Eline emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne Begonya2 @Sonsuz umut
Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bendeŞimdilik paylaşmayanlara koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın kalplenelim
Çok sağ ol canımYine cok guzel bir menu cnm afyt olsn
Aksam dengelemissin oglenki menunu afyt olsn cnm fena degl ama saglikli seyler aradi cnm salata yumurta peynir gibi
Takım iși cnm motive ettin beni
Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona
Kolay gelsn cnm zor herseye yetismek, gecmis olsn ihmal etme cnm ya insallah fizik tedavi iyi gelr
Verirsn cnm bi baslayinca duzenini orturt bekliyoruz zatenn
Eline emegine saglik cnm.nnurc ortim hayirli olsun ortiligmiz insallah 1ci oluruzzz bu hafta ben cok hirsliyimm.
yarimuhendis ne yanlisi cnm cok guzel motive ettin beni sende sagol ex ortimm
Ne demek canım, ben de çok motive edemedim seniBen ne kadar duzenli beslenemesemde guzel bir haftaydi canim cok nadir arti gelirim cumalara oda sana denk geldi sana iyi motivasyon veremedim kotu birhaftaya denk geldi. Yine eslesiriz daha buralardayiz telafi ederiz o zaman bol eksili birhafta olsun ikimiz icinde
Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyorBen zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.
Supersinn ortimm bende oyle saglikli bir gun gecirip yarin eksi gelelim insallah
Sen halledersin
Tabiii ondan tombikSen de haklısın garibim ay yiyor onca şeyi
Hic sorma azicik iniyoruz sonra cikiyoruz artilari topladik azicik eksiye gectik derken basa donuyoruz ama yapacaz insallah olacak
Benim eşim de ilk başta yadırgadı okula sürekli çok şık gidiyorsun bu sene diyordu artık hiç sesini çıkarmıyor eskiden sürekli bu pantolon dar göbeğin çıkmış üzerindeki kısa uzun hırka giy derdi ve biz sabahları her evden çıkışımızda kapışırdık artık adam melek oldu hiçbir şeye karışmıyor bazen diyorum artık hiç karışmıyorsun neye karışayım bir deri bir kemik kaldın artık tam kadın bile değil yarım kadınsın nerede o eski heybetli günlerin diyorEline emeğine sağlık canımbundan sonra menülerde seni etiketleyecegiz
Çok sağ ol canım
Ne demek canım, ben de çok motive edemedim seni
Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyorben de zayıflayınca yeni alışveriş yaptım bir sürü sırf onlar için kilo almamak lazım , saçlarımi da kestirdim,yapıyorum arada iş yerindeki arkadaşlar üni öğrencisi gibi oldun diyorlar çocuğum olduğuna kimse inanmıyor, şimdi kış için birkaç alışveriş yapacağım böyle sweatshirt ler falan alacağım kocani da takma alisiyorlar
Ortim aynı bozmuşuz dün.Bugün dikkat ediyoruz değil miKızlar kusura bakmayın rezil bir menü ama inşallah yarın son pazartesi düzelecek
16 Ekim
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
Peynirli omlet, peynir, domates, salatalık, 3-4 zeytin, 1 bardak siyah çay
Ara
Türk kahvesi, yarım dilim kek
Akşam
Köfteli türlü, 2 sk pilav, salata, 1 lokma ekmek
Ara
1 dilim çikolatalı pasta, 1 makaron, 2 çb siyah çay
1,5 LT su, spor yok
@Breeze96 @Fit mutlu anne
Pantolon giymek istiyorum mesela.Evlendigimden beri hiç giymedim.evde tayt giyerim.Belim ortaya çıktığından beri spor giyimden ziyade üzerime oturan modeller hoşuma gidiyor.Eşin niye sıcak bakmıyor kız nasıl bı değişiklik istiyorsun benim genelde spor giyim çekiyor son 1 senedir kapüşonlu sweetshirtler, bol paça pantalonlar salaş giyim rahatta oluyor ama bol giyinmekten vazgeçemiyorum dün sipariş vermiştim iki pantalon geldi 44 bedendi onlar eşofman takımı aldım 4846 alsam da olurmuş belki 44 hatta
Aynen maliyetli ama zayıflayacağım diye iki yıldır kışlık almamıştım.gömlek uzun zamandan sonra yazın giydim.cok mutlu olmustum.simdide kışlık gomlek alabilirim.sağol canımAynı durumdayız canım benim de 4xl idi ilk başladığımda şu an yeniden dolabımı doldurmaya çalışıyorum ve gerçekten hem çok güzel her denediğinin olması yakışması ama ciddi maliyetli bir işEşler hep aynısını yapıyor ama alışıyorlar alışır senin eşin de canım Ben kapalı giyimden pek anlamıyorum ama teyzemin giyimine hep bayılırım etek bluz gömlek, elbise tarzı çok giyer çok da yakışır
Ay bu adamlar kilolu seviyor hep sanırımBenim eşim de ilk başta yadırgadı okula sürekli çok şık gidiyorsun bu sene diyordu artık hiç sesini çıkarmıyor eskiden sürekli bu pantolon dar göbeğin çıkmış üzerindeki kısa uzun hırka giy derdi ve biz sabahları her evden çıkışımızda kapışırdık artık adam melek oldu hiçbir şeye karışmıyor bazen diyorum artık hiç karışmıyorsun neye karışayım bir deri bir kemik kaldın artık tam kadın bile değil yarım kadınsın nerede o eski heybetli günlerin diyor
Alışacak tabi .Biraz bem de hevesimi alayım.Daha da gaza geldim şimdiEline emeğine sağlık canımbundan sonra menülerde seni etiketleyecegiz
Çok sağ ol canım
Ne demek canım, ben de çok motive edemedim seni
Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyorben de zayıflayınca yeni alışveriş yaptım bir sürü sırf onlar için kilo almamak lazım , saçlarımi da kestirdim,yapıyorum arada iş yerindeki arkadaşlar üni öğrencisi gibi oldun diyorlar çocuğum olduğuna kimse inanmıyor, şimdi kış için birkaç alışveriş yapacağım böyle sweatshirt ler falan alacağım kocani da takma alisiyorlar
Ortim nasilsin? Ben pek dikkat edemiyorum bugun de yaSupersinn ortimm bende oyle saglikli bir gun gecirip yarin eksi gelelim insallah
Sen halledersin
Sabah yaptım yapacağımı ortim annem rahat durmadı ama akşam hafif geçirip yarın tam başlıyorum inşallah hiç merak etme cumaya çok güzel eksiler gelecekOrtim aynı bozmuşuz dün.Bugün dikkat ediyoruz değil mi
Pantolon giymek istiyorum mesela.Evlendigimden beri hiç giymedim.evde tayt giyerim.Belim ortaya çıktığından beri spor giyimden ziyade üzerime oturan modeller hoşuma gidiyor.
