Kilolar Firarda 😎

Ay çok güzel onlar da ama mesela ben de hiç lokma yemedim🙈🙈belki lokma daha güzeldir bilemiciiiğimmm🤣ve lokumların bir paketindeki kalori bir tane barın kalorisine denk neredeyse🤣
hıım o yüzden tercih ediyosun :KK66: lokmalar öyle çabuk yeniyo ki bir paket neredeyse 400 kalori ve ben bir oturuşta yiyebiliyorum yanında sıvı birşey tüketirsem şişiyo ama bitiremiyorum 😂

Hoş buldum canım Leylağım. İyiyim. Sen nasılsın? Sizleri görmek ne güzel 😍❤️

Canım doktorum seni unutmak ne mümkün ❤️ Teşekkür ederim bu güzel karşılama için 💐

çokkk mutlu ettiniz beni, yuvamı bulmuş gibiyim 🌸 artık gitmek yok 💐
Aslı öğretmenim çok hoş geldin çok tatlış bir geliş oldu bu. Ben Gözde çok memnun oldum. :KK50::KK200:

hıım o yüzden tercih ediyosun :KK66: lokmalar öyle çabuk yeniyo ki bir paket neredeyse 400 kalori ve ben bir oturuşta yiyebiliyorum yanında sıvı birşey tüketirsem şişiyo ama bitiremiyorum 😂
Ya benim açılan paketi bitirme gibi bir huyum var o paket bitmeden bana rahat gelmiyor resmen🤣lokmaları da kaç kere alacaktım ben bunu açarsam bitiririm diyip almadım🤣🤣

Hoş buldum canım Leylağım. İyiyim. Sen nasılsın? Sizleri görmek ne güzel 😍❤️

Canım doktorum seni unutmak ne mümkün ❤️ Teşekkür ederim bu güzel karşılama için 💐

çokkk mutlu ettiniz beni, yuvamı bulmuş gibiyim 🌸 artık gitmek yok 💐
İyiyim canım kürkçü dükkana döndüm aldıklarını vermeye çalışıyorum😂🙈

13 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurta
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir
1 litre yeşil çay (bunu her gün yapıyorum ama kalorisi yok diye yazmıyordum)

1 adet züber lokumlu kahve

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 geniş tabak (böyle kocamanından) salata (domates-marul-biber-havuç sebzeden mamul)
Su: 2.5 litre
Spor: 6000 adım
canım canım çok güzel menü ❤️
özellikle de yeşil çaya ve züber uçuruyorrr :21:kurabiye cenevarım beniim :KK74:

cnm hepsini sil sonra menünü yaz, altta düzenle yazıyo ona basıcaksın önce :KK66:
Mesaj üzerinde oynama yapılmıyor düzenle kısmı ilk dakikalarda geçerli bildiğim kadarıyla şimdi şikayet et var onun yerine yani silecek bir yer yok malesef

Ya benim açılan paketi bitirme gibi bir huyum var o paket bitmeden bana rahat gelmiyor resmen🤣lokmaları da kaç kere alacaktım ben bunu açarsam bitiririm diyip almadım🤣🤣
cnm ben o huyumu şöyle yendim pakette kalanları ayrı kaba koyup kağıdı atıyorum 😂
cam kavanoz çok iş görüyor senin de vardır şu magnolia kavanozlarından kesin :KK8:

canım canım çok güzel menü ❤️
özellikle de yeşil çaya ve züber uçuruyorrr :21:kurabiye cenevarım beniim :KK74:
Kuzumm çok teşekkür ederim. Kendimi buldum diğer foto beni tam yansıtamıyordu boğa burcu iştahına uygun olarak kurabiye canavarı cuk oturdu. Kurbiş canavarını da çok severim zaten:KK48: :KK50: İştahımı birden kesen şey kesinlikle bu gruptur çoktan gidip dolapla sarmaş dolaş olmuştum eşim bile şaşkın. Hepinize çok kalp :KK200::KK200: :sampiyon:

cnm ben o huyumu şöyle yendim pakette kalanları ayrı kaba koyup kağıdı atıyorum 😂
cam kavanoz çok iş görüyor senin de vardır şu magnolia kavanozlarından kesin :KK8:
Yok işe yaramıyor bende🤣onlara ulaşabilmem kolay oluyor çünkü🤣ancak birisiyle bölüşürsem iş görür🙈🙈

@bilgem tomris o 1 lt yeşil çayı nasıl yapıyorsun canım sanki anlatmıştın gibi ama tam hatırlayamadım😊
Zeynepcim bu yeşil yapraklı olan aktarlarda satılan yaprakları büyük büyük açılan yeşil çaylar vardır. Aktardan onlardan alıyorum. Bir demlik demlerim 1 yemek kaşığı attığımda o yapraklar açılır çay süzgecini doldurur kaynamış suyla buluştuğu vakit. Limon sıkıp doldurup doldurup içerim. Bazen içine kabuk tarçın atarım minik bazen sade limonlu. Benim tüketim şeklim böyle canım. :eğlence:

