Kilolar Firarda 😎

17 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
1,5haşlanmış yumurta
4zeytin
2üçgen peynir
1tk tahin pekmez
2dilim çavdar ekmeği

Aksam:16.00
4köfte
2dilim çavdar ekmeği
Salata
1kornişon turşu
1tk ketcap

17.00
1minik gofret:KK22:

Su:3 litre
Spor:20 dk cardio
100 puan
UcanSupurge UcanSupurge hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne Pnrrr-12 Pnrrr-12
Biraz ekmeğe mi dadanmışız yine neyse ki çavdar avuç içi bazlama değil 🤣 kofret ne kadar minik ?
Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alınca saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyordu
.Beğendiğin seyleri atarsan çok sevinirim
Elbette canım istersen ilk İspanyol paça , palazzo modellerle başla canım gözünün alışması da daha kolay olur

Ay kızlar bugün ders çalıştım sadece dışarıya yürüyüşe çıktım sonra akşam ts fb maçı vardı onu izledik💃akşam yemeğine biraz acıkmıştım fazla kaçtı givi ama kaçmadı gibi de sonrasında çayla bir şeyler yedim bugğn ucundan 69 görmüştüm onu da kaybettim herhalde🤣🤣🤣yarın sabah da halama kahvaltıya gideceğiz tehlikenin farkında mıyız🙈🙈
Yımırta ye yımırta 🤣

Pantolon giymek istiyorum mesela.Evlendigimden beri hiç giymedim.evde tayt giyerim.Belim ortaya çıktığından beri spor giyimden ziyade üzerime oturan modeller hoşuma gidiyor.
Ust tarafım 42 alt 42 /44 değişiyor.popo büyük olunca🙈💕
Anladım cnm Zehra'nın dediği gibi ispanyol paça bol pacalarla başla bence gözüne alışır canım eşinin benim ki de giydirmem dediklerini giydirdi giymem dediklerini giydi kot pantalona karşı benim ki de bol paça olanlardan alıcam yaza ne güzel küçülmüş bedenin baya cnm benim üst beden 44 düşse yeter ya göğüsler büyük omuzlarım geniş
Kuzm beni çıkartırmısn listeden 🤍 yazamıyorum menüleri sık gelemedğm için,
Tamam cnm
Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Gözün aydın cnm güzelce hasret giderim cnm

17 Ekim menüm

1,5haşlanmış yumurta
4zeytin
2üçgen peynir
1tk tahin pekmez
2dilim çavdar ekmeği

4köfte
2dilim çavdar ekmeği
Salata
1kornişon turşu
1tk ketcap

17.00

100 puan
UcanSupurge UcanSupurge hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne Pnrrr-12 Pnrrr-12
Ekmek miktarı fazla olmuş canım toplamda 2 dilim olsaymış keşke ama onun dışında gayet iyi bence günü de erken bitirmişsin spor da var daha ne olsun💕

Hadi gözün aydın canım hasret gider babacığınla 🥰
Sagol canim insallah :KK36:
Ne güzel canım kavuşun hasret giderin😍 Olsun canım sen yediklerine dikkat et en azından evde de yürüyüş yapabilirsin havalar kötü olursa adım atmış olursun en azından🥰
Sagolasn cnm aynen bende oyle dusunuyorum :KK200:
Eşim de hep bırakacağım gözüyle baktı.Biraz da ondan inat ettiydim sanırım.
Yarın başlıyoruz degil mi ortim💕

Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alıncas saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyordu
.Beğendiğin seyleri atarsan çok sevinirim😘

Gözün aydın canım.💕😘

Evet ortim 20 dk cardio yaptım.
Ütü spor sayılırsa o da var😀😘
Sen spor yaptın mı?
Sagolasin canim :KK200:
Anladım cnm Zehra'nın dediği gibi ispanyol paça bol pacalarla başla bence gözüne alışır canım eşinin benim ki de giydirmem dediklerini giydirdi giymem dediklerini giydi kot pantalona karşı benim ki de bol paça olanlardan alıcam yaza ne güzel küçülmüş bedenin baya cnm benim üst beden 44 düşse yeter ya göğüsler büyük omuzlarım geniş

Tamam cnm

Gözün aydın cnm güzelce hasret giderim cnm
Insallah canim sagolasin :KK36:
Pazar
12:00 2 yumurtali omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalik
15:00 elma
19:30 evde az yagli ali nazik
Spor maalesef yok
Su 2 litre
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Pnrrr-12 Pnrrr-12
Guzel menu ortim spor da olsa tadindan yenmez mis :KK36:

17 ekim
11.15 : 1 yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek,1 çatal fındık ezmesi
14.30 : 2 minik mandalina,10 fındık
18.00 : 3yk kaşığı bulgur,3 yk etli sebze yemeği,1.5 dilim ekmek
19.30 : çay,1 küçücük dilim muhallebi,1 avuç kuruyemiş
Su : 2.5lt
Spor : 10000 adım
denizbenimadim denizbenimadim
Tatlıyı erken saatte ye canım. Onun dışında güzel. Bi de yere yat bölgesel çalış 10 dk da olsa