Ust tarafım 42 alt 42 /44 değişiyor.popo büyük olunca
Aynen maliyetli ama zayıflayacağım diye iki yıldır kışlık almamıştım.gömlek uzun zamandan sonra yazın giydim.cok mutlu olmustum.simdide kışlık gomlek alabilirim.sağol canım
Bence kilolu halimize alıştıkları için olabilir şimdi garip geliyoruz onlaraAy bu adamlar kilolu seviyor hep sanırımEşimde dörtte birin gitti diyip duruyor.
Pantolon giyer misin canım dur sana sevdiğim markanın modellerinden bakayım beğendiğim olursa atayım olur mu ?Ben zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.
Kuzm beni çıkartırmısn listedenKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne Begonya2 @Sonsuz umut
Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bendeŞimdilik paylaşmayanlara koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın kalplenelim
Ortim simdi leslie yaptimm iyi gidiyorr diyet bugun. Ufak bisiy e olmadi kahveyle tarcinli turk kahvesi ic k3siyor az da olsa cnmOrtim nasilsin? Ben pek dikkat edemiyorum bugun de yacanim tatli istiyor
Hadi gözün aydın canım hasret gider babacığınlaKızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Ne güzel canım kavuşun hasret giderinKızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Eşim de hep bırakacağım gözüyle baktı.Biraz da ondan inat ettiydim sanırım.Sabah yaptım yapacağımı ortim annem rahat durmadı ama akşam hafif geçirip yarın tam başlıyorum inşallah hiç merak etme cumaya çok güzel eksiler gelecekBen de öyle canım o yüzden yavaş yavaş dolduruyorum dolabı kendime yıllardan sonra ilk defa etek elbise ve çizme alacağım gömlek benim özellikle göğüslerim büyük olduğu için hiç alamadığım bir şeydi ama zayıflayınca gönül rahatlığıyla alıyor insan
Bence kilolu halimize alıştıkları için olabilir şimdi garip geliyoruz onlaraBen eşimin desteğiyle diyete başladım hatta şimdi diyor 90 kilo olunca bırakırsın demiştim ne bileyim bu kadar zayıflayacağını Ama ben zaten artık 1-2 kilo daha verip bırakacağım yoksa adam beni boşayacak
Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alınca saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyorduPantolon giyer misin canım dur sana sevdiğim markanın modellerinden bakayım beğendiğim olursa atayım olur mu ?
Gözün aydın canım.Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Evet ortim 20 dk cardio yaptım.Spor yaptın mı bugün ortim @Breeze96
Yok canım ya hastaneye geldim pansuman yaptırmaya ayağım fena oldu 2 gün rapor aldım okula bile gidemeyeceğim bu hafta spor yapamam ben kuzum ancak diyet ama güzelce eksi geleceğimize eminimEşim de hep bırakacağım gözüyle baktı.Biraz da ondan inat ettiydim sanırım.
Yarın başlıyoruz degil mi ortim
Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alınca saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyordu
.Beğendiğin seyleri atarsan çok sevinirim
Gözün aydın canım.
Evet ortim 20 dk cardio yaptım.
Ütü spor sayılırsa o da var
Sen spor yaptın mı?
Ne oldu ayağına ortim geçmiş olsunYok canım ya hastaneye geldim pansuman yaptırmaya ayağım fena oldu 2 gün rapor aldım okula bile gidemeyeceğim bu hafta spor yapamam ben kuzum ancak diyet ama güzelce eksi geleceğimize eminim
Saol canımbenim ya, çok geçmiş olsuninşallah biran önce atlatirsiniz Allah şifa versin hepinize
Sizede geçmiş olsun canım sağlık kadar önemli bişi yok şu hayattagünaydın kızlar
kayınvalidemi hastaneye kaldırdılar, kandaki oksijen düşmüş, yanında da refakatçi gerekiyormuş, eşim gidecek salı gününe kadar kalacak
kadıncağız peşpeşe hastalıkla uğraştı bu sene bi toparlansaydı hayırlısıyla
Saol canımçok geçmiş olsun canım ya
Saol canım asi olmadık inatla pişmanlık yaşıyoruz inşallah gecicek Allah'ın izniyleah ah((( bu ara yine fena salgın var rabbim yardımcınız olsun