- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
Oo güzelCanım bugün ziyarete geleceğim inşallah 2 gün rapor aldım evdeyim tüm gün hafta sonu evde değildim ancak buraya bakabildimZaten detoksa İhtiyaç kalmadı 65,8 gördüm demin
Eline sağlııkKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
15 Ekim - 22 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Carșamba Perșembe Toplam Puan: @Valyrian[/URL] Hedef60kgolmak 50 182.5 175 @DeryaOnDiet @yarimuhendis 100 120 100 @Pin-ky 40 367 265 @Breeze96 146 100 @kumsal68 @Cagrihilal1 120 100 @nnurc 50 @Goklerce 67 57 @Pain Killer @Sonsuz umut 95 35 90 denizbenimadim @Fit mutlu anne Ucmelekannesi
Kızlar eksik varsa haber verin
Hadi kızlar arttıralım bu hafta sporları ne dersiniz? biraz yürüyüş veya evde leslie yapalım
2.5 cnm 3 gündeKuzum sen o detoksla kaç kilo verdin.
Uydunmu tamamen. Ben koca bogaz yapamadım tabi
İyiyiz cnmmŞükür kızlar iyiyim siz nasılsınız
Oo harika valla. Şu anda hala koruyormusun pekiOo güzel
Eline sağlıık
2.5 cnm 3 günde
Afiyet şifa olsunİyiyiz cnmmannişle kızılaya gittik geldik bamya kavurcam kekimi yiyim
İnşallah ortimSağ ol ortim
Sağ ol canım sabit gayet iyi cumaya güzel blr eksi gelecek inşallah
Sorma canım ya çok ağrılı geçiyor ekside olmak beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum ama diyete tekrar motive olmamı sağladı
Aslında iyi oldu gömlek giyebildim.kocamanlardı simdi iyi şükürBen ayrı bir şey yapmadım canım ama benimkiler de küçüldü 120 cm’den 94 e düştü şu an 80b kullanıyorum benim sporlar klasik zaten Leslie ve yürüyüş ama kiloyu her yerden verdiğim için küçüldü diye tahmin ediyorum
Sağ ol canım kv nasıl
Kız ne güzel küçülmüş işte ben küçültme ameliyatı olmak istiyordum ama gerek kalmadı Allahtan
Çok fayda ediyorAyy bende bakaym genelde ust tarafm daha geniș suan bile 99 yani ayni kilo olmamiza ragmen. Ama goguslersn diil benm sirtim genis ya
Basla canım yetisebildigin kadar.zaten yavas yavas alışıyorsunBen bu videolara başlayıp başlayıp tamamlamiyorum. Bide aynı anda yetişemiyorum baya hızlı yapıyorlar ona sinir oluyorum sanırım
Ama üst bölge için etkiliyor yarın kendimi bidaha zorluycam sahanesin canim
Harika canım.
Genelde göğüs ben pek kuculmuyor.
Bende Leslie ve yürüyüş dışında pek birşey yapamiyorum. Aslında bölgesel çalışmak lazım ama nerde
Canan Karataya bağlatacaksınız beni ekmek yersen acıkırsın9 katın minik gofreti gülüm.ekmek kendim yaparken iyiydi.sonra fırından almaya başladık çıtır çıtır taze taze.ben kendime hakim olamadım.sen de yoktun dur diyecek çok yedim.iki haftadır cavdar ekmeğine gectim iki dilim iki dilim.bu hafta tek dilim gidecek yavas yavas bırakıyorum.Beyaz ekmek beni mahvetti
Sopa çıktığına göre artık bana ekmek yokCanan Karataya bağlatacaksınız beni ekmek yersen acıkırsın
Hele bazlama hiç yokSopa çıktığına göre artık bana ekmek yok
Sağol cnm 500 grını aldım 2 kilo netOo harika valla. Şu anda hala koruyormusun peki
Sağol cnmA
Afiyet şifa olsun
E gayet iyi bu canım .Sağol cnm 500 grını aldım 2 kilo net11inden 18ine cnm
Sağol cnmcanım çekti yav
Yerine 2 lavaş yedim çünküGayet güzel menü canım afiyet olsun. Ekmek miktarlarında varız azalma var
Lavaslar incecik ondan çok gelmedi gözüme .Yerine 2 lavaş yedim çünkü
Kalinmiydi
Di miiiE gayet iyi bu canım .
Canın çektiyse aklında duracağına midede durması en güzeli
Çok temiz bi dünyan var. Ne güzelKalinmiydiçiğ köfte durumlerin lavasi gibi düşündüm ben nedense
Kabak yedimDi miii
Sen naptın bugün cicoş
Çok temiz bi dünyan var. Ne güzel
Canım telefondan mı yazıyosun cümlene tekrar bak da düzelt istersenKabak yedim
Yolculuktu düğünü derken düzenim yine kaçacak cunku
Amann her seferinde düzeltmek ten bıktım yaCanım telefondan mı yazıyosun cümlene tekrar bak da düzelt istersen
Aynen kabak toparlayıcı sütyen gibi