Tatlıyı erken saatte ye canım. Onun dışında güzel. Bi de yere yat bölgesel çalış 10 dk da olsa
Hiç planda yoktu aslında o tatlı ama herkes öyle bi iştahlı yediler ki minicik yedim🤗uyandım bu saatte uyuyamayacağım gibi kalktım şimdi spor patlatacağım artık ne kadar sürerse💃💃

17 ekim Menum:

11:00 kahve, 1yumurta ile omlett, 2dlm ekmek, 1kk kasar peyniri

15:00 sekersiz cay, cevizli sucuk, 1 avuc fındık

17:30 buyuk kase tavuksuyu corbası, 5yk pırasa yemegi, yarm kase yogurt, 1 saltlk tursusu

21:30 zencefilli limon cayı, 1 canga, 1 züber lokma, yarm kase pudding (ufak bir tatli krizi gecirdm)

2mil leslie =45p
200 mekik =20p
1000 zıplama = 100p
10.000 Adım = 100p topl= 265p
2.5lt su
nnurc nnurc
Ortim sporun cok iyi, yedigin abur cuburlari dengelemistir 😄 artik haftaici daha dikkatli yapalim

Benim eşim de ilk başta yadırgadı okula sürekli çok şık gidiyorsun bu sene diyordu artık hiç sesini çıkarmıyor eskiden sürekli bu pantolon dar göbeğin çıkmış üzerindeki kısa uzun hırka giy derdi ve biz sabahları her evden çıkışımızda kapışırdık artık adam melek oldu hiçbir şeye karışmıyor bazen diyorum artık hiç karışmıyorsun neye karışayım bir deri bir kemik kaldın artık tam kadın bile değil yarım kadınsın nerede o eski heybetli günlerin diyor🤣🤣🤣
Ahahahah yarım kadın 🤣 bu adamlar bir değişik, sanırım alışık olmadıkları tarza geçince şaşırıyorlar, aslında zayifken de aynı giyerdim ama unuttu sanırım ,🙄🤣
Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Gözün aydın canım, hasret giderin ne güzel ❤️
17 Ekim menüm

1,5haşlanmış yumurta
4zeytin
2üçgen peynir
1tk tahin pekmez
2dilim çavdar ekmeği

4köfte
2dilim çavdar ekmeği
Salata
1kornişon turşu
1tk ketcap

17.00

100 puan
Güzel menu canım afiyet olsun 😘😍
17 ekim
kahvalti 10:30
1 yumurtadan omlet
3 erik receli
zeytin
maydanoz

ara 14:00
1 salkim uzum
2 yk yogurt

ara 16:00
kahve yaninda 2 kucuk lokum
1 cay bardagj kadarcekirdek

Aksam 19:00
4 yk yesil mercimek salatasi
2 yk kavrulmus et
domates salatasi

3 lt su

hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Pazar
12:00 2 yumurtali omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalik
15:00 elma
19:30 evde az yagli ali nazik
Spor maalesef yok
Su 2 litre
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Pnrrr-12 Pnrrr-12
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍
17 ekim Menum:

11:00 kahve, 1yumurta ile omlett, 2dlm ekmek, 1kk kasar peyniri

15:00 sekersiz cay, cevizli sucuk, 1 avuc fındık

17:30 buyuk kase tavuksuyu corbası, 5yk pırasa yemegi, yarm kase yogurt, 1 saltlk tursusu

21:30 zencefilli limon cayı, 1 canga, 1 züber lokma, yarm kase pudding (ufak bir tatli krizi gecirdm)

2mil leslie =45p
200 mekik =20p
1000 zıplama = 100p
10.000 Adım = 100p topl= 265p
2.5lt su
nnurc nnurc
Akşam ki kriz fena olmuş canım :KK43:
17 Ekim
Sabah

Türk kahvesi, 1 dilim baklava, 1 makaron
Kahvaltı
Ispanaklı pide, 1 çb siyah çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kuru fasulye, 1 kepçe mercimek çorbası, salata
2 LT su, yeşil çay, spor yok

@Breeze96 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Dediğin gibi annemde olduğun için kötü plmus menu ama her zaman olmuyor afiyet olsun, pişmanlık yok bugunden itibaren dengeliyoruz 😘
17 Ekim Menüm
Kahvaltı 1 simit ,1 er dilim beyaz ve kaşar peynir 6 zeytin 1 yumurta söğüş ,limonlu yeşil çay
Ara 1 muz,sütlü kahve
İkindi ızgara balık salata
Ara türk kahvesi 4 parça çaklıt
2 lt su

8000 adım 2 mil leslie 20 dk bölgesel
80 45 50 175 p
Fit mutlu anne Fit mutlu anne nnurc nnurc

X