Kilolar Firarda 😎

Ortim evet benim gecen hafta ortim ugramadi yalnizdim
Bu hafta daha iyi olacak birincilik bizde
Ben yarindan itibaren daha cok dikkat etmeye basliyorum
Supersinn ortimm bende oyle saglikli bir gun gecirip yarin eksi gelelim insallah
Kızlar 700 gr artıyım dünden dolunay geliyor dolunay
Cumadan 100gr eksi olmam için 400 gr vermeliiiiiiii bugün biraz dikkat etmelii
Sen halledersin

Ben ne kadar duzenli beslenemesemde guzel bir haftaydi canim cok nadir arti gelirim cumalara oda sana denk geldi sana iyi motivasyon veremedim kotu birhaftaya denk geldi. Yine eslesiriz daha buralardayiz telafi ederiz o zaman bol eksili birhafta olsun ikimiz icinde

Evet canim orti olmusuz gecen haftayi arti bitirdim ama toparladim kendimi gectigimiz 3 gunu cok iyi gecirdim. Artilardan kurtuldum su an için guzel bol eksili br hafta gecirelim

Canım ellerine sağlık tamam etiketlerim
hzlsel kuzum spor puanını biri tutacak mı yoksa hesaplamayalım mı artık

Eline sağlık kuzum @Ucmelekannesi önceki tabloda yoktu artık yazıyor onuda ekliyorum :)
Tamam canım
Evet canim orti olmusuz gecen haftayi arti bitirdim ama toparladim kendimi gectigimiz 3 gunu cok iyi gecirdim. Artilardan kurtuldum su an için guzel bol eksili br hafta gecirelim
insAllah cnm

Kuzm beni ortak listesinden çıkaralım düzenli gelemiyorum

Ayın 20 günü artıyla geçiyo di mi artıları yok edemiyoruz ama az artı gelmeye çalışırsak bu iş bizde bence cnm
Hic sorma azicik iniyoruz sonra cikiyoruz artilari topladik azicik eksiye gectik derken basa donuyoruz ama yapacaz insallah olacak

Ben zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.

Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun cnm
16 ekiö
Sabah 1 biber kızartması +klasik bir kahvaltı
Öğle sütlü gevrek 1 kase
Akşam 19.30 5-6 kaşık bulgur taze fasülye
21.00
1 kurabiye ve çay
1,5 litre su 3500 adım
Afiyet olsun canım güzel menü

Eşin niye sıcak bakmıyor kız nasıl bı değişiklik istiyorsun benim genelde spor giyim çekiyor son 1 senedir kapüşonlu sweetshirtler, bol paça pantalonlar salaş giyim rahatta oluyor ama bol giyinmekten vazgeçemiyorum dün sipariş vermiştim iki pantalon geldi 44 bedendi onlar eşofman takımı aldım 48 46 alsam da olurmuş belki 44 hatta

Aynı durumdayız canım benim de 4xl idi ilk başladığımda şu an yeniden dolabımı doldurmaya çalışıyorum ve gerçekten hem çok güzel her denediğinin olması yakışması ama ciddi maliyetli bir işEşler hep aynısını yapıyor ama alışıyorlar alışır senin eşin de canım Ben kapalı giyimden pek anlamıyorum ama teyzemin giyimine hep bayılırım etek bluz gömlek, elbise tarzı çok giyer çok da yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…