Kilolar Firarda 😎

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende 😉Şimdilik paylaşmayanlara 👎 koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın 💙 kalplenelim 🤗😍
Eline emeğine sağlık canım 😍 bundan sonra menülerde seni etiketleyecegiz ❤️
Yine cok guzel bir menu cnm afyt olsn

Aksam dengelemissin oglenki menunu afyt olsn cnm fena degl ama saglikli seyler aradi cnm salata yumurta peynir gibi

Takım iși cnm motive ettin beni :KK36:

Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona

Kolay gelsn cnm zor herseye yetismek, gecmis olsn ihmal etme cnm ya insallah fizik tedavi iyi gelr

Verirsn cnm bi baslayinca duzenini orturt bekliyoruz zatenn :KK36:

Eline emegine saglik cnm. nnurc nnurc ortim hayirli olsun ortiligmiz insallah 1ci oluruzzz bu hafta ben cok hirsliyimm.

yarimuhendis yarimuhendis ne yanlisi cnm cok guzel motive ettin beni sende sagol ex ortimm :rolleyes: :KK36:
Çok sağ ol canım
Ben ne kadar duzenli beslenemesemde guzel bir haftaydi canim cok nadir arti gelirim cumalara oda sana denk geldi sana iyi motivasyon veremedim kotu birhaftaya denk geldi. Yine eslesiriz daha buralardayiz telafi ederiz o zaman bol eksili birhafta olsun ikimiz icinde😚
Ne demek canım, ben de çok motive edemedim seni :KK43:
Ben zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.💕😍😘💕
Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyor 😍 ben de zayıflayınca yeni alışveriş yaptım bir sürü sırf onlar için kilo almamak lazım ,🤣 saçlarımi da kestirdim,yapıyorum arada iş yerindeki arkadaşlar üni öğrencisi gibi oldun diyorlar 😍🤣çocuğum olduğuna kimse inanmıyor, şimdi kış için birkaç alışveriş yapacağım böyle sweatshirt ler falan alacağım 😍kocani da takma alisiyorlar 🤣

Çok sağ ol canım

Kız değiştir tabi çok iyi geliyor insna kendini genclesmis hissediyor 😍 ben de zayıflayınca yeni alışveriş yaptım bir sürü sırf onlar için kilo almamak lazım ,🤣 saçlarımi da kestirdim,yapıyorum arada iş yerindeki arkadaşlar üni öğrencisi gibi oldun diyorlar 😍🤣çocuğum olduğuna kimse inanmıyor, şimdi kış için birkaç alışveriş yapacağım böyle sweatshirt ler falan alacağım 😍kocani da takma alisiyorlar 🤣
Benim eşim de ilk başta yadırgadı okula sürekli çok şık gidiyorsun bu sene diyordu artık hiç sesini çıkarmıyor eskiden sürekli bu pantolon dar göbeğin çıkmış üzerindeki kısa uzun hırka giy derdi ve biz sabahları her evden çıkışımızda kapışırdık artık adam melek oldu hiçbir şeye karışmıyor bazen diyorum artık hiç karışmıyorsun neye karışayım bir deri bir kemik kaldın artık tam kadın bile değil yarım kadınsın nerede o eski heybetli günlerin diyor🤣🤣🤣

Kızlar kusura bakmayın rezil bir menü ama inşallah yarın son pazartesi düzelecek🥺

16 Ekim
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
Peynirli omlet, peynir, domates, salatalık, 3-4 zeytin, 1 bardak siyah çay
Ara
Türk kahvesi, yarım dilim kek
Akşam
Köfteli türlü, 2 sk pilav, salata, 1 lokma ekmek
Ara
1 dilim çikolatalı pasta, 1 makaron, 2 çb siyah çay

