- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emeğine sağlık kuzum.ORTAKLAR
( 15 - 22 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
Fit mutlu anne C Cagrihilal1 Pain Killer @diyetcigeldihanim nnurc @Pin-ky hzlsel @Breeze96 kardelelen321 G Goklerce denizbenimadim yarimuhendis
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Güzel menu canım afiyet olsun
Suyun az canım, afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Eristenin miktarı biraz fazla olmuş canım, ay çok da severim en azından saati erkenmis spor da yaptıysan yakmissindir
Sandviç olmasa güzelmiş canım
Güzel menu canım afiyet olsun ay ben normalde hamburger, makarna falan çok sevmezdim, pırasa ağzima surmezdim ama hamilelikte saçma birşey oldu ve canım bunları deli gibi istedi sonuç şuan aşırı seviyorum hepsini ne güzeldi eskiden hiç canım istemezdi, iyy hamburger mi derdim,
Evet canım o şekilde yorar,
Eline sağlık canım yeni ortak kardelelen321 inşallah bomba bir hafta olacak canım seninle güzel bir hafta geçti, tekrar buluşuruz elbet C Cagrihilal1
Ben de kestirdim saçlarımı bi değişiklik aradım ama eşim beğenmedi. Açık açık beğenmedim demese de bu kadar kısa kestirme bi daha deyip duruyoEline emeğine sağlık canım bundan sonra menülerde seni etiketleyecegiz
Çok sağ ol canım
Ne demek canım, ben de çok motive edemedim seni
Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyor ben de zayıflayınca yeni alışveriş yaptım bir sürü sırf onlar için kilo almamak lazım , saçlarımi da kestirdim,yapıyorum arada iş yerindeki arkadaşlar üni öğrencisi gibi oldun diyorlar çocuğum olduğuna kimse inanmıyor, şimdi kış için birkaç alışveriş yapacağım böyle sweatshirt ler falan alacağım kocani da takma alisiyorlar
Ben resmen eşime intikam uğruna kilo almaya başladım desem yeridir. Makyajdan tut saç şeklime giyimine herşeye müdahale ederdi. Kıskançlık triplerine girerdi. Al sana dedim ama kendime daha büyük kötülük yaptım. Bu denli salmamam gerekirdi.Benim eşim de ilk başta yadırgadı okula sürekli çok şık gidiyorsun bu sene diyordu artık hiç sesini çıkarmıyor eskiden sürekli bu pantolon dar göbeğin çıkmış üzerindeki kısa uzun hırka giy derdi ve biz sabahları her evden çıkışımızda kapışırdık artık adam melek oldu hiçbir şeye karışmıyor bazen diyorum artık hiç karışmıyorsun neye karışayım bir deri bir kemik kaldın artık tam kadın bile değil yarım kadınsın nerede o eski heybetli günlerin diyor
Gözün aydın canım ne kadar güzel.❤Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Çok geçmiş olsun canımSelam kizlar malum haftasonu ev, çamaşır çocuk,park derken anca geldim..hava aşırı güzeldi kızımla baya dolandım dışarda..şimdi oturdum çay içiyorum...şiddetli belim ve sırtim ağrıyor, sol kolum hep uyuşuk halde off ne olacak bu halim, haftaya fizik tedaviye gideceğim en ufak bir işi bile yapamaz oldum
Sağol kuzumSaol canım
Sizede geçmiş olsun canım sağlık kadar önemli bişi yok şu hayatta
Saol canım
Saol canım asi olmadık inatla pişmanlık yaşıyoruz inşallah gecicek Allah'ın izniyle
slm nbrSelam kızlar
Tebrikler kızlar haftaya eksi ile başlamak süper artı olanlarda fazlaca eksiye geçer insAllah cumaya kadarPzaretsi 67,20
Buhün 67,10
100 gram gitmiş ama dün abartmıştım bu hafta hedefim büyük 1 kilo gitseydi iyi olurdu
İmş canımArtı bile değil canım cumaya inşallah güzel bir rakam gelecek
Ona rağmen eksidesin çok iyi canım inşallah cuma hedeflediğin kiloyu göreceksin
canım tartının pili zayıflamıştır belki benim öyle olmuştu düzeldiDun gormustum 66 lari ama tartiya güvenmiyorum bugun 10 farkli sonuc gosterdi resmen hangisiyim bilemedim en yuksegini sectim cuma gunu bambaska tartabilir tamamen supriz.
Canım bugün ziyarete geleceğim inşallah 2 gün rapor aldım evdeyim tüm gün hafta sonu evde değildim ancak buraya bakabildim Zaten detoksa İhtiyaç kalmadı 65,8 gördüm deminhzlsel detoks önerisi olan var mı demişsin el insaf karşim 3 günde 2.5 kilo menüm duruyor orda
pazartesi grubunu ziyaret edicem dedin o da yok bekliyoruz bakalım
Kuzum ya niye öyle yaptın neyse kilo vereceksin inşallah blr daha da almayacaksın eşin istediği kadar çatlasın bu erkekler bir alem anlamak mümkün değil gerçekten benimki eskiden olsa kıskanırdım ama ne var ki kıskanayım diyor tahta kurusu diyorEmeğine sağlık kuzum.
G Goklerce ortim hayırlı olsun ortaklığımız. ❤
Bu hafta sıkı tutalım ortiiimm. Ben çok saldım bu ara..
Ben de kestirdim saçlarımı bi değişiklik aradım ama eşim beğenmedi. Açık açık beğenmedim demese de bu kadar kısa kestirme bi daha deyip duruyo
Ben resmen eşime intikam uğruna kilo almaya başladım desem yeridir. Makyajdan tut saç şeklime giyimine herşeye müdahale ederdi. Kıskançlık triplerine girerdi. Al sana dedim ama kendime daha büyük kötülük yaptım. Bu denli salmamam gerekirdi.
