Eline emeğine sağlık canım bundan sonra menülerde seni etiketleyecegizKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne Begonya2 @Sonsuz umut
Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende Şimdilik paylaşmayanlara koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın kalplenelim
Çok sağ ol canımYine cok guzel bir menu cnm afyt olsn
Aksam dengelemissin oglenki menunu afyt olsn cnm fena degl ama saglikli seyler aradi cnm salata yumurta peynir gibi
Takım iși cnm motive ettin beni
Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona
Kolay gelsn cnm zor herseye yetismek, gecmis olsn ihmal etme cnm ya insallah fizik tedavi iyi gelr
Verirsn cnm bi baslayinca duzenini orturt bekliyoruz zatenn
Eline emegine saglik cnm. nnurc ortim hayirli olsun ortiligmiz insallah 1ci oluruzzz bu hafta ben cok hirsliyimm.
yarimuhendis ne yanlisi cnm cok guzel motive ettin beni sende sagol ex ortimm
Ne demek canım, ben de çok motive edemedim seniBen ne kadar duzenli beslenemesemde guzel bir haftaydi canim cok nadir arti gelirim cumalara oda sana denk geldi sana iyi motivasyon veremedim kotu birhaftaya denk geldi. Yine eslesiriz daha buralardayiz telafi ederiz o zaman bol eksili birhafta olsun ikimiz icinde
Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyor ben de zayıflayınca yeni alışveriş yaptım bir sürü sırf onlar için kilo almamak lazım , saçlarımi da kestirdim,yapıyorum arada iş yerindeki arkadaşlar üni öğrencisi gibi oldun diyorlar çocuğum olduğuna kimse inanmıyor, şimdi kış için birkaç alışveriş yapacağım böyle sweatshirt ler falan alacağım kocani da takma alisiyorlarBen zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.