Kilolar Firarda 😎

Kolay gelsin canım çok isterdim İnan şu an Leslie yapabilmeyi
Sağ ol canım
70 de gelebilir hic belli olmaz pazartesi eksi gelince cuma hep pazartesinin fazlasi oluyor bende
Yok yok öyle düşünmeyelim iyi düşünelim 66yı hatta 65i çağıralım

9 katın minik gofreti gülüm.ekmek kendim yaparken iyiydi.sonra fırından almaya başladık çıtır çıtır taze taze.ben kendime hakim olamadım.sen de yoktun dur diyecek çok yedim.iki haftadır cavdar ekmeğine gectim iki dilim iki dilim.bu hafta tek dilim gidecek yavas yavas bırakıyorum.Beyaz ekmek beni mahvetti.
Çok geçmiş olsun canım.görmedim ben.cok üzüldüm

Sen iri kemiklisin sanirim canım.42 de olursun 40 da aumin elinden ne kurtulmuş.Ben bilirim sen isteyince neler yapabiliyorsun.Göğüslerim büyüktü benimde.bir gitti.gözüm korktu.105 ten 85 e indim.umarım daha fazla küçülmez
Afiyet olsun canım.
Ben bu koruma işini çözdüm bence 1 haftadır koruma dönemindeymişim gibi yiyorum Cumaya göre -200 ama daha dikkatli olup cuma günü en azından 1 kilo vermiş olmak istiyorum
@Breeze96
Harikasın ortim ben sabitim bugün

Emeğine sağlık canım

Goguslerinin kusulmesi süper olmuş.
Onun için ayrı bir egzersiz yaptin mi canim

Genele bakınca ekmek çok görünmedi ama senin menunde bu kadar ekmek görmeye alışık değilim
O gofretlerin 1 tanesi dişinin göçünü doldurmaz zati güzel menü afiyet olsun canim
Güzel menü canim afiyet olsun
Pazar
12:00 2 yumurtali omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalik
15:00 elma
19:30 evde az yagli ali nazik
Spor maalesef yok
Su 2 litre
@Fit mutlu anne Pnrrr-12
Afiyet olsun canim güzel menü
Son öğünün saati o kadar geç olmasa bence artı getirecek kadar çok değil canim. Afiyet olsun
Tatlıların miktarı az ve sabah yenmiş.
Ama öğlen ve akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Ama miktarlar güzel afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel olmuş menun. Spor da var
Akşam sadece muhallebi olduğu için bence güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim akşamki kurabiye olmasada olurmuş ama göze batmıyor
17 ekim
10.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
3 zeytin

13.00
1 avuç kutuyemiş
2 kara erik

18.00
1 porsiyon saç kavurma
2 lavaş

20.00
1 muz

Su 1-1.5 lt
Spor yok

@yarimuhendis
Gayet güzel menü canım afiyet olsun. Ekmek miktarlarında varız azalma var
17 ekim
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yok
17.30 taze fasülye 1 kase yoğurt
22.00 1 lahmacun ayran(ani kaçamak )
2 litre su 9 bin adım
Son kaçamak olmasa iyiymiş canim.

Sağ ol ortim
Sağ ol canım sabit gayet iyi cumaya güzel blr eksi gelecek inşallah
İns hemencecik iyiles canim.
Yanık biraz zor ve geç iyileşiyor.
Ama şöyle düşünelim ona rağmen eksidesin
Sorma canım ya çok ağrılı geçiyor ekside olmak beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum ama diyete tekrar motive olmamı sağladı

Goguslerinin kusulmesi süper olmuş.
Onun için ayrı bir egzersiz yaptin mi canim
Ben ayrı bir şey yapmadım canım ama benimkiler de küçüldü 120 cm’den 94 e düştü şu an 80b kullanıyorum benim sporlar klasik zaten Leslie ve yürüyüş ama kiloyu her yerden verdiğim için küçüldü diye tahmin ediyorum
Şükür kızlar iyiyim siz nasılsınız
Sağ ol canım kv nasıl
Bunun yüzünden küçüldü göğüslerim
Şaka bir yana üst tarafı acayip inceltiyor.
Kız ne güzel küçülmüş işte ben küçültme ameliyatı olmak istiyordum ama gerek kalmadı Allahtan

Ben de cumayla sabitim arkadaşlar 61.6 kg
Super cnm gelsn cumaya eksiler
Sagol canimm
Ayy ben yoruldm kiz ne cok isin var hergun evi supur sil yapyiormusun. Allah kolaylikversinn
Eline emwgine saglik ortimm
Ayy cok tatlisin sagol canimm
Kaç gündür çılgınlar gibi yediğim için bugün çok acıktım ara öğün vaktini bekliyorum ama zaman geçmiyor
Yaa mide genisliyor tabi hemenn tarcin at suyuna canim
Supersin canimm

Bunun yüzünden küçüldü göğüslerim
Şaka bir yana üst tarafı acayip inceltiyor.
Ben bu videolara başlayıp başlayıp tamamlamiyorum. Bide aynı anda yetişemiyorum baya hızlı yapıyorlar ona sinir oluyorum sanırım
Ama üst bölge için etkiliyor yarın kendimi bidaha zorluycam sahanesin canim
Harika canım.
Genelde göğüs ben pek kuculmuyor.
Bende Leslie ve yürüyüş dışında pek birşey yapamiyorum. Aslında bölgesel çalışmak lazım ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…