Afiyet olsun kuzumBitirdim birazdan hazırlanıp kahvaltıya gideceğiz halamlarabi süslenesim geldi kalkayım da hazırlanayım sana da kolay gelsin valla ablam da öğretmen ondan biliyorum çok çok kolay gelsin allah sabır da versin
Unutuyorlar canım ben de öyle ama kiloluyken kendime hiç bakmıyordum içimden gelmiyordu aynaya bile bakmak ondan biraz garipsiyorAhahahah yarım kadınbu adamlar bir değişik, sanırım alışık olmadıkları tarza geçince şaşırıyorlar, aslında zayifken de aynı giyerdim ama unuttu sanırım ,
Gözün aydın canım, hasret giderin ne güzel
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Akşam ki kriz fena olmuş canım
Dediğin gibi annemde olduğun için kötü plmus menu ama her zaman olmuyor afiyet olsun, pişmanlık yok bugunden itibaren dengeliyoruz
Öyledir canım erken kalkınca ister istemez şişkinlik oluyorGünaydın kızlar
Artı 300 üm ama bu olmasını gerektirecek ekstra bi şey yok. Erken uyanmamdan kaynaklı bence. Yani umarım öyledir
Çok iyi kuzum cuma günü 66 geliyor
Eriyecek tabi canım zaten çok bir artı da değil
Artı bile değil canım cumaya inşallah güzel bir rakam gelecekKizlar bende de az arti var. cumaya kadar gidecek insallah
Cuma 69.85
Bugun 70
Fark +150 gram
Pnrrr-12 ortim senin nasil
Ona rağmen eksidesin çok iyi canım inşallah cuma hedeflediğin kiloyu göreceksinPzaretsi 67,20
Buhün 67,10
100 gram gitmiş ama dün abartmıştım bu hafta hedefim büyük 1 kilo gitseydi iyi olurdu
Menü güzel ama şu az canım, afiyet olsun17 ekim
10.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
3 zeytin
13.00
1 avuç kutuyemiş
2 kara erik
18.00
1 porsiyon saç kavurma
2 lavaş
20.00
1 muz
Su 1-1.5 lt
Spor yok
yarimuhendis
Gün hafif geçmiş canım o yüzden akşam ki lahmacun saati dışında göze batmıyor17 ekim
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yok
17.30 taze fasülye 1 kase yoğurt
22.00 1 lahmacun ayran(ani kaçamak )
2 litre su 9 bin adım
Aynen ya insan kilo alınca kendine bakmayı da bırakıyor sanki, ben de öyleydim...kız helal olsun dün ki menüden sabit çıkmışsınAfiyet olsun kuzum
Unutuyorlar canım ben de öyle ama kiloluyken kendime hiç bakmıyordum içimden gelmiyordu aynaya bile bakmak ondan biraz garipsiyor
Allahtan artı gelmedim nasıl başardım bilmiyorum ama anneyi atlattık şimdi cuma gününe kadar dikkat edeceğim
Öyledir canım erken kalkınca ister istemez şişkinlik oluyor
Dun gormustum 66 lari ama tartiya güvenmiyorum bugun 10 farkli sonuc gosterdi resmen hangisiyim bilemedim en yuksegini sectimAfiyet olsun kuzum
Unutuyorlar canım ben de öyle ama kiloluyken kendime hiç bakmıyordum içimden gelmiyordu aynaya bile bakmak ondan biraz garipsiyor
Allahtan artı gelmedim nasıl başardım bilmiyorum ama anneyi atlattık şimdi cuma gününe kadar dikkat edeceğim
Öyledir canım erken kalkınca ister istemez şişkinlik oluyor
Sağ ol kuzum hatta -200 gramla çıktımMenü güzel ama şu az canım, afiyet olsun
Gün hafif geçmiş canım o yüzden akşam ki lahmacun saati dışında göze batmıyor
Aynen ya insan kilo alınca kendine bakmayı da bırakıyor sanki, ben de öyleydim...kız helal olsun dün ki menüden sabit çıkmışsın
65 de gelebilir diyorsun harika o zaman canımDun gormustum 66 lari ama tartiya güvenmiyorum bugun 10 farkli sonuc gosterdi resmen hangisiyim bilemedim en yuksegini sectimcuma gunu bambaska tartabilir tamamen supriz.
Aynen hafta ici dha dikkat edicem ortim arti geldm bugn malesefOrtim sporun cok iyi, yedigin abur cuburlari dengelemistirartik haftaici daha dikkatli yapalim
Sagol cnm insallahAhahahah yarım kadınbu adamlar bir değişik, sanırım alışık olmadıkları tarza geçince şaşırıyorlar, aslında zayifken de aynı giyerdim ama unuttu sanırım ,
Gözün aydın canım, hasret giderin ne güzel
Çok güzel canım afiyet olsun
Akşam ki kriz fena olmuş canım
Dediğin gibi annemde olduğun için kötü plmus menu ama her zaman olmuyor afiyet olsun, pişmanlık yok bugunden itibaren dengeliyoruz
Cok iyi ortim arti sayilmaz bileKizlar bende de az arti var. cumaya kadar gidecek insallah
Cuma 69.85
Bugun 70
Fark +150 gram
Pnrrr-12 ortim senin nasil
Dolunay kendisine inanmayanları cezalandırıyööörduGünaydın kızlar
Artı 300 üm ama bu olmasını gerektirecek ekstra bi şey yok. Erken uyanmamdan kaynaklı bence. Yani umarım öyledir
Ben paylaştım kuzumkızlar ben en son paylaşılan spor takip listesini bulamadımPnrrr-12 cim en son sen mi paylaşmıştın?
KILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
8 Ekim - 15 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 50 152 100 170 472 Hedef60kgolmak 75 83 120 45 120 98 541 @DeryaOnDiet 75 215 290 yarimuhendis 150 490 300 300 130 200 40 1610 Pnrrr-12 30 60 183 290 315 265 195 1338 @Breeze96 170 200 370 @kumsal68 70 340 278 100 788 C Cagrihilal1 130 135 100 140 130 635 nnurc 70 58 65 73 70 62 50 448 G Goklerce 65 74 47 186 @Pain Killer 95 70 73 84 322 SonsuzUmut 120 70 190
Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın
Birinci
yarimuhendis
İkinci
Pnrrr-12
Üçüncü
@kumsal68
Tebrikler kızlar