sen çiçek masa da çiçek bu gün olduğun yerdekiler çifte bayram etsin :))ayy nasıl içim açıldı
hemen kendime rengarenk çiçekler alacağım masama koyacağım
günaydın balımm
ayyyy süpersinnn
ahaaaa işte tam da benim kızım, bi tembel bi tembel sormaaa, aynı anası
ayyy sevmem miii, iki gözümün çiçeği
cuma günü 66,3 ya da 66,4tüm
1,1 artıdayım ki dün çok erken günü kapatmama rağmen
o da vardır tabi cnm 5.takımın kapanması da :/ istersen menü bildirme cuma başla,o zamana kadar kendince dikkat edersinHic motivasyonum yok canim ya . Regli oldum ondan mi bilmiyorum.
yooo ekle kaptancığımKızlar anlaşılan ortaklarımıza ihtiyaç var
Acilen yapayım değil miHedef60kgolmak seni ortaklarada mı eklemeyeyim kuzum ?
ama avatar resmin değişmişşşyooo ekle kaptancığımgirip sohbete devam ederim hehe
küstahhhhhDemin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
O kadar da olur zaten canimAh evet inşallah yine öyle olur bi kere sabit gelmiştim onda da İzmir’e taziyeye gitmiştik 300-800 gram aralığında gitti hemen her hafta
Regle bağlıdır canim hallolurGünaydın kızlarben tartı iç açıcı değil malesef adet oldum ama hala şişlik var yediklerim bu kadar artı olmuş olamaz diye düşünüyorum
Cuma: 80.70
Pazartesi: 82.30
Fark: +1.6
Abbov herkesler art.Kilo bilidirimim:
Cuma: 73.1
Bugun: 75.1
Fark +2kg
Cogu ödemdir insallah ya bu kilolar vermek nekadr zor almasi nedn boyle
Harikasınpazartesi kilo bildirimi
cuma: 74.1
pazartesi :73.0
fark: -1.1
oy oy inşallah böyle devam eder amin
Artı bir hallolur canim. Daha cumaya çok nasilsaGünaydın kizlarsabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen
Sorma daha pazartesi bildirimimi yapmadımUcmelekannesi kaç kilosun gııııı
Tünaydııınnn kızlarrrr
Cocuğu okula bıraktım geldim
Yemek evi toparlama işlerine girişmeden aklıma gelen bir şeyi paylaşayım ne dersiniz acaba ?
Haftalık değişmeli kaptan sistemi
Mesala bu haftanın kaptanları x ve y olsun diyelim onlar artık o hafta içinde motivasyon için ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar
Spor yarışı ise yarış başlatsınlar
Kilo yarışı ise farklı bir yarış
Yada ortak listesini 2 li 3lü yapsın oluştursunlar
Biri menü listesini yapsın gibi..
1 hafta içinde en az 2 takım kaptanı yada 3 olabilir hatta devam ederiz derlerse 2 haftalık devam ederler
Hazır 1.sayfada liste varken orayı takip edebiliriz bence olur derseniz tabi ordaki aktif üyeleri yaparız herkes kaptan olamaz
Tabiki olur canim. 2 hafta süre de iyi duruma göre bakarızKızlar 1.sayfadaki listede üstten alta doğru dönüşümlü takım kaptanı seçiyoruz :) süresi min 2 hafta diyelim kaptanlara bağlı :)
Sayfada aktif olanlar tabi
Azimliiii
Ucmelekannesi
denizbenimadim kaptanlık için müsait misiniz
Her şeyde +1 ben varım tabi her zamn tek değilsiniz :)
Eline sağlık canimORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Off ya bur iki gun yetince geldi hemen gidenler. 3 haftada zar zir guden kilolar 3 gunde geru geldi. Hic tatile gitmesem hep evde mi kalsam neOlsun canım bu hafta herkes aynı durumda toparlayacağız inşallah tatilin güzel geçmişse hiç dert etme
Ayy densizlerrinşallah
Günaydın güzel perimizzz
Tebrikler cınıms :)
Aynen cnm 30 ağustosta 63.9 la geldim buraya bugün de ona yakın
sen onu 3 saatte yollarsın ben napıcam bakalım
Hadi hadi tartıldığını itiraf et artık
Kaç gram artı kız
Azcık düşünceli olsalar ne olur yani :/ hayır karışanların da çoğu kilolu oluyor fit olsa hadi dicem
Halledicez cnm insallahMaalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Ayniyizz cumaya insallah eksi gelirizz sen de iyi yedin demekkiKastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg
Eki Görüntüle 2915292
Hadi cumaya eksiye calisalimm benmde durum vahimmGünaydın kızlarben tartı iç açıcı değil malesef adet oldum ama hala şişlik var yediklerim bu kadar artı olmuş olamaz diye düşünüyorum
Cuma: 80.70
Pazartesi: 82.30
Fark: +1.6
Adet döneminde çok doğal canım. Cumaya kadar halledersin
Ödemdir o ödem
Wuuu tebrikler supersinnnpazartesi kilo bildirimi
cuma: 74.1
pazartesi :73.0
fark: -1.1
oy oy inşallah böyle devam eder amin
Yaa herkez aynii ama toparlanma zamaniiiGünaydın kizlarsabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen
Sizi bulamayacagımı mı sandınız heheheh
Sevdimmm bunuTünaydııınnn kızlarrrr
Cocuğu okula bıraktım geldim
Yemek evi toparlama işlerine girişmeden aklıma gelen bir şeyi paylaşayım ne dersiniz acaba ?
