Kilolar Firarda 😎

Kızlar 1.sayfadaki listede üstten alta doğru dönüşümlü takım kaptanı seçiyoruz :) süresi min 2 hafta diyelim kaptanlara bağlı :)
Sayfada aktif olanlar tabi

@Azimliiii
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
denizbenimadim denizbenimadim kaptanlık için müsait misiniz 🤩

Her şeyde +1 ben varım tabi her zamn tek değilsiniz :)
Canım beni bi süre es geç lütfen. Çok uzun zamandır uzağım diyetten ve sayfadan. Isınayım azcık sıram gelince devralırım inşallah😉
denizbenimadim denizbenimadim nice Güzel yıllara canım 💕
Teşekkür ederim 💕💕
Emzirmeyi naptın sen bitirdin mi , şifa olsun aşın
Yok kuzum 2 yaşa kadar devam emzirmeye inşallah 3 ayımız var daha
Çoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsün

Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi.. 😤

Eline sağlık kaptanım.
denizbenimadim denizbenimadim ortaklığımız hayırlı uğurlu olsun canım. :KK5:

Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsine 😍😍

Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..

Cumaya kadar gidecek onlar merak etme 😉

Tamamıyla katılıyorum ❤❤
Hayırlı olsun bebişim💕

Gordum de ben gram gram verdigim icin cok moralim bozuldu kaptancim artiyi gorunce. Benjm neredeyse 1 ayda verdigimi bir haftasonunda almisim yani.
Bende farkli degilimm ama odemdir cnm Hepsi kilo degildir, dikkat edip cumaya eksi bile geliriz insallahhh
Gelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Halledersin cnm insallah
kız pınarım sen hafta sonu ne yidiinnn turşu mu, gece uyumadın mı su mu içmedin gülüm, ben bu kız 2 aya olmadı aralığa mezun olur diye düşünürken böyle moralini bozacak artı olmaz sen hemen etkilenip moral bozuyorsun çünkü
cumaya kadar sana görev alarm mı kurarsın ne yaparsan yap her saat başı bir bardak suya niyet yükleyip iç gülüm , sen kesin suyu azalttın
Lahana yedimm bigun bigunde disardan et lahmacun vs sonra pastalar dondurma gofret havada ucustu normal yani yarisi kilo olsa yarisi odemdir insallah evet su da az ictm birau abla simdi hemen iciyorumm
Eve geldim. Canım kocam en sevdiğim pastayı almış. Hediyemin yanında ayrıca ne var dersiniz. Tam 1 sepet kahve dünyası çikolataları fındık kremaları :olamaz: çok seviyorsun sürpriz yaptım diyor. Allahım beni neyle sınıyorsun:mad:
Ayy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsun :rolleyes: :confused:

Ayy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsun :rolleyes: :confused:
Ya dost mudur düşman mıdır anlamadım 1 haftadır diyet yapcam dedim bi haftadır tatlı pasta çikolata alıp sürpriz yaptım diye geliyor😳 sayesinde hergün yeniden başa sarıyorum ağlasam mı gülsem mi bilemedim 😂 gerçi adam da haklı en çok yediğim şey tatlı ve çikolata. O da mutlu olurum diye düşünüyor napsın🤷‍♀️😂

Merhaba kızlarr aklıma biranda birşey geldii :rolleyes:

Hindistan cevizi almanızı öneririm aktardan
Hem yağları yakıyor hem bağırsakları çalıştırıyor hemde metabolizmayı

1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı h.cevizi
Kahvaltıdan 2 saat sonra için yada ögleden sonra gündüzde içebilirsin tok karna sütünüz ılık olsun çok soğuk olmasın halama zamanında diyetisyen önermişti içmişti gerçektende çok iyi birşey 😍

Eve geldim. Canım kocam en sevdiğim pastayı almış. Hediyemin yanında ayrıca ne var dersiniz. Tam 1 sepet kahve dünyası çikolataları fındık kremaları :olamaz: çok seviyorsun sürpriz yaptım diyor. Allahım beni neyle sınıyorsun:mad:
Ay Allahım hem çok şirin hem de çok sinir bozucu🤭🤭
Ya dost mudur düşman mıdır anlamadım 1 haftadır diyet yapcam dedim bi haftadır tatlı pasta çikolata alıp sürpriz yaptım diye geliyor😳 sayesinde hergün yeniden başa sarıyorum ağlasam mı gülsem mi bilemedim 😂 gerçi adam da haklı en çok yediğim şey tatlı ve çikolata. O da mutlu olurum diye düşünüyor napsın🤷‍♀️😂
Senin zayıflamanı istemiyor demek canım bu halini korumanı istiyor🤣🤣
Geldin yakaladin vallaha bizi. Bi 6 olsam diyordun bak bu hafta gecersin bile beni uzun sanilan yollar ne cabuk bitermis gordun mu 🙈🙈 bide ben gorebilsem 🤣🤣
Yok canım gelebileceğimi sanmam ama peşinden gelirim🤣🤣

Takım dışı 100 kilodan 65e indim ilk hamileliğim sonrası 78 kiloydum sonra 91e çıktım 91 ile takıma başladım tekrar 65e düştüm şimdi 81-82 aralığındayım 🙈

Benim serde pisboğazlık var 🙈
Ama aynı şekilde çelik gibi irade var helal olsun çok güzel kilolar vermişsin. Yeri gelir yerim alırım yeri gelir veririmin dersini veriyorsun UcanSupurge UcanSupurge :rapci:

Can sıkmıyoruz yola devam ediyoruz pes etmiyoruz cumaya kadar tartılmaya var çok güzel toparlarsın canımm :KK200:
Mecbur canim canımı sıksan gidip yemeye sarilacam yine. Toparlanacak tabiki
Ahahahah hoş geldin canım 😍

Canım benim ben çizelge yapmayı bilmiyorum, kk ya tarayicidan giriyorum telefondan,uygulaması var mı? Ordan daha mı kolay oluyor ? Ama öğretirsen üstüme düşeni seve seve yaparım 😍😍

Boşver canım takma , kişinin kendi kabaligi işte ne yapacaksın ama gerçekten ayıp yani

Eline emeğine sağlık kaptanım ❤️ @pacman parti olmuşuz ,hayırlı olsun bol bol eksilerimiz olsun. ❤️😍

Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız ve tekrar eksilecegiz 👏❤️
Elbette eksilecegiz hep birlikte hadi bakalim
Çoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsün

Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi.. 😤

Eline sağlık kaptanım.
denizbenimadim denizbenimadim ortaklığımız hayırlı uğurlu olsun canım. :KK5:

Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsine 😍😍

Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..

Cumaya kadar gidecek onlar merak etme 😉

Tamamıyla katılıyorum ❤❤
Ay gidecek demi sağolun kizlarr
İnsallah canım 🙏🙏🙏
Ay super kız hadi 5 lilere in cokaz kalmıs
Midemi çöplük niyetine koymazsam ins gidecek 😂😂
Bu hafta sonu hepimizde ziyafet vardı anlaşılan cumaya telafi eder 63 görürsün canım😍😍
Aslında çokta ziyafet değildide cikolata kola içtim nedense
Bende farkli degilimm ama odemdir cnm Hepsi kilo degildir, dikkat edip cumaya eksi bile geliriz insallahhh

Halledersin cnm insallah

Lahana yedimm bigun bigunde disardan et lahmacun vs sonra pastalar dondurma gofret havada ucustu normal yani yarisi kilo olsa yarisi odemdir insallah evet su da az ictm birau abla simdi hemen iciyorumm

Sağol canim

X