1,5 LT su, spor yok

@Breeze96 @Fit mutlu anne
Ortim aynı bozmuşuz dün.Bugün dikkat ediyoruz değil mi😍😘
Eşin niye sıcak bakmıyor kız nasıl bı değişiklik istiyorsun benim genelde spor giyim çekiyor son 1 senedir kapüşonlu sweetshirtler, bol paça pantalonlar salaş giyim rahatta oluyor ama bol giyinmekten vazgeçemiyorum dün sipariş vermiştim iki pantalon geldi 44 bedendi onlar eşofman takımı aldım 48 🙈 46 alsam da olurmuş belki 44 hatta 😄
Pantolon giymek istiyorum mesela.Evlendigimden beri hiç giymedim.evde tayt giyerim.Belim ortaya çıktığından beri spor giyimden ziyade üzerime oturan modeller hoşuma gidiyor.
Ust tarafım 42 alt 42 /44 değişiyor.popo büyük olunca🙈💕
Aynı durumdayız canım benim de 4xl idi ilk başladığımda şu an yeniden dolabımı doldurmaya çalışıyorum ve gerçekten hem çok güzel her denediğinin olması yakışması ama ciddi maliyetli bir iş🤣Eşler hep aynısını yapıyor ama alışıyorlar alışır senin eşin de canım😘 Ben kapalı giyimden pek anlamıyorum ama teyzemin giyimine hep bayılırım etek bluz gömlek, elbise tarzı çok giyer çok da yakışır🥰
Aynen maliyetli ama zayıflayacağım diye iki yıldır kışlık almamıştım.gömlek uzun zamandan sonra yazın giydim.cok mutlu olmustum.simdide kışlık gomlek alabilirim.sağol canım😍😘

Benim eşim de ilk başta yadırgadı okula sürekli çok şık gidiyorsun bu sene diyordu artık hiç sesini çıkarmıyor eskiden sürekli bu pantolon dar göbeğin çıkmış üzerindeki kısa uzun hırka giy derdi ve biz sabahları her evden çıkışımızda kapışırdık artık adam melek oldu hiçbir şeye karışmıyor bazen diyorum artık hiç karışmıyorsun neye karışayım bir deri bir kemik kaldın artık tam kadın bile değil yarım kadınsın nerede o eski heybetli günlerin diyor🤣🤣🤣
Ay bu adamlar kilolu seviyor hep sanırım:-)Eşimde dörtte birin gitti diyip duruyor.

Çok sağ ol canım

Alışacak tabi .Biraz bem de hevesimi alayım.Daha da gaza geldim şimdi😘

Ortim aynı bozmuşuz dün.Bugün dikkat ediyoruz değil mi😍😘

Pantolon giymek istiyorum mesela.Evlendigimden beri hiç giymedim.evde tayt giyerim.Belim ortaya çıktığından beri spor giyimden ziyade üzerime oturan modeller hoşuma gidiyor.
Ust tarafım 42 alt 42 /44 değişiyor.popo büyük olunca🙈💕

Aynen maliyetli ama zayıflayacağım diye iki yıldır kışlık almamıştım.gömlek uzun zamandan sonra yazın giydim.cok mutlu olmustum.simdide kışlık gomlek alabilirim.sağol canım😍😘
Sabah yaptım yapacağımı ortim annem rahat durmadı ama akşam hafif geçirip yarın tam başlıyorum inşallah hiç merak etme cumaya çok güzel eksiler gelecek😍😍 Ben de öyle canım o yüzden yavaş yavaş dolduruyorum dolabı kendime yıllardan sonra ilk defa etek elbise ve çizme alacağım gömlek benim özellikle göğüslerim büyük olduğu için hiç alamadığım bir şeydi ama zayıflayınca gönül rahatlığıyla alıyor insan🤩
Ay bu adamlar kilolu seviyor hep sanırım:-)Eşimde dörtte birin gitti diyip duruyor.
Bence kilolu halimize alıştıkları için olabilir şimdi garip geliyoruz onlara🤣 Ben eşimin desteğiyle diyete başladım hatta şimdi diyor 90 kilo olunca bırakırsın demiştim ne bileyim bu kadar zayıflayacağını🤣🤣 Ama ben zaten artık 1-2 kilo daha verip bırakacağım yoksa adam beni boşayacak🤭🤭

Ben zayıflamaya başladığmda 98 kiloydum XXL giyiyordum.şimdi M bedenim.Mantom dahil hiç bir şeyim olmuyor. kazaklarım tayltarım o kadar bol ki.Tarzımı değiştirip tek tek alacağım.Büyük bedende anne giyim giymekten sıkıldım.yeni bir tarz edinmek istiyorum.Ama karar veremiyorum.Eşim çok da sıcak bakmasada alışacak.tesettürlüyüm.fikir verseniz cok. güzel olur.💕😍😘💕
Pantolon giyer misin canım dur sana sevdiğim markanın modellerinden bakayım beğendiğim olursa atayım olur mu ?

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende 😉Şimdilik paylaşmayanlara 👎 koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın 💙 kalplenelim 🤗😍
Kuzm beni çıkartırmısn listeden 🤍 yazamıyorum menüleri sık gelemedğm için,

Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.

