Dur sana daha var üstten başlıyoruz
Canım çok isterdim buhafta pek iyi değilimm yeni yeni iyileştim enfeksiyon kaptım hastanelik oldum o hastalıkla vermişim 3 gunde 3kilo sonra aşı oldum üstüne bide regl oldum kafam birmilyon haftaya inşaallahhElçincim selam Esra bende
Alıyor muyuz seni de takımaaa
Tartildim canim. +1,5Korkmayın kızlar gerçeklerle yüzleşme vakti ben de birazdan tartılacağım ne çıkacağını az çok tahmin edebiliyorum zaten@Ucmelekannesi DeryaOnDiet
ayy çok heyecanlıKızlar 1.sayfadaki listede üstten alta doğru dönüşümlü takım kaptanı seçiyoruz :) süresi min 2 hafta diyelim kaptanlara bağlı :)
Sayfada aktif olanlar tabi
@Azimliiii
@Ucmelekannesi
denizbenimadim kaptanlık için müsait misiniz
Her şeyde +1 ben varım tabi her zamn tek değilsiniz :)
geçmiş olsun canımCanım çok isterdim buhafta pek iyi değilimm yeni yeni iyileştim enfeksiyon kaptım hastanelik oldum o hastalıkla vermişim 3 gunde 3kilo sonra aşı oldum üstüne bide regl oldum kafam birmilyon haftaya inşaallahhama verdim ya gaza geldiimm başlıcam hatta diyet yapıyorum yavaştan çok yemiyorum sporu hiç sevmem haftaya yürüyüşe çıkarım sadece
bizde de 1 kilo ve üstü çok kişi var cnm sıkma canını ve hemen toparlanmaya bakTartildim canim. +1,5Ve bugun de hiciyi baskamadim gune. Motivasyonum sifir
Teşekkür ederim canımmgeçmiş olsun canım
Tatil harikaydi da. Iste her tatildeoldugu gibi yune arti dindum o kotuGünaydın canım. Kapandı yarışma evet ama burda küllerimizden yeniden doğduk.
Tatil nasıl geçti canım❤
Kulübe hoş geldin
Vaoooww Şahanesin ❤
Benim büyük kızım 42+3 te doğdu. 3,5 kilo 51cm doğdu. Çıkmaya niyeti yoktu hiç.
Şu an bile yaşından büyük görünüyo, akranlarından uzun.
moral bozmayalım canımTartildim canim. +1,5Ve bugun de hiciyi baskamadim gune. Motivasyonum sifir
Hic motivasyonum yok canim ya . Regli oldum ondan mi bilmiyorum.bizde de 1 kilo ve üstü çok kişi var cnm sıkma canını ve hemen toparlanmaya bak
bak yeni evimizdeyiz ormanın içinde bir villa,havuzumuz barbekümüz herşey varne hayal ettiysen
Ayy benim motivasyon yerlerde oldu bugun artiyi goruncemoral bozmayalım canım
kilo vereceğiz ve kıyafetlerimizin içinde fit fit duracağız
Orayı kaçırmışım kaptanım mesajları hızlı hızlı okuyorum boşluklardaDur sana daha var üstten başlıyoruz
Olsun canım bu hafta herkes aynı durumda toparlayacağız inşallah tatilin güzel geçmişse hiç dert etmeTartildim canim. +1,5Ve bugun de hiciyi baskamadim gune. Motivasyonum sifir
hay ağzın bal yesin püküütüm , değerlimŞaka bir yana güzel böyle..
devam edin.
Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz.
kabızlık için yok kayısı, kuru erik v.s. bana işlemiyor bu tarife lif takvisi bile ekliyordum aman aman işe yaramıyordu benim bünye cins en son youtube de bir çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyip 1 çay bardağı ılık süt içince bağırsak çalıştırıyor diye bir video izledim ben çörek otunu öyle yiyemiyorum bende yağının kapsül hali vardı kapsülü yutup sıcak sütü içtim allahhhhhh bir işe yaradı çok şükür , istersen sen de dene çörek otu üstüne sıcağa yakın sütHmmm böğürtleni deneyeyim merak ettim nasıl olacak
faydasını gördün mü kuzum
Benim kabızlık problemine çözüm arıyorum da işe yarar mı diye deneyeceğim
Hmmm ben de ne varsa deneyeyim o zamn
Ben meyve olarak muzu çok aramam elmayı daha çok severim öyle bi deneyeceğim
hasarsız atlatalım hatta, inşallah
Yaaaa paşamızın doğumgünü kutlu olsun, Allah sağlıklı mutlu huzurlu uzuuunn bir ömür nasip etsin
Ahaaaa aradığım mesaj
Nasıl yapıyoruz peki ne kadar yoğurt ne kadar soda ve yatmadan ne kadar önce içmeliyiz
Ayyyy senin de mi doğumgünün