- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Şimdiye kadar 3ltyi geçti suyumtuvalet yollarında kalıyorum öyle oluncaBen de şimdi sofradan yarı aç yarı tok kalktım su içer dururum gece boyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiye kadar 3ltyi geçti suyumtuvalet yollarında kalıyorum öyle oluncaBen de şimdi sofradan yarı aç yarı tok kalktım su içer dururum gece boyu
yolla bakalım prens çıkar belkiYeşil çay içerim ya da türk kahvesifala inanma falsız da kalma faladdine yollayayım
ayneenKızlar alışacaksınız tabi hafta sonundan sonra normal beslenmek ağır geldi yarimuhendis Hedef60kgolmak
Geldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim.asliogretmen Aslı’cım gel canım artık buradayız
Bence oldukça başarılı akşam pidesi olsa da günün totalinde kalori dengesi bence sağlanmış. Afiyetler olsun.Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
3 yemek kaşığı biberli domates
3 yemek kaşığı yumurta
4 zeytin
Ara
1 mandalina
Akşam
2 şiş tavuk ızgarada
3 dilim pide
Salata çeşitleri
Akşam dışarda yemiştik o yüzden pide yedim
Ve 3 fincan Türk kahvesi
Afiyet olsun canım suyunu tamamlamaya çalış bence.Kizlar iyi aksamlar
12:00 1 tavuk doner durum, salata
15:00 1 kurabiye, kahve
19:30 4 kofte, 1 kasik humus, 1dilim ekmek
Su:1.5 litre pek icemedim
Bu züberi ben de bugün denedim 1 tane lokum acayip güzel canı insanın tatlı istediğinde en azından rafine şekerden uzak hurma şekeriyle yapılmış bir atıştırmalık tercihi. Afiyet olsun canım menü güzel13 Eylül
Kahvaltı
2 yk sucuklu yumurtanın sadece yumurtası, domates, salatalık, peynir, 4 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir
Ara
Züber, yeşil çay
Akşam
Köri soslu tavuk(sütlü), 2 yk yoğurt, 1 wasa, salata
2,5 LT su, 6bin adım
Beyaz leylak
Aminn inşallahyolla bakalım prens çıkar belki
ayneen
cnm menü sayfası orasııı çabuk sil menünü yazMerhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız
Ben bu mesajı niye alıntıladım gerçekten unuttum ,
Afiyet olsun canım menüm harika ben bugün fazla yedim niye diyete engel bişey yoktu ama çok açlık hissettiğim için miktarlar bi tık fazlaydı .
Süper menü ve iyi bir gün sonucunda süper sporlar darısı başıma yaa benim üstümde de ölü toprağı atılmış gibi 5000-6000 ile eve dönüyorum seni yeneceğimm tembellikBugün menüm
Sabah türk kahvesi,ceviz ve elma
İlk öğün 2 yumurtalı zeytinyağlı hellimli omlet,siyah zeytin,salatalık iceberg
Ara 1 elmalı tarçınlı kurabiye,şekersiz siyah çay
İkinci öğün nohut yemeği,ayran, hazır tavuk ızgara
Ara 1 lt limonlu yeşil çay, light sütlü kahve
8000 adım,2 mil leslie,15 dk bölgesel
@Fit mutlu anne
züber candıır değil mi yarimuhendis balımBence oldukça başarılı akşam pidesi olsa da günün totalinde kalori dengesi bence sağlanmış. Afiyetler olsun.
Afiyet olsun canım suyunu tamamlamaya çalış bence.
Bu züberi ben de bugün denedim 1 tane lokum acayip güzel canı insanın tatlı istediğinde en azından rafine şekerden uzak hurma şekeriyle yapılmış bir atıştırmalık tercihi. Afiyet olsun canım menü güzel
sağol kuşum darısı başınaa :)Süper menü ve iyi bir gün sonucunda süper sporlar darısı başıma yaa benim üstümde de ölü toprağı atılmış gibi 5000-6000 ile eve dönüyorum seni yeneceğimm tembellik
Züber aşktır bu aralar bar değil de lokumlarından yiyorumama her gün tüketemiyorum maalesef meyve veya onu tercih etmem gerekiyor çünkü meyveyi de çok seviyorumzüber candıır değil mi yarimuhendis balım
hzlsel de seviorrrr o da sevioor bu da sevioor herkes seviooorr
hıı ben ona hiç bakmadım güzel mi :)Züber aşktır bu aralar bar değil de lokumlarından yiyorumama her gün tüketemiyorum maalesef meyve veya onu tercih etmem gerekiyor çünkü meyveyi de çok seviyorum
Aslllııımm hoşgeldin canım nasılsın iyi misinGeldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim.
Gerçekten mi tamam siliyorumcnm menü sayfası orasııı çabuk sil menünü yaz
oyy kim gelmiiiş sansebastiançizkek im ben cnm güçlü kadınlar zayıflıyor a da yazıyordum haniGeldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim.
Hoş geldin Sefa geldin canım biz de seni çok özledik inanGeldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim.
Ay çok güzel onlar da ama mesela ben de hiç lokma yemedimbelki lokma daha güzeldir bilemiciiiğimmmve lokumların bir paketindeki kalori bir tane barın kalorisine denk neredeysehıı ben ona hiç bakmadım güzel mi :)
lokma alıyorum sürekli
Hoş buldum canım Leylağım. İyiyim. Sen nasılsın? Sizleri görmek ne güzelAslllııımm hoşgeldin canım nasılsın iyi misin
Canım doktorum seni unutmak ne mümkün Teşekkür ederim bu güzel karşılama içinoyy kim gelmiiiş sansebastiançizkek im ben cnm güçlü kadınlar zayıflıyor a da yazıyordum hani
çokkk mutlu ettiniz beni, yuvamı bulmuş gibiyim artık gitmek yokHoş geldin Sefa geldin canım biz de seni çok özledik inan