Kilolar Firarda 😎

ayy nasıl içim açıldı :KK200:
hemen kendime rengarenk çiçekler alacağım masama koyacağım

günaydın balımm :KK60:

ayyyy süpersinnn :KK76::KK60:

ahaaaa işte tam da benim kızım, bi tembel bi tembel sormaaa, aynı anası :KK70:

ayyy sevmem miii, iki gözümün çiçeği :KK60:

cuma günü 66,3 ya da 66,4tüm :KK43:

1,1 artıdayım ki dün çok erken günü kapatmama rağmen
sen çiçek masa da çiçek bu gün olduğun yerdekiler çifte bayram etsin :))

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 10-17 Eylül )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:

Son düzenleme:
Ah evet inşallah yine öyle olur bi kere sabit gelmiştim onda da İzmir’e taziyeye gitmiştik 300-800 gram aralığında gitti hemen her hafta
O kadar da olur zaten canim
Günaydın kızlar 🤗 ben tartı iç açıcı değil malesef adet oldum ama hala şişlik var yediklerim bu kadar artı olmuş olamaz diye düşünüyorum
Cuma: 80.70
Pazartesi: 82.30
Fark: +1.6 😣
Regle bağlıdır canim hallolur
Kilo bilidirimim:

Cuma: 73.1
Bugun: 75.1
Fark +2kg :olamaz: :skandal:

Cogu ödemdir insallah ya bu kilolar vermek nekadr zor almasi nedn boyle :KK12:
Abbov herkesler art.
Odemdir tabiki kilo olması imkansız canim
pazartesi kilo bildirimi

cuma: 74.1
pazartesi :73.0
fark: -1.1

oy oy inşallah böyle devam eder amin
Harikasın 👏👏👏👏👏
Günaydın kizlar 😍 sabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen 😭😱😱
Artı bir hallolur canim. Daha cumaya çok nasilsa
Sorma daha pazartesi bildirimimi yapmadım😂
Tünaydııınnn kızlarrrr ❤️❤️
Cocuğu okula bıraktım geldim 🤗
Yemek evi toparlama işlerine girişmeden aklıma gelen bir şeyi paylaşayım ne dersiniz acaba ?
Haftalık değişmeli kaptan sistemi 🤩
Mesala bu haftanın kaptanları x ve y olsun diyelim onlar artık o hafta içinde motivasyon için ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar
Spor yarışı ise yarış başlatsınlar
Kilo yarışı ise farklı bir yarış
Yada ortak listesini 2 li 3lü yapsın oluştursunlar
Biri menü listesini yapsın gibi..

1 hafta içinde en az 2 takım kaptanı yada 3 olabilir hatta devam ederiz derlerse 2 haftalık devam ederler ☺️
Hazır 1.sayfada liste varken orayı takip edebiliriz bence olur derseniz tabi ordaki aktif üyeleri yaparız herkes kaptan olamaz 😜

Kızlar 1.sayfadaki listede üstten alta doğru dönüşümlü takım kaptanı seçiyoruz :) süresi min 2 hafta diyelim kaptanlara bağlı :)
Sayfada aktif olanlar tabi

Azimliiii Azimliiii
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
denizbenimadim denizbenimadim kaptanlık için müsait misiniz 🤩

Her şeyde +1 ben varım tabi her zamn tek değilsiniz :)
Tabiki olur canim. 2 hafta süre de iyi duruma göre bakarız
Sen olmadan olmaz tabiki acemiyiz bizzz 🤭

( 10-17 Eylül )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
Eline sağlık canim

😀 inşallah

Günaydın güzel perimizzz :KK36:

Tebrikler cınıms :)

Aynen cnm 30 ağustosta 63.9 la geldim buraya bugün de ona yakın 🙈

🤩 sen onu 3 saatte yollarsın ben napıcam bakalım 😂😂

Hadi hadi tartıldığını itiraf et artık 😆😆😆

Kaç gram artı kız 🙈

Azcık düşünceli olsalar ne olur yani :/ hayır karışanların da çoğu kilolu oluyor fit olsa hadi dicem 😆😆😆
Ayy densizlerr
Maalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Halledicez cnm insallah :KK200:
Kastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim:KK52:
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg :KK73:
Eki Görüntüle 2915292
Ayniyizz cumaya insallah eksi gelirizz sen de iyi yedin demekki :rolleyes:
Günaydın kızlar 🤗 ben tartı iç açıcı değil malesef adet oldum ama hala şişlik var yediklerim bu kadar artı olmuş olamaz diye düşünüyorum
Cuma: 80.70
Pazartesi: 82.30
Fark: +1.6 😣
Hadi cumaya eksiye calisalimm benmde durum vahimm
Adet döneminde çok doğal canım. Cumaya kadar halledersin

Ödemdir o ödem 😆😍
:rolleyes:insallahhh
pazartesi kilo bildirimi

cuma: 74.1
pazartesi :73.0
fark: -1.1

oy oy inşallah böyle devam eder amin
Wuuu tebrikler supersinnn:KK200:
Günaydın kizlar 😍 sabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen 😭😱😱
Yaa herkez aynii ama toparlanma zamaniii:KK9:
Sizi bulamayacagımı mı sandınız heheheh😅
:rolleyes:napiyonn gizz kalp atisi duydunuz insallahh
Tünaydııınnn kızlarrrr ❤️❤️
Cocuğu okula bıraktım geldim 🤗
Yemek evi toparlama işlerine girişmeden aklıma gelen bir şeyi paylaşayım ne dersiniz acaba ?
Haftalık değişmeli kaptan sistemi 🤩
Mesala bu haftanın kaptanları x ve y olsun diyelim onlar artık o hafta içinde motivasyon için ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar
Spor yarışı ise yarış başlatsınlar
Kilo yarışı ise farklı bir yarış
Yada ortak listesini 2 li 3lü yapsın oluştursunlar
Biri menü listesini yapsın gibi..

