Çok iyi olur kuzum onun düzeni tamamen sende aslında ara ara bildirmen yeterliSpor puanlari gunluk mu paylasiliyor kizlar? Eger yapacak kimse yoksa ben yaparim. Spora cok duskunmusum gibi
Tamam kaptanim bu hafta ben yaparimÇok iyi olur kuzum onun düzeni tamamen sende aslında ara ara bildirmen yeterli
Nurcum aldı vallaCanım herhalde tutan olmayacak çünkü ben yapamayacağım bu hafta geçen hafta zar zor yaptım ama belki gönüllü biri çıkar
He yaaDolunay mı yine mi ne çabuk geliyor bu dolunay
OyySpor puanlari gunluk mu paylasiliyor kizlar? Eger yapacak kimse yoksa ben yaparim. Spora cok duskunmusum gibi
Supersinn ortimm bende oyle saglikli bir gun gecirip yarin eksi gelelim insallahOrtim evet benim gecen hafta ortim ugramadi yalnizdim
Bu hafta daha iyi olacakbirincilik bizde
Ben yarindan itibaren daha cok dikkat etmeye basliyorum
Sen halledersinKızlar 700 gr artıyım dündendolunay geliyor dolunay
Cumadan 100gr eksi olmam için 400 gr vermeliiiiiiii bugün biraz dikkat etmelii
Ben ne kadar duzenli beslenemesemde guzel bir haftaydi canim cok nadir arti gelirim cumalara oda sana denk geldi sana iyi motivasyon veremedim kotu birhaftaya denk geldi. Yine eslesiriz daha buralardayiz telafi ederiz o zaman bol eksili birhafta olsun ikimiz icindeGüzel menu canım afiyet olsun
Suyun az canım, afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Eristenin miktarı biraz fazla olmuş canım, ay çok da severimen azından saati erkenmis spor da yaptıysan yakmissindir
Sandviç olmasa güzelmiş canım
Güzel menu canım afiyet olsunay ben normalde hamburger, makarna falan çok sevmezdim, pırasa ağzima surmezdim ama hamilelikte saçma birşey oldu ve canım bunları deli gibi istedi sonuç şuan aşırı seviyorum hepsini ne güzeldi eskiden hiç canım istemezdi, iyy hamburger mi derdim,
Evet canım o şekilde yorar,
Eline sağlık canımyeni ortak @kardelelen321 inşallah bomba bir hafta olacak canım seninle güzel bir hafta geçti, tekrar buluşuruz elbet C Cagrihilal1
Evet canim orti olmusuz gecen haftayi arti bitirdim ama toparladim kendimi gectigimiz 3 gunu cok iyi gecirdim. Artilardan kurtuldum su an için guzel bol eksili br hafta gecirelimOlur canım tamamdır ben yarın incelerim kim paylaşmış kim paylaşmamis takip altına alırım
Amin insAllah canım
Ortilenmisiz C Cagrihilal1
Emeğine sağlık canımhzlsel
Sağol canım insAllah
Aynen öyle canım tek öğün yapmakti niyetim karbonlu olacağı için meyve sonradan çıktı hesapta yoktu
Yine mi dolunay zamani geldi daha etkisinden cikamamstik bi dolunay bi regli ben 65 i zor görecem bu gidisleKızlar 700 gr artıyım dündendolunay geliyor dolunay
Ayın 20 günü artıyla geçiyo di miYine mi dolunay zamani geldi daha etkisinden cikamamstik bi dolunay bi regli ben 65 i zor görecem bu gidisle
Canım ellerine sağlıktamam etiketlerim
hzlsel kuzum spor puanını biri tutacak mı yoksa hesaplamayalım mı artık
Tamam canım
insAllah cnmEvet canim orti olmusuz gecen haftayi arti bitirdim ama toparladim kendimi gectigimiz 3 gunu cok iyi gecirdim. Artilardan kurtuldum su an için guzel bol eksili br hafta gecirelim
Sen de haklısın garibim ay yiyor onca şeyiKızlar 700 gr artıyım dündendolunay geliyor dolunay
Kuzm beni ortak listesinden çıkaralım düzenli gelemiyorumORTAKLAR
( 15 - 22 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
Fit mutlu anne C Cagrihilal1 @Pain Killer Begonya2 nnurc Pnrrr-12 hzlsel @Breeze96 @kardelelen321 @Goklerce denizbenimadim @yarimuhendis
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Hic sorma azicik iniyoruz sonra cikiyoruz artilari topladik azicik eksiye gectik derken basa donuyoruz ama yapacaz insallah olacakAyın 20 günü artıyla geçiyo di miartıları yok edemiyoruz ama az artı gelmeye çalışırsak bu iş bizde bence cnm
Afiyet olsun canım güzel benceMenum:
12:00 kahve, tahinli cörek (3 dlm ekmek boyutunca)
15:30 2 dlm ekmek, 3dlm salam, 1kk peynir, 1 kase yogurt tarcinli
17:00 kahve 10 findik, 2 parca cikolata
19:00 5yk pırasa yemegi, yarım hașlanmıș tavuk but, 1 saltlk tursusu
20:30 zencefilli limon cayı
21:30 az sekerli turk kahvesi komsuyla
3mil leslie =67p
300 mekik =30p
1300 zıplama = 130p
14.000 Adım = 140p topl= 367p
2.5lt su
nnurc
Afiyet olsun cnm16 Ekim cumartesi
10.00
4 YK kadar sucuklu yumurta
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
14.00
1 dlm revani
Ihlamur
18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe bamya çorbası
1 servis kaşığı kavurmalı Pirinc pilavı
3 YK irmik helvası
(Geleneksel konya dugunpilavi)
Şu 2litre ancak
El_Em Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım güzel menü16 ekiö
Sabah 1 biber kızartması +klasik bir kahvaltı
Öğle sütlü gevrek 1 kase
Akşam 19.30 5-6 kaşık bulgur taze fasülye
21.00
1 kurabiye ve çay
1,5 litre su 3500 adım
Eşin niye sıcak bakmıyor kız nasıl bı değişiklik istiyorsun benim genelde spor giyim çekiyor son 1 senedir kapüşonlu sweetshirtler, bol paça pantalonlar salaş giyim rahatta oluyor ama bol giyinmekten vazgeçemiyorum dün sipariş vermiştim iki pantalon geldi 44 bedendi onlar eşofman takımı aldım 48Ben zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.
Aynı durumdayız canım benim de 4xl idi ilk başladığımda şu an yeniden dolabımı doldurmaya çalışıyorum ve gerçekten hem çok güzel her denediğinin olması yakışması ama ciddi maliyetli bir işBen zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.