Kilolar Firarda 😎

Beni açmalarla poğaçalarla besle💕💕💕 Ben de seni çaklıtlarla besleyeceğim🤣🤣
Arada olur böyle canım hafta içi telafi edersin zaten😍😍
ederim di mi canıım 😍

Ben düşündüm şimdi geçen pazartesi 70,6 gelmiştim yarın da tahminimce 69 filan çıkarım 1,6 fark etmiş olur bugün dikkat etseydim eğer 1,8 olurdu aslında aynı hesap oluyor🤣🤣
:KK39:

El insaf edin 9. Sayfadayim 20 sayfa okuyacağım ama nasıl😂😂😂

En son sos yapacaktım ben degilmi o ooooo 😂😂 bunca saattir iş yaptığımı dusunmeniz üzer beni🤭
Eşim geldi haadi markete gidelim dedi kızların kırtasiye ihtiyacı vardı biraz. Yolda eltimgil aradı bize gelmek için bu sefer evde durasimiz gelmedi çay demleyip parka gittik. Eve geldigimiz 10.30 şu.

Şu an sosu ocağa yenice koydum çünkü çekmiştim robotta😔😔
Sabahlar olmasın🤭😂😂

En son sos yapacaktım ben degilmi o ooooo 😂😂 bunca saattir iş yaptığımı dusunmeniz üzer beni🤭
Eşim geldi haadi markete gidelim dedi kızların kırtasiye ihtiyacı vardı biraz. Yolda eltimgil aradı bize gelmek için bu sefer evde durasimiz gelmedi çay demleyip parka gittik. Eve geldigimiz 10.30 şu.

Sabahlar olmasın🤭😂😂
Bizi durdurabilene aşk olsun🤣🤣🤣
Ooovvv şimdi başlıyor iş desene kolay gelsin canım bir an önce biter inşallah🥰

Evlenmeden önce tek kilo vermeye çalışmayan aksine kilo alan gelin ben olabilirim🤣🤣🤣

Evet onu yememeliydim ama çok canım çekti ne zamandır yemiyordum diye yedim artık yarın kaç çıkarım Allah bilir🤣🤣

Ay sen de boğasın benim de 3 Mayıs😍😍
Eveet. 😍😍😍
Neden en çok boğa var acaba🤣🤣
Yemeyi de yapmayı da çok seviyoruz maalesef
Ayy inanmıyorum ben de boğayım ve yükselen başak vuhuu tam grubumu bulmuşum :KK50:
Bütün boğalar toplandık toplandık:KK75:
Ben bugunki menu mu yazamiycagim :olamaz:
Yarin yeni baslangic yapicam :rolleyes:
Ben de Pınar'a katılıyorum. Sil baştan başlamak gerek bazen. Hayatı sıfırlamak..

Bende boga ve yukselenim bașak ayniyizz :KK36: :rolleyes:
Vaayy 5 olduk var mı arttıran 😆
Yaa inanmıyorum bence suç bizde değil kızlar kesinlikle burcumuzda bu kadar tesadüf olamaz:KK70::KK70:
Ban de aynı fikirdeyim canım, kader utansın 😂
Abur cubur, yaglı yemekler kizartma vs direk gobusss. Bende kurtulamiyorm bu gobekten

Wowww 3 ledik:rolleyes::KK36:
5 kuzum

Kızlar ben şimdi 7 kilo vereceğim bir de göbüşümü toparlamam lazım o yüzden spor yapmam lazım iki seçeneğim(birbirlerinden pek de farkı yok 🤣)var sizce hangisi daha uygun olur ya da şunu da yap derseniz önerilere açığım🥰

1) 10bin adım + 30 dk bölgesel
2) 3 mil Leslie + 40 dk bölgesel

Eveet. 😍😍😍

Yemeyi de yapmayı da çok seviyoruz maalesef

Bütün boğalar toplandık toplandık:KK75:

Ben de Pınar'a katılıyorum. Sil baştan başlamak gerek bazen. Hayatı sıfırlamak..

Vaayy 5 olduk var mı arttıran 😆

Ban de aynı fikirdeyim canım, kader utansın 😂

5 kuzum
Seninde mi yükselenin Başak 😳

Sabahlar olmasın🤭😂😂
kolay gelsin canım :)

Kızlar ben şimdi 7 kilo vereceğim bir de göbüşümü toparlamam lazım o yüzden spor yapmam lazım iki seçeneğim(birbirlerinden pek de farkı yok 🤣)var sizce hangisi daha uygun olur ya da şunu da yap derseniz önerilere açığım🥰

Ben bölgeseli çok olanı seçiyorum 🤭✌️ göbüş dediğin için canım 😘

canım 3 gün için soruyosun di mi hergün için fazla olur sürdüremezsin kuzum
3 günse 1. şık derim :)

Sabahlar olmasın🤭😂😂
Kolay gelsin canım 🤭🤭 daha sabaha çok var 😁

KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️
🤩🤩

Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi

🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹

- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.

Harika olmuş canım eline sağlık kaptancim

KİLOLAR FİRARDA... 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

EX 5.TAKIM ÜYELERİ ✌️✌️
🤩🤩

Thread 'KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi

🔹🔹KURALLARIMIZ 🔹🔹

- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.

eline sağlıık cankuş :KK68:

X