- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
aynen yaaa tatlış seniay inanmıyoruumondan mı içimiz ısınmıış ay ay
Öğleden önce benim sporun bitmesi lazım yoksa hiç yapamıyorum canımsağol cnm sana da
ahahahah Allah seni
vuuu ne ara yaptın kız
Okul nöbetleri de spor sayılır canım, olsunSpor filan yapamıyorum canım hiç akşam okuldan gelince yapmaya çalışacağım am bugün nöbet var biraz zor gibi
Olsun canım cumaya kadar işimiz ne halledicezGünaydın kizlarsabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen
Ayy evet ya. Ben de en çok buna üzülüyorum. Böyle zamanlarda yerimizde sayıyo gibi oluyoruz. Yapmasak iyi ama can bu istiyo bazengider o ....sadece sana bir hafta fln vakit kaybettiriyor
ben de yaptığım hafta sonu kaçamağını ancak bir haftada toparladım
yani totalde 2 kilo vermem 3 haftamı almış oldu
Bana da zor geldi leslie yaptım. Akşama doğru biraz da ip atlarım belki.ben de 2 mil leslie yapayım su şişeleriyle
3 gün azıttıktan sonra da diyete dönmek zor oluyor be
Ooo çok güzel canımSelam kizlar
2 mil Leslie, 20 dk pilates yaptım, akşama kadar az daha Leslie yaparım umarım
Pazartesi kilom 64.8
iyi yapmısın cnmÖğleden önce benim sporun bitmesi lazım yoksa hiç yapamıyorum canım
Okul nöbetleri de spor sayılır canım, olsun
Olsun canım cumaya kadar işimiz ne halledicez
Ayy evet ya. Ben de en çok buna üzülüyorum. Böyle zamanlarda yerimizde sayıyo gibi oluyoruz. Yapmasak iyi ama can bu istiyo bazen
Bana da zor geldi leslie yaptım. Akşama doğru biraz da ip atlarım belki.
Ne güldüm ama deli seniAhahahahaynı bizden ama karşıma çıksa da tutup öpsem keşke
Yani ben öyle yaptığını hayal ettim en azındanKorumak mı
kat nöbetçisiyim canım ama ben de yapabileceğime pek ihtimal vermiyorumNöbet varsa hayat o gün bitiyor benim için hele bahçe nöbeti yaparsan helal olsun valla yapazsan da kendini zorlama bedenimizin de ihtiyacı var molalara
yalnız değilsin kuzum cumaya kadar giderGünaydın kizlarsabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen
Bunun aşermesi var, iç kıyılması var var da varKorumak mı
benim oğlannn akrep kocada başak oda zor burçPuanlama işi hakikaten yorucu olur canım 7 spor seçeneği daha kolay ama haftalık adımların toplandığı bir liste yapabiliriz kim en çok adım atmışsa birinci seçer tebrik ederiz dediğin gibi
Sağ ol canım
Yaa Allah yardımcın olsun canım o zaman zor bir burç
hilalcim merhaba caım hoşgeldin sende bede aldım kilo 75 olmuşumKiz sen demi geri aldin kilolari yoksa
biz eskiler hep aldık geri geldikGünaydınlar ben katlettiğim diyetimin bugün ilk gününe tekrardan başlıyorumbaşaldığım yerdeyim resmen allahım sen bana artık kilo verme iradesi ver kurtulayım bi de kilo bilgim tam yazdığın gibi kaptanım El_Em ablamdan gideceğim gün tartılacağım ve acı gerçekle yüzleşeceğim çünkü trabzona dönünce diyetisyen yolları beni bekliyor
aynen kuzum ..Öğleden önce benim sporun bitmesi lazım yoksa hiç yapamıyorum canım
Ayy evet ya. Ben de en çok buna üzülüyorum. Böyle zamanlarda yerimizde sayıyo gibi oluyoruz. Yapmasak iyi ama can bu istiyo bazen
Kaderimiz boyle bi yerde duracaktiriz heralde yerimizde bekliyorum o günühilalcim merhaba caım hoşgeldin sende bede aldım kilo 75 olmuşum
ben de 2 mil leslie yapayım su şişeleriyle
3 gün azıttıktan sonra da diyete dönmek zor oluyor be
aynen ben şu an spor yapıyorumÖğleden önce benim sporun bitmesi lazım yoksa hiç yapamıyorum canım
Olur kaptanım kalabalığız 3 kaptan bile olur dediğin gibi listeleri kendi aramızda bölüşürüz dönüşümlü olmuş da olurTünaydııınnn kızlarrrr
Cocuğu okula bıraktım geldim
Yemek evi toparlama işlerine girişmeden aklıma gelen bir şeyi paylaşayım ne dersiniz acaba ?
Haftalık değişmeli kaptan sistemi
Mesala bu haftanın kaptanları x ve y olsun diyelim onlar artık o hafta içinde motivasyon için ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar
Spor yarışı ise yarış başlatsınlar
Kilo yarışı ise farklı bir yarış
Yada ortak listesini 2 li 3lü yapsın oluştursunlar
Biri menü listesini yapsın gibi..
1 hafta içinde en az 2 takım kaptanı yada 3 olabilir hatta devam ederiz derlerse 2 haftalık devam ederler
Hazır 1.sayfada liste varken orayı takip edebiliriz bence olur derseniz tabi ordaki aktif üyeleri yaparız herkes kaptan olamaz
Oglan aglama kriziyle uyandi surekli agladi esimde neden aglatiyon diyince kavga ettik ve sinirden bisi yemedm yemedm sonra cikolatali pasta yedm az oncee iyice sacmaladimm yaaaaatamı tamına aynı cnm bak burç kardeşlerin seni yakalayamadı
aynen yaa dolunaydandır dolunay cnmvericez vericezzz yaptın mı planını cnm