Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden sinir oldun ki değmeyecek birine hislerini israf ediyorsun gülümDemin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
kız pınarım sen hafta sonu ne yidiinnn turşu mu, gece uyumadın mı su mu içmedin gülüm, ben bu kız 2 aya olmadı aralığa mezun olur diye düşünürken böyle moralini bozacak artı olmaz sen hemen etkilenip moral bozuyorsun çünküKilo bilidirimim:
Cuma: 73.1
Bugun: 75.1
Fark +2kg
Cogu ödemdir insallah ya bu kilolar vermek nekadr zor almasi nedn boyle
Çok kaba sen ne kadar tatlıysan o, o kadar kaba kalmış. Hiç takma bile biz keyfimize bakalım gelsin yeşil çaylarDemin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
Ay kaptanım ellerine sağlık ben de bi haber bekliyordum yapacaktımORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Çok çok geçmiş olsun jou.Canım çok isterdim buhafta pek iyi değilimm yeni yeni iyileştim enfeksiyon kaptım hastanelik oldum o hastalıkla vermişim 3 gunde 3kilo sonra aşı oldum üstüne bide regl oldum kafam birmilyon haftaya inşaallahh ama verdim ya gaza geldiimm başlıcam hatta diyet yapıyorum yavaştan çok yemiyorum sporu hiç sevmem haftaya yürüyüşe çıkarım sadece
Sakın moralini bozma. Arada böyle artılar eksiler birbirine karışacak ki doğru yoldan caymayalım. Haftaya kesin eksidesin içindeki rockyi uyandır. Herkese benden gelsinTartildim canim. +1,5 Ve bugun de hiciyi baskamadim gune. Motivasyonum sifir
Can sıkmıyoruz yola devam ediyoruz pes etmiyoruz cumaya kadar tartılmaya var çok güzel toparlarsın canımmGelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
Sağ ol canım ya ne bileyim çok şaşırdım bozuldum böyle beklemediğim bir tepkiydi ama dediğin gibi değmeyecek bir insana hiç kafaya takamam kahve değil ama yeşil çayımı yaptım keyfime bakıyorumneden sinir oldun ki değmeyecek birine hislerini israf ediyorsun gülüm
sebepsiz yere biri birine gıcık oluyorsa, tavır yapıyorsa bunun psikolojik sebebi , kendin de olmayan bir şeyin ( meziyet , görüntü , güzel huy, beceri v.s.) karşında ki kişi de olmasına tahammül edememesidir
yaniii hatun saklayamayıp belli edecek kadar sende ki bir şeyi kıskanıyor gülüm yaaa bunun için ne diye gıcık oluyorsun onun o anki dengesizliği seninle hiç ilgisi yok sen kahveni yap keyfine bak gitsiinn
Aynen canış geçti sinirim ananaslı yeşil çayımı içiyorumÇok kaba sen ne kadar tatlıysan o, o kadar kaba kalmış. Hiç takma bile biz keyfimize bakalım gelsin yeşil çaylar
Ahahahah hoş geldin canımSizi bulamayacagımı mı sandınız heheheh
Canım benim ben çizelge yapmayı bilmiyorum, kk ya tarayicidan giriyorum telefondan,uygulaması var mı? Ordan daha mı kolay oluyor ? Ama öğretirsen üstüme düşeni seve seve yaparımKızlar 1.sayfadaki listede üstten alta doğru dönüşümlü takım kaptanı seçiyoruz :) süresi min 2 hafta diyelim kaptanlara bağlı :)
Sayfada aktif olanlar tabi
@Azimliiii
Ucmelekannesi
@hadikonusalim kaptanlık için müsait misiniz
Her şeyde +1 ben varım tabi her zamn tek değilsiniz :)
Boşver canım takma , kişinin kendi kabaligi işte ne yapacaksın ama gerçekten ayıp yaniDemin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
Eline emeğine sağlık kaptanım pacman parti olmuşuz ,hayırlı olsun bol bol eksilerimiz olsun.ORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız ve tekrar eksilecegizGelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
ahhh yaa bu erkeklerin şu tavrına ayar oluyorum yaaOglan aglama kriziyle uyandi surekli agladi esimde neden aglatiyon diyince kavga ettik ve sinirden bisi yemedm yemedm sonra cikolatali pasta yedm az oncee iyice sacmaladimm yaaaaa
hadi canımmkabızlık için yok kayısı, kuru erik v.s. bana işlemiyor bu tarife lif takvisi bile ekliyordum aman aman işe yaramıyordu benim bünye cins en son youtube de bir çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyip 1 çay bardağı ılık süt içince bağırsak çalıştırıyor diye bir video izledim ben çörek otunu öyle yiyemiyorum bende yağının kapsül hali vardı kapsülü yutup sıcak sütü içtim allahhhhhh bir işe yaradı çok şükür , istersen sen de dene çörek otu üstüne sıcağa yakın süt
ayyy canımm benim teşekkür ederimsen çiçek masa da çiçek bu gün olduğun yerdekiler çifte bayram etsin :))
ayyy yok artık kıskanç şeyDemin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
Çok çok geçmiş olsun jou.
Sakın moralini bozma. Arada böyle artılar eksiler birbirine karışacak ki doğru yoldan caymayalım. Haftaya kesin eksidesin içindeki rockyi uyandır. Herkese benden gelsin
ama avatar resmin değişmişşş
Tı tı tı kıskanç hanfendiDemin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
Teşekkürler kaptancıımmmORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
NOT:
Yaani çocuklar hep sabırsızdırYaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazki
Mantikli cnm bencede fena olmadii ama pastadan once tost yemis olabillrm
Tamam cnmBakalim birazinternetten veya eski listelerimden diyetlere bakayim. Yarin baslamaya calisir ins
Ay hoşgeldin aramızaaaGelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
Evet evet basliyorum dugune 2 ay var deyip duruyordum 40 gun kalmis fazladan 2 kilo daha vermem lazim 14 saat yol gidecegim 2 kilo siserim kesinoyy kimler gelmiş hoşgelmiş inşallah kuzum
adın ne? :)
ayneen sen de hoşgeldin canım burçdaşım
bence dee
sen de başlıyorsun di mi cnm hoşgeldin
okulda mı yapıyosun
nasıl yani bilerek mi ağlatmışsın
canım böyle kahvaltı gecikince türk kahvesi öneririm hem rahatlatır hem biraz tok tutar sen de düşünürsün ne yicen hazırlıcan vs
ama afiyet olsun o da güzel bi kahvaltı bence
Eveet orti olmuşuz. Ay ortim ben sabah +200 geldim haberin olsun. Sabahtan beri dersteydim yazamadım. Senin nasıldı pzt tartın?Ahahahah hoş geldin canım
Canım benim ben çizelge yapmayı bilmiyorum, kk ya tarayicidan giriyorum telefondan,uygulaması var mı? Ordan daha mı kolay oluyor ? Ama öğretirsen üstüme düşeni seve seve yaparım
Boşver canım takma , kişinin kendi kabaligi işte ne yapacaksın ama gerçekten ayıp yani
Eline emeğine sağlık kaptanım pacman parti olmuşuz ,hayırlı olsun bol bol eksilerimiz olsun.
Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız ve tekrar eksilecegiz
buraya mi yazacağız artık tam çözemedim canım
Beni de ekler misin canımORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
NOT: