Kilolar Firarda 😎

Kuzumm çok teşekkür ederim. Kendimi buldum diğer foto beni tam yansıtamıyordu boğa burcu iştahına uygun olarak kurabiye canavarı cuk oturdu. Kurbiş canavarını da çok severim zaten:KK48: :KK50: İştahımı birden kesen şey kesinlikle bu gruptur çoktan gidip dolapla sarmaş dolaş olmuştum eşim bile şaşkın. Hepinize çok kalp :KK200::KK200: :sampiyon:
oyy sana da kalp 😍

Yok işe yaramıyor bende🤣onlara ulaşabilmem kolay oluyor çünkü🤣ancak birisiyle bölüşürsem iş görür🙈🙈
ablan 😍 :KK70:

Zeynepcim bu yeşil yapraklı olan aktarlarda satılan yaprakları büyük büyük açılan yeşil çaylar vardır. Aktardan onlardan alıyorum. Bir demlik demlerim 1 yemek kaşığı attığımda o yapraklar açılır çay süzgecini doldurur kaynamış suyla buluştuğu vakit. Limon sıkıp doldurup doldurup içerim. Bazen içine kabuk tarçın atarım minik bazen sade limonlu. Benim tüketim şeklim böyle canım. :eğlence:
oyy tarçın da yakışır he :)

oyy sana da kalp 😍

ablan 😍 :KK70:

oyy tarçın da yakışır he :)
Lokumlarında onunla bölüşüyoruz arada zaten ama trabzona dönünce annem de ortak olabilir🤣🤣o da 5 ayda 20 kg verdi hanımefendiğicimiz kilosunu korumakla meşgul 1.5 2 aydır🤣benim züber barlarımı sevmeyen kadın hastası oldu😂

Ben hiç yemedim canım önerebileceğin pasta çikolata tadın veren kalorisi ayarında bişey var mı ?
cnm sek quark bar var kurabiyelisi özelkle pastaya benziyor, protein bar olarak uniq2go larınki güzel tatlıya benziyor dur resmini atayım

1631558281369.png
1631558354880.png

Lokumlarında onunla bölüşüyoruz arada zaten ama trabzona dönünce annem de ortak olabilir🤣🤣o da 5 ayda 20 kg verdi hanımefendiğicimiz kilosunu korumakla meşgul 1.5 2 aydır🤣benim züber barlarımı sevmeyen kadın hastası oldu😂
ay inanmıyoruum o kadar oldu mu :eek: e nasıl verdi cnm taktikleri alalım 😂

Eklentiler

• 1631558310976.png
    1631558310976.png
    326,3 KB · Görüntüleme: 25
cnm sek quark bar var kurabiyelisi özelkle pastaya benziyor, protein bar olarak uniq2go larınki güzel tatlıya benziyor dur resmini atayım

Eki Görüntüle 2915811 Eki Görüntüle 2915813

ay inanmıyoruum o kadar oldu mu :eek: e nasıl verdi cnm taktikleri alalım 😂
Canım valla akşam yemeğinden sonra atıştırmalıklarını kesti ekmeğini birazcık azalttı ıvır zıvır yemedi🤣🤣arada bi gelip bana da nispetini yaptı benim kadar olamıyorsun bak ben senden daha iradeliyim dedi gazladı kendisini🤣şimdi onunla kilo muhabbeti yapmaya uyuz oluyorum çünkü o zayıflarken ben aldım😡😡😆😆

Canım valla akşam yemeğinden sonra atıştırmalıklarını kesti ekmeğini birazcık azalttı ıvır zıvır yemedi🤣🤣arada bi gelip bana da nispetini yaptı benim kadar olamıyorsun bak ben senden daha iradeliyim dedi gazladı kendisini🤣şimdi onunla kilo muhabbeti yapmaya uyuz oluyorum çünkü o zayıflarken ben aldım😡😡😆😆
oyyy çok gıcık bir durum yaa 🤣

Diyetisyenden dinledim kahve ve hindistan cevizi yağının yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak ispatlanmış özellikle spordan yarım saat önce içerseniz fazladan 250 kalori yakabilirsiniz dedi
Oooo vallahamıı deneyim o zaman bende bigün bakalım beğencekmiyim 🤣

Eve geldim. Canım kocam en sevdiğim pastayı almış. Hediyemin yanında ayrıca ne var dersiniz. Tam 1 sepet kahve dünyası çikolataları fındık kremaları :olamaz: çok seviyorsun sürpriz yaptım diyor. Allahım beni neyle sınıyorsun:mad:
kocanla sınıyooorrrrr:olamaz:

Bende farkli degilimm ama odemdir cnm Hepsi kilo degildir, dikkat edip cumaya eksi bile geliriz insallahhh

Halledersin cnm insallah

Lahana yedimm bigun bigunde disardan et lahmacun vs sonra pastalar dondurma gofret havada ucustu normal yani yarisi kilo olsa yarisi odemdir insallah evet su da az ictm birau abla simdi hemen iciyorumm

Ayy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsun :rolleyes: :confused:
yemişsin gitmiş bile bundan sonra ne yiyecek acıkmayı bekleyip ye ki gülüm böyle artı olmasın , suyu arttırıp arada düzenli nefes alıp verme çalışması yapsan 2 güne gider artın

Tatlı isteğimi hurma da kesiyor ama bazen çikolata kek benzeri şeyler istiyorum onun yerine züber yiyeyim dedim ama kalorilerinin o kadar masum olmadığını duydum .neyse şu son 7 kiloyu kasıma kadar vereyim tatlı yerine hurma da yerim
Bir züber bar 130 kalori yani o kadar çok değil bence ama tabi düşük de değil canım şu son 7 kilomuzu bir an önce veririz inşallah bende aralığın sonuna hedef koydum🥰

sene 1950 diye başlarsın artık 😂
bu işi şimdiki zamana taşıma zamanı canım 😍 40lara bile inersin sen valla :cool:
Yok kuzum 40lara inemem ben 50 oldum nevrim döndü🤣kendimi iyi hissettiğim kilo aslında 53 54 ama benim regl düzensizliğim vardı 56da sabit kaldığımda düzene girdi o yüzdendem hedef 55🤣🤣

Geldim geldimmmmm hemde yedim içtim hastalandım şiştim öyle geldim😂 çok kötüyüm Esraa resmen yemekten soğudum🥲 ne yesem dokunur oldu bırakıcam bu yeme işlerini o olcak he😒

Şuan bildiğin kıvranıyorum saat 13.00 dan bu saate kdr 4 ilaç içtim ama nafile. Bu geceyi iyi atlatırım umarım👀
Çok geçmiş olsun canım ya bak bunlar hep işaret vücudun sana yeme diyor🤭🤭 Şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum😔

Off bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadan 😡 sanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor

Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım 🙈

Hoş geldin canım ,özledik seni 😍
Olsun bebiş toparlıycaz merak etme. 🥲🥰 Şimdi yetiştirmem gereken bi ders var. Onu bitirdikten sonra menümü yazıcam inşallah. Sen de beni etiketlemeyi unutma. 💕

Kızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam🤣🤣🤣
:rolleyes: hazal iyileşti artık diyecek heeee :KK70:

Yok kuzum 40lara inemem ben 50 oldum nevrim döndü🤣kendimi iyi hissettiğim kilo aslında 53 54 ama benim regl düzensizliğim vardı 56da sabit kaldığımda düzene girdi o yüzdendem hedef 55🤣🤣
hıım tamam canım 😍 hadi biraz sık dişini de 3 ayda ver artık :rolleyes:

X