Kızlar yarn babam gelicek almanyadan biraz spontan oldu, gelmeyi dusunuyordu ztn ama tabi bi anda olunca smdi biraz temzlk yapicam yarn da kalani yaprm yemegi disarsa yerz dedi esim onda rahatm ama 2 hafta kalacak diyet bozmasamda evde leslie falan yapamam yuruyus artiririm diye dusundm havalar iyi olursa oda tabiki.
Hadi gözün aydın canım hasret gider babacığınla 🥰

Ne güzel canım kavuşun hasret giderin😍 Olsun canım sen yediklerine dikkat et en azından evde de yürüyüş yapabilirsin havalar kötü olursa adım atmış olursun en azından🥰

Sabah yaptım yapacağımı ortim annem rahat durmadı ama akşam hafif geçirip yarın tam başlıyorum inşallah hiç merak etme cumaya çok güzel eksiler gelecek😍😍 Ben de öyle canım o yüzden yavaş yavaş dolduruyorum dolabı kendime yıllardan sonra ilk defa etek elbise ve çizme alacağım gömlek benim özellikle göğüslerim büyük olduğu için hiç alamadığım bir şeydi ama zayıflayınca gönül rahatlığıyla alıyor insan🤩

Bence kilolu halimize alıştıkları için olabilir şimdi garip geliyoruz onlara🤣 Ben eşimin desteğiyle diyete başladım hatta şimdi diyor 90 kilo olunca bırakırsın demiştim ne bileyim bu kadar zayıflayacağını🤣🤣 Ama ben zaten artık 1-2 kilo daha verip bırakacağım yoksa adam beni boşayacak🤭🤭
Eşim de hep bırakacağım gözüyle baktı.Biraz da ondan inat ettiydim sanırım.
Yarın başlıyoruz degil mi ortim💕
Pantolon giyer misin canım dur sana sevdiğim markanın modellerinden bakayım beğendiğim olursa atayım olur mu ?
Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alınca saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyordu
.Beğendiğin seyleri atarsan çok sevinirim😘
Gözün aydın canım.💕😘
Spor yaptın mı bugün ortim @Breeze96
Evet ortim 20 dk cardio yaptım.
Ütü spor sayılırsa o da var😀😘
Sen spor yaptın mı?

Eşim de hep bırakacağım gözüyle baktı.Biraz da ondan inat ettiydim sanırım.
Yarın başlıyoruz degil mi ortim💕

Pantolon giymek istiyorum canım.evlenmeden önce etek giymezdim.Hep pantolon giyerdim.Kilo alınca saldım herşeyi.Eşimde etek giymemi istiyordu
.Beğendiğin seyleri atarsan çok sevinirim😘

Gözün aydın canım.💕😘

Evet ortim 20 dk cardio yaptım.
Ütü spor sayılırsa o da var😀😘
Sen spor yaptın mı?
Yok canım ya hastaneye geldim pansuman yaptırmaya ayağım fena oldu 2 gün rapor aldım okula bile gidemeyeceğim bu hafta spor yapamam ben kuzum ancak diyet ama güzelce eksi geleceğimize eminim😍

benim ya, çok geçmiş olsun:KK43: inşallah biran önce atlatirsiniz ❤️ Allah şifa versin hepinize
Saol canım
günaydın kızlar :KK200:

kayınvalidemi hastaneye kaldırdılar, kandaki oksijen düşmüş, yanında da refakatçi gerekiyormuş, eşim gidecek salı gününe kadar kalacak
kadıncağız peşpeşe hastalıkla uğraştı bu sene bi toparlansaydı hayırlısıyla :KK43:
Sizede geçmiş olsun canım sağlık kadar önemli bişi yok şu hayatta
çok geçmiş olsun canım ya :KK43:
Saol canım
ah ah :KK43:((( bu ara yine fena salgın var rabbim yardımcınız olsun
Saol canım asi olmadık inatla pişmanlık yaşıyoruz inşallah gecicek Allah'ın izniyle

Ay kızlar bugün ders çalıştım sadece dışarıya yürüyüşe çıktım sonra akşam ts fb maçı vardı onu izledik💃akşam yemeğine biraz acıkmıştım fazla kaçtı givi ama kaçmadı gibi de sonrasında çayla bir şeyler yedim bugğn ucundan 69 görmüştüm onu da kaybettim herhalde🤣🤣🤣yarın sabah da halama kahvaltıya gideceğiz tehlikenin farkında mıyız🙈🙈

X