Kilolar Firarda 😎

Demin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
neden sinir oldun ki değmeyecek birine hislerini israf ediyorsun gülüm
sebepsiz yere biri birine gıcık oluyorsa, tavır yapıyorsa bunun psikolojik sebebi , kendin de olmayan bir şeyin ( meziyet , görüntü , güzel huy, beceri v.s.) karşında ki kişi de olmasına tahammül edememesidir
yaniii hatun saklayamayıp belli edecek kadar sende ki bir şeyi kıskanıyor gülüm yaaa bunun için ne diye gıcık oluyorsun onun o anki dengesizliği seninle hiç ilgisi yok sen kahveni yap keyfine bak gitsiinn

Kilo bilidirimim:

Cuma: 73.1
Bugun: 75.1
Fark +2kg

Cogu ödemdir insallah ya bu kilolar vermek nekadr zor almasi nedn boyle
kız pınarım sen hafta sonu ne yidiinnn turşu mu, gece uyumadın mı su mu içmedin gülüm, ben bu kız 2 aya olmadı aralığa mezun olur diye düşünürken böyle moralini bozacak artı olmaz sen hemen etkilenip moral bozuyorsun çünkü
cumaya kadar sana görev alarm mı kurarsın ne yaparsan yap her saat başı bir bardak suya niyet yükleyip iç gülüm , sen kesin suyu azalttın

Demin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
Çok kaba sen ne kadar tatlıysan o, o kadar kaba kalmış. Hiç takma bile biz keyfimize bakalım gelsin yeşil çaylar

Ay kaptanım ellerine sağlık ben de bi haber bekliyordum yapacaktım

Çok çok geçmiş olsun jou.
Tartildim canim. +1,5 Ve bugun de hiciyi baskamadim gune. Motivasyonum sifir
Sakın moralini bozma. Arada böyle artılar eksiler birbirine karışacak ki doğru yoldan caymayalım. Haftaya kesin eksidesin içindeki rockyi uyandır. Herkese benden gelsin

Sağ ol canım ya ne bileyim çok şaşırdım bozuldum böyle beklemediğim bir tepkiydi ama dediğin gibi değmeyecek bir insana hiç kafaya takamam kahve değil ama yeşil çayımı yaptım keyfime bakıyorum
Çok kaba sen ne kadar tatlıysan o, o kadar kaba kalmış. Hiç takma bile biz keyfimize bakalım gelsin yeşil çaylar
Aynen canış geçti sinirim ananaslı yeşil çayımı içiyorum

Sizi bulamayacagımı mı sandınız heheheh
Ahahahah hoş geldin canım
Canım benim ben çizelge yapmayı bilmiyorum, kk ya tarayicidan giriyorum telefondan,uygulaması var mı? Ordan daha mı kolay oluyor ? Ama öğretirsen üstüme düşeni seve seve yaparım
Boşver canım takma , kişinin kendi kabaligi işte ne yapacaksın ama gerçekten ayıp yani
Eline emeğine sağlık kaptanım pacman parti olmuşuz ,hayırlı olsun bol bol eksilerimiz olsun.
Gelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız ve tekrar eksilecegiz

Oglan aglama kriziyle uyandi surekli agladi esimde neden aglatiyon diyince kavga ettik ve sinirden bisi yemedm yemedm sonra cikolatali pasta yedm az oncee iyice sacmaladimm yaaaaa
ahhh yaa bu erkeklerin şu tavrına ayar oluyorum yaa

hepsi aynı emin ol canım

bütün yük kadınlarda, bir tam gün çocuklarla vakit geçirseler anlarlar ama işte anlık olumsuz bişe görünce hemen bıdı bıdıya geçiyorlar

benim eşim de çocuklara telefon vermeme çok kızıyor ama sürekli asla vermiyorum ama mesela büyüğüme ders çalıştırmam gerekiyor küçüğüm dibimden asla ayrılmaz kıskançlık da başladı büyüğü yanıma yaklaştırmıyor bu yüzden mecbur veriyorum ki rahat rahat büyüğe ders çalıştırayım ama yok çok veriyorsun diye her gün benimle kavgalı
sıkıysa gel sen her ikisiyle aynı anda ilgilen

hadi canımm
ayyy ne güzel bi haber bu benim için Allah razı olsun
inşallah işe yarar

sen çiçek masa da çiçek bu gün olduğun yerdekiler çifte bayram etsin :))
ayyy canımm benim teşekkür ederim

ayyy yok artık kıskanç şey

ama avatar resmin değişmişşş

Tı tı tı kıskanç hanfendi
Kilolu mu

Teşekkürler kaptancıımmm

Yaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazki
Mantikli cnm bencede fena olmadii ama pastadan once tost yemis olabillrm
Yaani çocuklar hep sabırsızdır
Hahaha afiyet olsun cnm

Bakalim birazinternetten veya eski listelerimden diyetlere bakayim. Yarin baslamaya calisir ins
Tamam cnm

Gelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
Ay hoşgeldin aramızaaa

Evet evet basliyorum dugune 2 ay var deyip duruyordum 40 gun kalmis fazladan 2 kilo daha vermem lazim 14 saat yol gidecegim 2 kilo siserim kesin

Eveet orti olmuşuz. Ay ortim ben sabah +200 geldim haberin olsun. Sabahtan beri dersteydim yazamadım. Senin nasıldı pzt tartın?

Beni de ekler misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…