100 120 100 Pnrrr-12 40 367 265 @Breeze96 146 100 @kumsal68 @Cagrihilal1 120 100 @nnurc 50 @Goklerce 67 57 @Pain Killer @Sonsuz umut 95 35 90 @hadikonusalim @Fit mutlu anne Ucmelekannesi
Kızlar eksik varsa haber verin
Hadi kızlar arttıralım bu hafta sporları ne dersiniz? biraz yürüyüş veya evde leslie yapalım
Ayy cok tatlisin sagol canimmOy gözün aydın canım hasret giderin ne güzel.
Güzel vakit geçirince yediklerin bile artı getirmez sana ins
Zaten gece ne zaman yattın bakalım sen bideuykusuzluk bile artı getiriyor . Hallolur cumaya canim
Harika eksi tebrikler canim
Tabiki eriyecek canım o neki
Harikasın tatlım
Oo o kadar çok gramdan birşey olmaz canim
100 Gr da artidan bile sayılmaz bence halledersin canim
Bende sana güveniyorum canim
Sabit olman super canim
Oo sabahtan baya hareketli geçmiş.
Ben ev dandini ama ev işine girismeyecegim hiç yoksa spor kalacak eminim. Yarın sabahtan ev işini yaparım artık.
Ben dünün menüsünü yazmadım yazıp geliyim bı bari
Eline sağlık canım bugün yapacağım ins
Yaa mide genisliyor tabi hemenn tarcin at suyuna canimKaç gündür çılgınlar gibi yediğim için bugün çok acıktım ara öğün vaktini bekliyorum ama zaman geçmiyor
Supersin canimmEvet yarım saat Leslie yapıldı
Hergun yürüyüş yapıyorum ama Leslie yapmayali baya olmuştu. Hamlamisim bacaklarım ağrıyor.
Ve feci acıktım yesilcayimi içip 5 yada 5bucuk.gibi yemeğimi yiyip bugünü kapatacagim ins
Nerelerdesin cnmŞükür kızlar iyiyim siz nasılsınız
Ayy bende bakaym genelde ust tarafm daha geniș suan bile 99 yani ayni kilo olmamiza ragmen. Ama goguslersn diil benm sirtim genis yaBunun yüzünden küçüldü göğüslerim
Ben bu videolara başlayıp başlayıp tamamlamiyorum. Bide aynı anda yetişemiyorum baya hızlı yapıyorlar ona sinir oluyorum sanırımBunun yüzünden küçüldü göğüslerim
Harika canım.Ben ayrı bir şey yapmadım canım ama benimkiler de küçüldü 120 cm’den 94 e düştü şu an 80b kullanıyorum benim sporlar klasik zaten Leslie ve yürüyüş ama kiloyu her yerden verdiğim için küçüldü diye tahmin ediyorum