Kilolar Firarda 😎

İkisi de aynı canım. Hava iyiyse 1i, kötüyse 2yi yap. Ama sıkılaşmak için pilates şiddetle tavsiye ederim.
Seninde mi yükselenin Başak
Başak diye aklımda kalmıştı emin olamadım şimdi baktım. Yükselenim kovaymış meğer.

Sadece 5 menü mü

Bende bilemedim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Akşama kadar her şey iyiymiş
ahaahahaa ayyyy burcumm ( bende güldüm ) yerim seni ya o nasıl menü yazmak ciddi olup kızamıyorum bilem
Neyse yarın en güzelinden bir menü gelir
Afiyet olsun canım

Ay o çok güzel olur ama patlıcanla karışık mı yoksa sadece biber mi
Sadece biber canim. Bol sarımsaklı çok seviyoruz bizde

Birde patlıcan ve yeşil biberi kızartıp domates sosuyla kavonozlara konserve yapacağım ins hafta içi o da çok güzel oluyor

canım 3 gün için soruyosun di mi hergün için fazla olur sürdüremezsin kuzum
3 günse 1. şık derim :)
Haftada 5 gün şeklinde düşündüm canım ama fazla mı olur
Ben bölgeseli çok olanı seçiyorum göbüş dediğin için canım

1.sayfayı güncelledm kızlar altta kalanın canı çıksın oldu resmen kilo sıralamalı kilosu yanlış olan var mı
Ellerine sağlık kaptanım bakıyorum hemen

Ah o makarna yaktı beni

adımı gördüm yaaa kesin kararlı olmam gerektiğini anladım

Spor yarısına ihtiyacım var hatta hepimizin var bence bununla ilgili de birşeyler düşünelim.
Kilo verme sürecinde ve sikilasirken normal degilmi sonra koruma döneminde azaltılabilir sanki
Yani bir deneyeyim en azından çok zorlanırsam gün sayısını düşürürüm veya süresini azaltırım kesinlikle bir yarış olmalı gaza gelmem lazım

Yarın küçük oğlumun doğum günü
Doğum günü kutlu olsun canim.
Nice sağlıklı birlikte uzun yıllarının olsun.
Maşallah kaç yaşında olacak
Zaten belli olmuş kurallarımız güzel olmuş bence
Bende bugün 15 kilosunu yaptım ancak tencerem o kadarını aldı yarında geri kalanını ons
Eline sağlık afiyetle yiyin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…