Kilolar Firarda 😎

Oglan aglama kriziyle uyandi surekli agladi esimde neden aglatiyon diyince kavga ettik ve sinirden bisi yemedm yemedm sonra cikolatali pasta yedm az oncee iyice sacmaladimm yaaaaa
Ah Bu eşler gelsin kendisi ilgilensin o zaman nasıl sinir oluyorum niye ağarıyorsun diyenlereYemeseydin pastayı keşke tabı canım sana zarar ama artık yapacak blr şey yok spor vakti

Oglan aglama kriziyle uyandi surekli agladi esimde neden aglatiyon diyince kavga ettik ve sinirden bisi yemedm yemedm sonra cikolatali pasta yedm az oncee iyice sacmaladimm yaaaaa
üzme canını kuzum olur öyle şeyler bunlar insanlık halleri işte...
en iyisi eve hiç almamak

Ah Bu eşler gelsin kendisi ilgilensin o zaman nasıl sinir oluyorum niye ağarıyorsun diyenlereYemeseydin pastayı keşke tabı canım sana zarar ama artık yapacak blr şey yok spor vakti
Yaa bende elimden geleni yapiyorm sussun diye bir de sonra ozur diledi uyku sersemi ne dedim bilemedm dedi ama yok yani is isten gecti tabi kendisi ilgilendi sonrası ama cocuk iyiyken herkez bakar o kriz anında kendi ya kaciyor yada oda sinirlenip cocuga vurmaya kalkiyor ben olmasam nolcak bilmem yani

herkesee merabaaaaaaa
bu haftanınızınn kilolarınızıı güzel bir şekilde yakasınız inşaallahhhh
oyy kimler gelmiş hoşgelmiş inşallah kuzum
adın ne? :)

biz eskiler hep aldık geri geldik
ayneen sen de hoşgeldin canım burçdaşım

aynen kuzum ..
biz de insanız tabi ki can çekiyor katı bir diyet zaten insanın sinirlerini bozuyor..
ağır adımlarla ama kararlı olmak yetrli bence
bence dee

Kaderimiz boyle bi yerde duracaktiriz heralde yerimizde bekliyorum o günü
sen de başlıyorsun di mi cnm hoşgeldin

aynen ben şu an spor yapıyorum
okulda mı yapıyosun

nasıl yani bilerek mi ağlatmışsın
canım böyle kahvaltı gecikince türk kahvesi öneririm hem rahatlatır hem biraz tok tutar sen de düşünürsün ne yicen hazırlıcan vs
ama afiyet olsun o da güzel bi kahvaltı bence

ben bu hafta çarşambadan pazara şehir dışındayım ama öbür hafta görev alabilirim
işler de oturmuş olur o zamana

Günaydın kızlar
teşekkür ederim bebişim

Aşı oldun mu canım, hem kendin için hem cocuklar için taksan ıyı olur zira hocanın dediğini yap yaptıgını yapma sözü dogrulanacak
Oldum canım 2 doz biontech. Hayırlısı bakalım

Aylık da olabilir canım. Çünkü her hafta değişik bi düzene adapte olamayabiliriz.

aynen ben şu an spor yapıyorum
Vaaayyyy süpersin
Hay Allah'ın kim çocuğunun ağlamasını ister. Çok sinir bozucu bi cümle. Sen sakin ol kuzum. Yavaaaşça bırak o tabağı elinden...

Elçin ben canım senin ismin ne
Hosbuldumm hoşbuldummm

Nöbet tutuyorum ya sporum o benim
Benim eşimde kesin öyle yapardı diye tahmin ediyorum zaten önce kalp kırarlar sonra özür dileyince her şey bitecek sanıyorlar
ay yok canım ya koridorda bir ileri bir geri işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…