Zeynepcim bu yeşil yapraklı olan aktarlarda satılan yaprakları büyük büyük açılan yeşil çaylar vardır. Aktardan onlardan alıyorum. Bir demlik demlerim 1 yemek kaşığı attığımda o yapraklar açılır çay süzgecini doldurur kaynamış suyla buluştuğu vakit. Limon sıkıp doldurup doldurup içerim. Bazen içine kabuk tarçın atarım minik bazen sade limonlu. Benim tüketim şeklim böyle canım. :eğlence:
Ben bunu trabzona gittiğimde deneyeyim o zaman aktardan alıp çok teşekkür ederim😊😊😘😘

ahhh yaa bu erkeklerin şu tavrına ayar oluyorum yaa

hepsi aynı emin ol canım

bütün yük kadınlarda, bir tam gün çocuklarla vakit geçirseler anlarlar ama işte anlık olumsuz bişe görünce hemen bıdı bıdıya geçiyorlar

benim eşim de çocuklara telefon vermeme çok kızıyor ama sürekli asla vermiyorum ama mesela büyüğüme ders çalıştırmam gerekiyor küçüğüm dibimden asla ayrılmaz kıskançlık da başladı büyüğü yanıma yaklaştırmıyor bu yüzden mecbur veriyorum ki rahat rahat büyüğe ders çalıştırayım ama yok çok veriyorsun diye her gün benimle kavgalı
sıkıysa gel sen her ikisiyle aynı anda ilgilen

hadi canımm
ayyy ne güzel bi haber bu benim için Allah razı olsun
inşallah işe yarar

ayyy canımm benim teşekkür ederim :KK200: :KK60:

ayyy yok artık kıskanç şey :sinirli:
Off bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadan 😡 sanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor
Eveet orti olmuşuz. Ay ortim ben sabah +200 geldim haberin olsun. Sabahtan beri dersteydim yazamadım. Senin nasıldı pzt tartın?
Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım 🙈
Geldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim. ❤️
Hoş geldin canım ,özledik seni 😍

Kizlar iyi aksamlar
12:00 1 tavuk doner durum, salata
15:00 1 kurabiye, kahve
19:30 4 kofte, 1 kasik humus, 1dilim ekmek

Su:1.5 litre pek icemedim
Güzel sayilit ama şu çok az canım
13 Eylül
Kahvaltı

2 yk sucuklu yumurtanın sadece yumurtası🤣, domates, salatalık, peynir, 4 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir
Ara
Züber, yeşil çay
Akşam
Köri soslu tavuk(sütlü🤭), 2 yk yoğurt, 1 wasa, salata

2,5 LT su, 6bin adım

Beyaz leylak Beyaz leylak
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
Bugün menüm
Sabah türk kahvesi,ceviz ve elma
İlk öğün 2 yumurtalı zeytinyağlı hellimli omlet,siyah zeytin,salatalık iceberg
Ara 1 elmalı tarçınlı kurabiye,şekersiz siyah çay
İkinci öğün nohut yemeği,ayran, hazır tavuk ızgara
Ara 1 lt limonlu yeşil çay, light sütlü kahve
8000 adım,2 mil leslie,15 dk bölgesel
@Fit mutlu anne
Güzel menü canım afiyet olsun 😘
13 eylül yeni başlangıçlar
10.30 : 2 minik yumurtalı az yağda az kaşarlı omlet,2 dilim tb ekmek
16.00 : 1 elma,1avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 tabak z.yağlı fasülye,1 kaşık pilav,1 küçük ay dilimi kavun
20.00 : sade türk kahvesi,1 hurma
Su : 3.5lt
Spor yok malisif(ablamla mutfak dolaplarını temizledik hışırım çıktı🤣)
El_Em El_Em @eceboce
Güzel menu canım afiyet olsun, suyun çok güzel
13 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurta
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir
1 litre yeşil çay (bunu her gün yapıyorum ama kalorisi yok diye yazmıyordum)

1 adet züber lokumlu kahve

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 geniş tabak (böyle kocamanından) salata (domates-marul-biber-havuç sebzeden mamul)
Su: 2.5 litre
Spor: 6000 adım
Çok güzel canım afiyet olsun 😘, akşam harika
13 Eylül Pazartesi Menüm
12:30
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet (yumurtalar küçük )
1 TK tahin pekmez
2 ceviz
2 dilim TB ekmek
Biraz peynir

17:30 yeşil elma
19:30 Fırında tavuk yemeğinin sebzelerinden (3 dilim patates vardı biber soğan vb)ve 2 tavuk but

2 litre su
7000 adım
@hzlsel
Güzel menu canım afiyet olsun 😘

X