Teşekkür ederizBenim kilolarım firardaymış kaptanım yeni topigin hayırlı olsun
İkisi de aynı canım. Hava iyiyse 1i, kötüyse 2yi yap. Ama sıkılaşmak için pilates şiddetle tavsiye ederim.Kızlar ben şimdi 7 kilo vereceğim bir de göbüşümü toparlamam lazım o yüzden spor yapmam lazım iki seçeneğim(birbirlerinden pek de farkı yok)var sizce hangisi daha uygun olur ya da şunu da yap derseniz önerilere açığım
1) 10bin adım + 30 dk bölgesel
2) 3 mil Leslie + 40 dk bölgesel
Başak diye aklımda kalmıştı emin olamadım şimdi baktım. Yükselenim kovaymış meğer.Seninde mi yükselenin Başak
iyi geceler canım
Bende bilemedimİlk Akşam Yemeği
Sabah (11.15): 1 haşlanmış yumurta, 25 gr tb ekmek, 5 yeşilzeytin, 3 dilim sucuk, domates, salatalık
Ara: 1 mandalinanın yarısı
Akşam: 7 yk kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, 85 gr bulgur pilavı (2 dilim ekmeğe denk geliyor)
El_Em Şimdilik kimi etiketleyeyim bilemedim kaptancım.
Afiyet olsun canım12 Eylül Pazar menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz
1 YK tahin pekmez
3-4 sucuk ()
Domates salatalık
17:00
Yeşil elma kuru üzüm ve 2 ceviz
18:30 Yeşil çay
19:00
Salata (chia tohumlu )
5 kaşık yoğurt
2 litre su
Akşama kadar her şey iyiymiş12 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 4 yeşilzeytin, kiraz saplı çay, 1 tk incir reçeli
Ara
Yeşil çay, İncirli yulaf topları(180 kalori)
Akşam
5 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk fırında zeytinyağlı musakka, 4 yk tb makarna, salata(yedim de yedim)
2,5 LT su , 5bin adım
Iııımmm yazsam mı yazmasam mı dedim ama bir yerden başlamalı küçük bir mola olsun tadında kalsın
Sabah 1 zeytinli açma,1 elmalı kurabiye, 1 dilim süzme peynir, domates,kızılcık reçeli ( ben topladım) menemen,tek şekerli siyah çay
Ara öğün
diyetisyen(hzlsel ) tavsiyesi 6 kare sütlü çikolata, 6 mor erik (ben topladım ), 4ceviz (halam topladı ben kırdım ) ,1 lt limonlu yeşil çay , 1 dilim yenge keki
Akşam 4 kaşık pirinç pilavı, salata,1 bardak ayran
Ara 1 paket eti form hurmalı ( diyetisyenler hurma öneriyor o sebeple), sade türk kahvesi
2 lt su
2 mil leslie,4000 adım
Afiyet olsun canım12 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurtayla omlet
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir
1 bardak sütlü kahve
Akşam
2 adet küçük biber dolması
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurt (minik kase)
meyve: 1 armut ve 1 mandalina
Su: 2.5 litre
Spor: bugün yok
Eline emeğine sağlık kuzum❤1.sayfayı güncelledm kızlar altta kalanın canı çıksın oldu resmenkilo sıralamalı kilosu yanlış olan var mı
valla ben topladım bağdanSadece 5 menü mü
Bende bilemedim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Akşama kadar her şey iyiymiş
ahaahahaa ayyyy burcumm ( bende güldüm ) yerim seni ya o nasıl menü yazmak ciddi olup kızamıyorum bilem
Neyse yarın en güzelinden bir menü gelir
Afiyet olsun canım
Sadece biber canim. Bol sarımsaklı çok seviyoruz bizdeAy o çok güzel olur ama patlıcanla karışık mı yoksa sadece biber mi
Haftada 5 gün şeklinde düşündüm canım ama fazla mı olurcanım 3 gün için soruyosun di mi hergün için fazla olur sürdüremezsin kuzum
3 günse 1. şık derim :)
Ben bölgeseli çok olanı seçiyorumgöbüş dediğin için canım
Ellerine sağlık kaptanım bakıyorum hemen1.sayfayı güncelledm kızlar altta kalanın canı çıksın oldu resmenkilo sıralamalı kilosu yanlış olan var mı
Ben bugün yazmasam daha iyi yarından itibaren yazacağım inşaallahSadece 5 menü mü
Tüh tutmadıİkisi de aynı canım. Hava iyiyse 1i, kötüyse 2yi yap. Ama sıkılaşmak için pilates şiddetle tavsiye ederim.
Başak diye aklımda kalmıştı emin olamadım şimdi baktım. Yükselenim kovaymış meğer.
İyi geceler canım
Spor yarısına ihtiyacım var hatta hepimizin var bence bununla ilgili de birşeyler düşünelim.Haftada 5 gün şeklinde düşündüm canım ama fazla mı olur
Ah o makarna yaktı beniSadece 5 menü mü
Bende bilemedim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Akşama kadar her şey iyiymiş
ahaahahaa ayyyy burcumm ( bende güldüm ) yerim seni ya o nasıl menü yazmak ciddi olup kızamıyorum bilem
Neyse yarın en güzelinden bir menü gelir
Afiyet olsun canım
adımı gördüm yaaa kesin kararlı olmam gerektiğini anladım
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO @kollontai 54.2 @avutsunbahaneler 57.4 @Fistiklidamak 59,6 Hedef60kgolmak 61,2 @Goklerce 62,4 @Azimliiii 64,1 Ucmelekannesi 64,85 @hadikonusalim 65,2 @pacman 66,1 Beyaz leylak 66,3 @Jasminium84 66,35 @Lizozom55 68,85 hzlsel 69,1 @Sonsuz umut 70,35 @Pnrrr-20 73,1 @Breeze96 73,25 @eceboce 74,1 @nnurc 74,25 @Kubraaaccc 74,4 @DeryaOnDiet 74,45 Deniz ve Kum 74,8 @Calypso95 77,3 @eliya 78,7 @Nikinik 80,2 @bilgem tomris 80,6 @Fit mutlu anne 80,7 kardelelen321 92,65 @yarimuhendis ??? :)
bence fazla cnm 3 gün böyle yap 2 gün daha hafif mesela 1 mil leslie ve 15 dk bölgesel gibiHaftada 5 gün şeklinde düşündüm canım ama fazla mı olur
Ellerine sağlık kaptanım bakıyorum hemen
Yani bir deneyeyim en azından çok zorlanırsam gün sayısını düşürürüm veya süresini azaltırım kesinlikle bir yarış olmalı gaza gelmem lazımSpor yarısına ihtiyacım var hatta hepimizin var bence bununla ilgili de birşeyler düşünelim.
Kilo verme sürecinde ve sikilasirken normal degilmi sonra koruma döneminde azaltılabilir sanki
Doğum günü kutlu olsun canim.Yarın küçük oğlumun doğum günü
Zaten belli olmuş kurallarımız güzel olmuş bence
Kurallarımızı oluşturalım mı
***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet
ama nick tarih olmasın sizce ??
**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?
**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)
**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.
**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
Bende bugün 15 kilosunu yaptım ancak tencerem o kadarını aldı yarında geri kalanını onsOhh ne guzel iyi alisverislerrr
Insallah canim
Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbi
Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunu
Nice yaslara cnm
Limonsuz kilo aldirmisti bana
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.
Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr