Kilolar Firarda 😎

sen çiçek masa da çiçek bu gün olduğun yerdekiler çifte bayram etsin :))

ORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar

Son düzenleme:
Ah evet inşallah yine öyle olur bi kere sabit gelmiştim onda da İzmir’e taziyeye gitmiştik 300-800 gram aralığında gitti hemen her hafta
O kadar da olur zaten canim
Günaydın kızlar ben tartı iç açıcı değil malesef adet oldum ama hala şişlik var yediklerim bu kadar artı olmuş olamaz diye düşünüyorum
Cuma: 80.70
Pazartesi: 82.30
Fark: +1.6
Regle bağlıdır canim hallolur
Kilo bilidirimim:

Cuma: 73.1
Bugun: 75.1
Fark +2kg

Cogu ödemdir insallah ya bu kilolar vermek nekadr zor almasi nedn boyle
Abbov herkesler art.
Odemdir tabiki kilo olması imkansız canim
pazartesi kilo bildirimi

cuma: 74.1
pazartesi :73.0
fark: -1.1

oy oy inşallah böyle devam eder amin
Harikasın
Günaydın kizlar sabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen
Artı bir hallolur canim. Daha cumaya çok nasilsa
Sorma daha pazartesi bildirimimi yapmadım

Tabiki olur canim. 2 hafta süre de iyi duruma göre bakarız
Sen olmadan olmaz tabiki acemiyiz bizzz

Eline sağlık canim

Ayy densizlerr
Maalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Halledicez cnm insallah
Kastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg
Eki Görüntüle 2915292
Ayniyizz cumaya insallah eksi gelirizz sen de iyi yedin demekki
Günaydın kızlar ben tartı iç açıcı değil malesef adet oldum ama hala şişlik var yediklerim bu kadar artı olmuş olamaz diye düşünüyorum
Cuma: 80.70
Pazartesi: 82.30
Fark: +1.6
Hadi cumaya eksiye calisalimm benmde durum vahimm
Adet döneminde çok doğal canım. Cumaya kadar halledersin

Ödemdir o ödem
insallahhh
pazartesi kilo bildirimi

cuma: 74.1
pazartesi :73.0
fark: -1.1

oy oy inşallah böyle devam eder amin
Wuuu tebrikler supersinnn
Günaydın kizlar sabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen
Yaa herkez aynii ama toparlanma zamaniii
Sizi bulamayacagımı mı sandınız heheheh
napiyonn gizz kalp atisi duydunuz insallahh
Sevdimmm bunu
Yaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazki
Mantikli cnm bencede fena olmadii ama pastadan once tost yemis olabillrm
Hahhaha biraktimm spor yaptm insallah ykamisimdirr
Nöbet tutuyorum ya sporum o benim

Benim eşimde kesin öyle yapardı diye tahmin ediyorum zaten önce kalp kırarlar sonra özür dileyince her şey bitecek sanıyorlar

ay yok canım ya koridorda bir ileri bir geri işte
Aynen sonradn ozur fayda etmiyor ama iste. Belki senin esin cok farkli tepki verir herkez ayni degil

Gordum de ben gram gram verdigim icin cok moralim bozuldu kaptancim artiyi gorunce. Benjm neredeyse 1 ayda verdigimi bir haftasonunda almisim yani.

Sorma kaptanım ya bozuldum bildiğin
Ellerine sağlık kaptancığım
Off ya bur iki gun yetince geldi hemen gidenler. 3 haftada zar zir guden kilolar 3 gunde geru geldi. Hic tatile gitmesem hep evde mi kalsam ne
Hemen gelenler hemen de gidiyor canım hiç sıkma canını cuma günü eksiye bile geçersin
Benim eşim bana bu konuda hiç güven vermiyor

Tatil cok iyiydi canim, cok sagol.
Wuuwuu 42+3 mu o da neymis yaa. Benim ikisi de erken dogum.benimkilet de durmak istemiyor benim birisi 36, digeri 36+6

Insallah canim ya. Hedefim yarin baslamak umarim basarabilirim. Off ya oteldebikinili birkac kadin gordum amanin incecik supeer. Off offf dedim yeme pis bogaz yemeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…