Kilolar Firarda 😎

Oglan aglama kriziyle uyandi surekli agladi esimde neden aglatiyon diyince kavga ettik ve sinirden bisi yemedm yemedm sonra cikolatali pasta yedm az oncee iyice sacmaladimm yaaaaa:KK11:
Ah Bu eşler gelsin kendisi ilgilensin o zaman nasıl sinir oluyorum niye ağarıyorsun diyenlere😤Yemeseydin pastayı keşke tabı canım sana zarar ama artık yapacak blr şey yok spor vakti🤭🤭

Oglan aglama kriziyle uyandi surekli agladi esimde neden aglatiyon diyince kavga ettik ve sinirden bisi yemedm yemedm sonra cikolatali pasta yedm az oncee iyice sacmaladimm yaaaaa:KK11:
üzme canını kuzum olur öyle şeyler bunlar insanlık halleri işte...
en iyisi eve hiç almamak

Ah Bu eşler gelsin kendisi ilgilensin o zaman nasıl sinir oluyorum niye ağarıyorsun diyenlere😤Yemeseydin pastayı keşke tabı canım sana zarar ama artık yapacak blr şey yok spor vakti🤭🤭
Yaa bende elimden geleni yapiyorm sussun diye bir de sonra ozur diledi uyku sersemi ne dedim bilemedm dedi ama yok yani is isten gecti tabi kendisi ilgilendi sonrası ama cocuk iyiyken herkez bakar o kriz anında kendi ya kaciyor yada oda sinirlenip cocuga vurmaya kalkiyor ben olmasam nolcak bilmem yani :KK12:

herkesee merabaaaaaaa :olamaz:
bu haftanınızınn kilolarınızıı güzel bir şekilde yakasınız inşaallahhhh :rolleyes:
oyy kimler gelmiş hoşgelmiş :KK74: inşallah kuzum
adın ne? :)

biz eskiler hep aldık geri geldik
ayneen 😂 sen de hoşgeldin canım burçdaşım :KK74:

aynen kuzum ..
biz de insanız tabi ki can çekiyor katı bir diyet zaten insanın sinirlerini bozuyor..
ağır adımlarla ama kararlı olmak yetrli bence
bence dee 🤩

Kaderimiz boyle bi yerde duracaktiriz heralde yerimizde bekliyorum o günü
sen de başlıyorsun di mi cnm hoşgeldin:KK74:

🤩🤩🤩

aynen ben şu an spor yapıyorum🤣🤣🤣
okulda mı yapıyosun 😆

nasıl yani bilerek mi ağlatmışsın :sinirli:
canım böyle kahvaltı gecikince türk kahvesi öneririm hem rahatlatır hem biraz tok tutar sen de düşünürsün ne yicen hazırlıcan vs :KK66:
ama afiyet olsun o da güzel bi kahvaltı bence 😍

Tünaydııınnn kızlarrrr ❤️❤️
Cocuğu okula bıraktım geldim 🤗
Yemek evi toparlama işlerine girişmeden aklıma gelen bir şeyi paylaşayım ne dersiniz acaba ?
Haftalık değişmeli kaptan sistemi 🤩
Mesala bu haftanın kaptanları x ve y olsun diyelim onlar artık o hafta içinde motivasyon için ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar
Spor yarışı ise yarış başlatsınlar
Kilo yarışı ise farklı bir yarış
Yada ortak listesini 2 li 3lü yapsın oluştursunlar
Biri menü listesini yapsın gibi..

1 hafta içinde en az 2 takım kaptanı yada 3 olabilir hatta devam ederiz derlerse 2 haftalık devam ederler ☺️
Hazır 1.sayfada liste varken orayı takip edebiliriz bence olur derseniz tabi ordaki aktif üyeleri yaparız herkes kaptan olamaz 😜
ben bu hafta çarşambadan pazara şehir dışındayım ama öbür hafta görev alabilirim :KK66:
işler de oturmuş olur o zamana 🤩

Günaydın kızlar
denizbenimadim denizbenimadim doğumgünün kutlu olsun bebeğim nice mutlu fit yaşlara sevdiklerinle 🤗
@Breeze96 cnm oğluşunun doğumgünü kutlu olsun güzel sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin sizinle inşallah :KK200:
teşekkür ederim bebişim 😘😘

Aşı oldun mu canım, hem kendin için hem cocuklar için taksan ıyı olur zira hocanın dediğini yap yaptıgını yapma sözü dogrulanacak😬
Oldum canım 2 doz biontech. Hayırlısı bakalım

Tünaydııınnn kızlarrrr ❤️❤️
Cocuğu okula bıraktım geldim 🤗
Yemek evi toparlama işlerine girişmeden aklıma gelen bir şeyi paylaşayım ne dersiniz acaba ?
Haftalık değişmeli kaptan sistemi 🤩
Mesala bu haftanın kaptanları x ve y olsun diyelim onlar artık o hafta içinde motivasyon için ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar
Spor yarışı ise yarış başlatsınlar
Kilo yarışı ise farklı bir yarış
Yada ortak listesini 2 li 3lü yapsın oluştursunlar
Biri menü listesini yapsın gibi..

1 hafta içinde en az 2 takım kaptanı yada 3 olabilir hatta devam ederiz derlerse 2 haftalık devam ederler ☺️
Hazır 1.sayfada liste varken orayı takip edebiliriz bence olur derseniz tabi ordaki aktif üyeleri yaparız herkes kaptan olamaz 😜
Aylık da olabilir canım. Çünkü her hafta değişik bi düzene adapte olamayabiliriz.
🤩🤩🤩

aynen ben şu an spor yapıyorum🤣🤣🤣
Vaaayyyy süpersin👏👏👏👏
Hay Allah'ın kim çocuğunun ağlamasını ister. Çok sinir bozucu bi cümle. Sen sakin ol kuzum. Yavaaaşça bırak o tabağı elinden... 😊😊😊

bence dee 🤩

okulda mı yapıyosun 😆

canım böyle kahvaltı gecikince türk kahvesi öneririm hem rahatlatır hem biraz tok tutar sen de düşünürsün ne yicen hazırlıcan vs :KK66:
Elçin ben canım senin ismin ne 🙈
Hosbuldumm hoşbuldummm 🥰🥰

bence dee 🤩

okulda mı yapıyosun 😆

Nöbet tutuyorum ya sporum o benim🤣🤣
Yaa bende elimden geleni yapiyorm sussun diye bir de sonra ozur diledi uyku sersemi ne dedim bilemedm dedi ama yok yani is isten gecti tabi kendisi ilgilendi sonrası ama cocuk iyiyken herkez bakar o kriz anında kendi ya kaciyor yada oda sinirlenip cocuga vurmaya kalkiyor ben olmasam nolcak bilmem yani :KK12:
Benim eşimde kesin öyle yapardı diye tahmin ediyorum zaten önce kalp kırarlar sonra özür dileyince her şey bitecek sanıyorlar😖
Aylık da olabilir canım. Çünkü her hafta değişik bi düzene adapte olamayabiliriz.

Vaaayyyy süpersin👏👏👏👏

Hay Allah'ın kim çocuğunun ağlamasını ister. Çok sinir bozucu bi cümle. Sen sakin ol kuzum. Yavaaaşça bırak o tabağı elinden... 😊😊😊
ay yok canım ya koridorda bir ileri bir geri işte😂😂😂

X