Kilolar Firarda 😎

Biraz ekmeğe mi dadanmışız yine neyse ki çavdar avuç içi bazlama değil kofret ne kadar minik ?
Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alınca saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyordu
.Beğendiğin seyleri atarsan çok sevinirim
Elbette canım istersen ilk İspanyol paça , palazzo modellerle başla canım gözünün alışması da daha kolay olur

Yımırta ye yımırta

Anladım cnm Zehra'nın dediği gibi ispanyol paça bol pacalarla başla bence gözüne alışır canım eşinin benim ki de giydirmem dediklerini giydirdi giymem dediklerini giydi kot pantalona karşı benim ki de bol paça olanlardan alıcam yaza ne güzel küçülmüş bedenin baya cnm benim üst beden 44 düşse yeter ya göğüsler büyük omuzlarım geniş
Kuzm beni çıkartırmısn listeden yazamıyorum menüleri sık gelemedğm için,
Tamam cnm
Gözün aydın cnm güzelce hasret giderim cnm

Ekmek miktarı fazla olmuş canım toplamda 2 dilim olsaymış keşke ama onun dışında gayet iyi bence günü de erken bitirmişsin spor da var daha ne olsun

Hadi gözün aydın canım hasret gider babacığınla
Sagol canim insallah
Ne güzel canım kavuşun hasret giderin Olsun canım sen yediklerine dikkat et en azından evde de yürüyüş yapabilirsin havalar kötü olursa adım atmış olursun en azından
Sagolasn cnm aynen bende oyle dusunuyorum
Sagolasin canim
Insallah canim sagolasin
Pazar
12:00 2 yumurtali omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalik
15:00 elma
19:30 evde az yagli ali nazik
Spor maalesef yok
Su 2 litre
Fit mutlu anne Pnrrr-12
Guzel menu ortim spor da olsa tadindan yenmez mis

Tatlıyı erken saatte ye canım. Onun dışında güzel. Bi de yere yat bölgesel çalış 10 dk da olsa

Tatlıyı erken saatte ye canım. Onun dışında güzel. Bi de yere yat bölgesel çalış 10 dk da olsa
Hiç planda yoktu aslında o tatlı ama herkes öyle bi iştahlı yediler ki minicik yedimuyandım bu saatte uyuyamayacağım gibi kalktım şimdi spor patlatacağım artık ne kadar sürerse

Ortim sporun cok iyi, yedigin abur cuburlari dengelemistir artik haftaici daha dikkatli yapalim

Ahahahah yarım kadın bu adamlar bir değişik, sanırım alışık olmadıkları tarza geçince şaşırıyorlar, aslında zayifken de aynı giyerdim ama unuttu sanırım ,
Gözün aydın canım, hasret giderin ne güzel
Güzel menu canım afiyet olsun
Pazar
12:00 2 yumurtali omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalik
15:00 elma
19:30 evde az yagli ali nazik
Spor maalesef yok
Su 2 litre
Fit mutlu anne Pnrrr-12
Çok güzel canım afiyet olsun
Akşam ki kriz fena olmuş canım
Dediğin gibi annemde olduğun için kötü plmus menu ama her zaman olmuyor afiyet olsun, pişmanlık yok bugunden itibaren dengeliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…