Haftalık değişmeli kaptan sistemi
Mesala bu haftanın kaptanları x ve y olsun diyelim onlar artık o hafta içinde motivasyon için ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar
Spor yarışı ise yarış başlatsınlar
Kilo yarışı ise farklı bir yarış
Yada ortak listesini 2 li 3lü yapsın oluştursunlar
Biri menü listesini yapsın gibi..
1 hafta içinde en az 2 takım kaptanı yada 3 olabilir hatta devam ederiz derlerse 2 haftalık devam ederler
Hazır 1.sayfada liste varken orayı takip edebiliriz bence olur derseniz tabi ordaki aktif üyeleri yaparız herkes kaptan olamaz
Yaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazkioyy kimler gelmiş hoşgelmişinşallah kuzum
adın ne? :)
ayneensen de hoşgeldin canım burçdaşım
bence dee
sen de başlıyorsun di mi cnm hoşgeldin
okulda mı yapıyosun
nasıl yani bilerek mi ağlatmışsın
canım böyle kahvaltı gecikince türk kahvesi öneririm hem rahatlatır hem biraz tok tutar sen de düşünürsün ne yicen hazırlıcan vs
ama afiyet olsun o da güzel bi kahvaltı bence
Hahhaha biraktimm spor yaptm insallah ykamisimdirrAylık da olabilir canım. Çünkü her hafta değişik bi düzene adapte olamayabiliriz.
Vaaayyyy süpersin
Hay Allah'ın kim çocuğunun ağlamasını ister. Çok sinir bozucu bi cümle. Sen sakin ol kuzum. Yavaaaşça bırak o tabağı elinden...
Aynen sonradn ozur fayda etmiyor ama iste. Belki senin esin cok farkli tepki verir herkez ayni degilNöbet tutuyorum ya sporum o benim
Benim eşimde kesin öyle yapardı diye tahmin ediyorum zaten önce kalp kırarlar sonra özür dileyince her şey bitecek sanıyorlar
ay yok canım ya koridorda bir ileri bir geri işte
Gordum de ben gram gram verdigim icin cok moralim bozuldu kaptancim artiyi gorunce. Benjm neredeyse 1 ayda verdigimi bir haftasonunda almisim yani.DeryaOnDiet sıkı bir diyetten sonra vücudunun gördüğü her karbonhidrata *2yazması normal ama çoğu ödem oluyor onların tatlım sen yeter ki hiç bir şey yok gibi odaklan cumaya en kötü sabitsin ne artılar gidiyor öyle +2 3 Ler gitti ya hiç görmedin mi burada yapma
Bakalim birazinternetten veya eski listelerimden diyetlere bakayim. Yarin baslamaya calisir inso da vardır tabi cnm 5.takımın kapanması da :/ istersen menü bildirme cuma başla,o zamana kadar kendince dikkat edersinbizden de ayrılma bu sürede
Sorma kaptanım ya bozuldum bildiğinküstahhhhh
Ellerine sağlık kaptancığımORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Hemen gelenler hemen de gidiyor canım hiç sıkma canını cuma günü eksiye bile geçersinOff ya bur iki gun yetince geldi hemen gidenler. 3 haftada zar zir guden kilolar 3 gunde geru geldi. Hic tatile gitmesem hep evde mi kalsam ne
Benim eşim bana bu konuda hiç güven vermiyorAyy densizlerr
Halledicez cnm insallah
Ayniyizz cumaya insallah eksi gelirizz sen de iyi yedin demekki
Hadi cumaya eksiye calisalimm benmde durum vahimm
insallahhh
Wuuu tebrikler supersinnn
Yaa herkez aynii ama toparlanma zamaniii
napiyonn gizz kalp atisi duydunuz insallahh
Sevdimmm bunu
Yaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazki
Mantikli cnmbencede fena olmadii ama pastadan once tost yemis olabillrm
Hahhaha biraktimm spor yaptm insallah ykamisimdirr
Aynen sonradn ozur fayda etmiyor ama iste. Belki senin esin cok farkli tepki verir herkez ayni degil
Tatil cok iyiydi canim, cok sagol.Günaydın canım. Kapandı yarışma evet ama burda küllerimizden yeniden doğduk.
Tatil nasıl geçti canım❤
Kulübe hoş geldin
Vaoooww Şahanesin ❤
Benim büyük kızım 42+3 te doğdu. 3,5 kilo 51cm doğdu. Çıkmaya niyeti yoktu hiç.
Şu an bile yaşından büyük görünüyo, akranlarından uzun.
Insallah canim ya. Hedefim yarin baslamak umarim basarabilirim. Off ya oteldebikinili birkac kadin gordum amanin incecik supeer. Off offf dedim yeme pis bogaz yemeeeSorma kaptanım ya bozuldum bildiğin
Ellerine sağlık kaptancığım
Hemen gelenler hemen de gidiyor canım hiç sıkma canını cuma günü eksiye bile geçersin
Benim eşim bana bu konuda hiç güven vermiyor