Gözün aydın canım ne kadar güzel.❤
Merhaba canım nasılsınSelam kızlar
UYE | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Carșamba | Perșembe | Toplam Puan: |
hzlsel | ||||||||
Hedef60kgolmak | 50 | 182.5 | 175 | |||||
DeryaOnDiet | ||||||||
yarimuhendis | 100 | 120 | 100 | |||||
@Pin-ky | 40 | 367 | 265 | |||||
@Breeze96 | 146 | 100 | ||||||
kumsal68 | ||||||||
C Cagrihilal1 | 120 | 100 | ||||||
nnurc | 50 | |||||||
G Goklerce | 67 | 57 | ||||||
Pain Killer | ||||||||
SonsuzUmut | 95 | 35 | 90 | |||||
denizbenimadim | ||||||||
Fit mutlu anne | ||||||||
Ucmelekannesi |
Kuzum sen o detoksla kaç kilo verdin.hzlsel detoks önerisi olan var mı demişsin el insaf karşim 3 günde 2.5 kilo menüm duruyor orda
pazartesi grubunu ziyaret edicem dedin o da yok bekliyoruz bakalım
Canım beni listeden çıkarabilirsin bu hafta hiç spor yapamayacağım çünküKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
15 Ekim - 22 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel Hedef60kgolmak 50 182.5 175 DeryaOnDiet yarimuhendis 100 120 100 @Pin-ky 40 367 265 @Breeze96 146 100 kumsal68 C Cagrihilal1 120 100 nnurc 50 G Goklerce 67 57 Pain Killer SonsuzUmut 95 35 90 denizbenimadim Fit mutlu anne Ucmelekannesi
Kızlar eksik varsa haber verin
Hadi kızlar arttıralım bu hafta sporları ne dersiniz? biraz yürüyüş veya evde leslie yapalım
İnanıyorum sana yüce dolunay al gazımı insin göbeemmDolunay kendisine inanmayanları cezalandırıyööördu
Ben yürüyüş yapmıyorum canım fırsat bulunca Eliptic ve bölgesel çalışıyorum ama zaman belli olmuyor ondan yazmıyorumKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
15 Ekim - 22 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel Hedef60kgolmak 50 182.5 175 DeryaOnDiet yarimuhendis 100 120 100 @Pin-ky 40 367 265 @Breeze96 146 100 kumsal68 C Cagrihilal1 120 100 nnurc 50 G Goklerce 67 57 Pain Killer SonsuzUmut 95 35 90 denizbenimadim Fit mutlu anne Ucmelekannesi
Hadi kızlar arttıralım bu hafta sporları ne dersiniz? biraz yürüyüş veya evde leslie yapalım
Oy gözün aydın canım hasret giderin ne güzel.Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Zaten gece ne zaman yattın bakalım sen bide uykusuzluk bile artı getiriyor . Hallolur cumaya canimGünaydın kızlar
Artı 300 üm ama bu olmasını gerektirecek ekstra bi şey yok. Erken uyanmamdan kaynaklı bence. Yani umarım öyledir
Harika eksi tebrikler canim
Tabiki eriyecek canım o nekiGünaydın kizlar, ben de +300 geldim ama eritecegim kardelelen321
Harikasın tatlımBen bu koruma işini çözdüm bence 1 haftadır koruma dönemindeymişim gibi yiyorum Cumaya göre -200 ama daha dikkatli olup cuma günü en azından 1 kilo vermiş olmak istiyorum
@Breeze96
Oo o kadar çok gramdan birşey olmaz canimKizlar bende de az arti var. cumaya kadar gidecek insallah
Cuma 69.85
Bugun 70
Fark +150 gram
@Pin-ky ortim senin nasil
100 Gr da artidan bile sayılmaz bence halledersin canimGünaydın
Cuma 75.9
Bugün 76.0
100 gr almışım
Bende sana güveniyorum canimGunaydin kizlar dunku tartilar isi berbat etti, +500gr geldim ortim ama halledicem cumaya guveniyorum kendime nnurc
Sabit olman super canimBen de cumayla sabitim arkadaşlar 61.6 kg
Oo sabahtan baya hareketli geçmiş.Slmlar kızlar dün akşam oğlanı uyutayim derken bende uyumuşum bakamadım birazdan hem menümü yazarım hem de kimler yazmış yazmamış kontrol ederim tartı sonucumu atarım sabah kalktık kızı banyo yaptırdım alel acele börek yaptım 4-5 tane okuluna kahvaltı faslı okula hazırlan indir derken yukarı çıktık evi süpürdüm toparladım bı mutfak kaldı süpürüp silinecek oğlan uyuyacak onu emziriyorum uyuyunca da iş çok vala ütü var dikilecek var akşama ne yemek yapacağım onu bilmiyorum çenem düştü yine
Eline sağlık canım bugün yapacağım insKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
15 Ekim - 22 Ekim
70 de gelebilir hic belli olmaz pazartesi eksi gelince cuma hep pazartesinin fazlasi oluyor bendeSağ ol kuzum hatta -200 gramla çıktım
65 de gelebilir diyorsun harika o zaman canım
Bende oyle dusundum degistirecegimİmş canım
canım tartının pili zayıflamıştır belki benim öyle olmuştu düzeldi
Hahahah doğruZaten gece ne zaman yattın bakalım sen bide uykusuzluk bile artı getiriyor . Hallolur cumaya canim