1 hafta içinde en az 2 takım kaptanı yada 3 olabilir hatta devam ederiz derlerse 2 haftalık devam ederler ☺️
Hazır 1.sayfada liste varken orayı takip edebiliriz bence olur derseniz tabi ordaki aktif üyeleri yaparız herkes kaptan olamaz 😜
Sevdimmm bunu:KK200:
oyy kimler gelmiş hoşgelmiş :KK74: inşallah kuzum
adın ne? :)

ayneen 😂 sen de hoşgeldin canım burçdaşım :KK74:

bence dee 🤩

sen de başlıyorsun di mi cnm hoşgeldin:KK74:

okulda mı yapıyosun 😆

nasıl yani bilerek mi ağlatmışsın :sinirli:
canım böyle kahvaltı gecikince türk kahvesi öneririm hem rahatlatır hem biraz tok tutar sen de düşünürsün ne yicen hazırlıcan vs :KK66:
ama afiyet olsun o da güzel bi kahvaltı bence 😍
Yaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazki :olamaz:
Mantikli cnm :rolleyes:bencede fena olmadii ama pastadan once tost yemis olabillrm:KK11::confused:
Aylık da olabilir canım. Çünkü her hafta değişik bi düzene adapte olamayabiliriz.

Vaaayyyy süpersin👏👏👏👏

Hay Allah'ın kim çocuğunun ağlamasını ister. Çok sinir bozucu bi cümle. Sen sakin ol kuzum. Yavaaaşça bırak o tabağı elinden... 😊😊😊
Hahhaha biraktimm spor yaptm insallah ykamisimdirr :rolleyes:
Nöbet tutuyorum ya sporum o benim🤣🤣

Benim eşimde kesin öyle yapardı diye tahmin ediyorum zaten önce kalp kırarlar sonra özür dileyince her şey bitecek sanıyorlar😖

ay yok canım ya koridorda bir ileri bir geri işte😂😂😂
Aynen sonradn ozur fayda etmiyor ama iste. Belki senin esin cok farkli tepki verir herkez ayni degil

DeryaOnDiet DeryaOnDiet sıkı bir diyetten sonra vücudunun gördüğü her karbonhidrata *2yazması normal ama çoğu ödem oluyor onların tatlım sen yeter ki hiç bir şey yok gibi odaklan cumaya en kötü sabitsin ne artılar gidiyor öyle +2 3 Ler gitti ya hiç görmedin mi burada yapma 🤩🤩😘
Gordum de ben gram gram verdigim icin cok moralim bozuldu kaptancim artiyi gorunce. Benjm neredeyse 1 ayda verdigimi bir haftasonunda almisim yani.

Sorma kaptanım ya bozuldum bildiğin😤
( 10-17 Eylül )

NOT:

Ellerine sağlık kaptancığım😍😍
Off ya bur iki gun yetince geldi hemen gidenler. 3 haftada zar zir guden kilolar 3 gunde geru geldi. Hic tatile gitmesem hep evde mi kalsam ne 🧐🧐
Hemen gelenler hemen de gidiyor canım hiç sıkma canını cuma günü eksiye bile geçersin😘
Ayy densizlerr

Halledicez cnm insallah :KK200:

Ayniyizz cumaya insallah eksi gelirizz sen de iyi yedin demekki :rolleyes:

Hadi cumaya eksiye calisalimm benmde durum vahimm

:rolleyes:insallahhh

Wuuu tebrikler supersinnn:KK200:

Yaa herkez aynii ama toparlanma zamaniii:KK9:

:rolleyes:napiyonn gizz kalp atisi duydunuz insallahh

Sevdimmm bunu:KK200:

Yaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazki :olamaz:
Mantikli cnm :rolleyes:bencede fena olmadii ama pastadan once tost yemis olabillrm:KK11::confused:

Hahhaha biraktimm spor yaptm insallah ykamisimdirr :rolleyes:

Aynen sonradn ozur fayda etmiyor ama iste. Belki senin esin cok farkli tepki verir herkez ayni degil
Benim eşim bana bu konuda hiç güven vermiyor🙈

Günaydın canım. Kapandı yarışma evet ama burda küllerimizden yeniden doğduk.
Tatil nasıl geçti canım❤

Kulübe hoş geldin 😊

Vaoooww Şahanesin ❤👏👏👏

Benim büyük kızım 42+3 te doğdu. 3,5 kilo 51cm doğdu. Çıkmaya niyeti yoktu hiç. 😆
Şu an bile yaşından büyük görünüyo, akranlarından uzun.
Tatil cok iyiydi canim, cok sagol.
Wuuwuu 42+3 mu o da neymis yaa. Benim ikisi de erken dogum.benimkilet de durmak istemiyor 😀😀 benim birisi 36, digeri 36+6 😀😀

Sorma kaptanım ya bozuldum bildiğin😤

Ellerine sağlık kaptancığım😍😍

Hemen gelenler hemen de gidiyor canım hiç sıkma canını cuma günü eksiye bile geçersin😘

Benim eşim bana bu konuda hiç güven vermiyor🙈
Insallah canim ya. Hedefim yarin baslamak umarim basarabilirim. Off ya oteldebikinili birkac kadin gordum amanin incecik supeer. Off offf dedim yeme pis bogaz yemeee

X