Kilolar Firarda 😎

Eline emeğine sağlık canım bundan sonra menülerde seni etiketleyecegiz
Çok sağ ol canım
Ne demek canım, ben de çok motive edemedim seni
Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyor ben de zayıflayınca yeni alışveriş yaptım bir sürü sırf onlar için kilo almamak lazım , saçlarımi da kestirdim,yapıyorum arada iş yerindeki arkadaşlar üni öğrencisi gibi oldun diyorlar çocuğum olduğuna kimse inanmıyor, şimdi kış için birkaç alışveriş yapacağım böyle sweatshirt ler falan alacağım kocani da takma alisiyorlar

Benim eşim de ilk başta yadırgadı okula sürekli çok şık gidiyorsun bu sene diyordu artık hiç sesini çıkarmıyor eskiden sürekli bu pantolon dar göbeğin çıkmış üzerindeki kısa uzun hırka giy derdi ve biz sabahları her evden çıkışımızda kapışırdık artık adam melek oldu hiçbir şeye karışmıyor bazen diyorum artık hiç karışmıyorsun neye karışayım bir deri bir kemik kaldın artık tam kadın bile değil yarım kadınsın nerede o eski heybetli günlerin diyor

Ortim aynı bozmuşuz dün.Bugün dikkat ediyoruz değil mi
Pantolon giymek istiyorum mesela.Evlendigimden beri hiç giymedim.evde tayt giyerim.Belim ortaya çıktığından beri spor giyimden ziyade üzerime oturan modeller hoşuma gidiyor.
Ust tarafım 42 alt 42 /44 değişiyor.popo büyük olunca
Aynen maliyetli ama zayıflayacağım diye iki yıldır kışlık almamıştım.gömlek uzun zamandan sonra yazın giydim.cok mutlu olmustum.simdide kışlık gomlek alabilirim.sağol canım

Ay bu adamlar kilolu seviyor hep sanırımEşimde dörtte birin gitti diyip duruyor.

Alışacak tabi .Biraz bem de hevesimi alayım.Daha da gaza geldim şimdi

Sabah yaptım yapacağımı ortim annem rahat durmadı ama akşam hafif geçirip yarın tam başlıyorum inşallah hiç merak etme cumaya çok güzel eksiler gelecek Ben de öyle canım o yüzden yavaş yavaş dolduruyorum dolabı kendime yıllardan sonra ilk defa etek elbise ve çizme alacağım gömlek benim özellikle göğüslerim büyük olduğu için hiç alamadığım bir şeydi ama zayıflayınca gönül rahatlığıyla alıyor insan
Ay bu adamlar kilolu seviyor hep sanırımEşimde dörtte birin gitti diyip duruyor.
Bence kilolu halimize alıştıkları için olabilir şimdi garip geliyoruz onlara Ben eşimin desteğiyle diyete başladım hatta şimdi diyor 90 kilo olunca bırakırsın demiştim ne bileyim bu kadar zayıflayacağını Ama ben zaten artık 1-2 kilo daha verip bırakacağım yoksa adam beni boşayacak

Pantolon giyer misin canım dur sana sevdiğim markanın modellerinden bakayım beğendiğim olursa atayım olur mu ?

Kuzm beni çıkartırmısn listeden yazamıyorum menüleri sık gelemedğm için,

Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.

Hadi gözün aydın canım hasret gider babacığınla

Ne güzel canım kavuşun hasret giderin Olsun canım sen yediklerine dikkat et en azından evde de yürüyüş yapabilirsin havalar kötü olursa adım atmış olursun en azından

Eşim de hep bırakacağım gözüyle baktı.Biraz da ondan inat ettiydim sanırım.
Yarın başlıyoruz degil mi ortim
Pantolon giyer misin canım dur sana sevdiğim markanın modellerinden bakayım beğendiğim olursa atayım olur mu ?
Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alınca saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyordu
.Beğendiğin seyleri atarsan çok sevinirim
Gözün aydın canım.
Spor yaptın mı bugün ortim @Breeze96
Evet ortim 20 dk cardio yaptım.
Ütü spor sayılırsa o da var
Sen spor yaptın mı?

Yok canım ya hastaneye geldim pansuman yaptırmaya ayağım fena oldu 2 gün rapor aldım okula bile gidemeyeceğim bu hafta spor yapamam ben kuzum ancak diyet ama güzelce eksi geleceğimize eminim

benim ya, çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatirsiniz Allah şifa versin hepinize
Saol canım
Sizede geçmiş olsun canım sağlık kadar önemli bişi yok şu hayatta
çok geçmiş olsun canım ya
Saol canım
ah ah ((( bu ara yine fena salgın var rabbim yardımcınız olsun
Saol canım asi olmadık inatla pişmanlık yaşıyoruz inşallah gecicek Allah'ın izniyle

Ay kızlar bugün ders çalıştım sadece dışarıya yürüyüşe çıktım sonra akşam ts fb maçı vardı onu izledikakşam yemeğine biraz acıkmıştım fazla kaçtı givi ama kaçmadı gibi de sonrasında çayla bir şeyler yedim bugğn ucundan 69 görmüştüm onu da kaybettim herhaldeyarın sabah da halama kahvaltıya gideceğiz tehlikenin farkında mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…