- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Harika canım. Tabiki fikirler güzel.O da olabilir kim en çok adımı atacak diye sporu da 45 dk diye sınırlamayalım kim kaç dk yapmışsa o dklar toplanıp birinci seçilebilir
Dur bir bakayım yükselenim neymişHadi yükselenim Başak de
Aslında o hafta sonu kacamaklarina göre değişiyor ama ayrıntılı dikkat etmedim , tabi muhakkak ekşi geliyorumdur ama cuma günü gibi güzel bir ekşi olmaz çünkü hafta sonu bitki çayı ve bol su icemiyorumkız 6 kişi oldunuz galiba
cnm pazartesiden pazartesiye olan farkla cumadan cumaya olan farkın nasıl peki?
onu hesaplaması bayağı zor kızlar ve çok vakit alıyor ve kaç kişi var düşününHarika canım. Tabiki fikirler güzel.
En az 45 dakika gibi düşündüm benyukarısı herzaman başımizin ustunde
Butun konusmalari merak ediyorumcanım ne merak ediyorsun biz söyleyelim
ve ben de sankim birazzzcık
Spor puanını mi diyorsun canimonu hesaplaması bayağı zor kızlar ve çok vakit alıyor ve kaç kişi var düşününyani herkes için yapılmaya kalkınsa içinden çıkılamaz. gönüllüler kendi arasında çevirerek yapabilir ama :)
Evet o kısmı sonra ben de düşündüm geçen gün spor listesine alt tarafı numaraları ekledim çoğu kişiye çizik attım ona rağmen baya vakit aldı o kadar kişiyle listeyle kim uğraşmak ister muammaonu hesaplaması bayağı zor kızlar ve çok vakit alıyor ve kaç kişi var düşününyani herkes için yapılmaya kalkınsa içinden çıkılamaz. gönüllüler kendi arasında çevirerek yapabilir ama :)
Tamam cnm sadece pzts tartısı mi cuma pzts devam mı karara varılmadıButun konusmalari merak ediyorum
Mumkun oldugunca okumaya calisacagim artik yapacak bisi yok. Önemli bisi olursa bi etiketini alirim kuzu
Zaten ne liste yapılırsa tek bir kişi üzerinde olmasın asla canim. Mutlaka dönüşümlü yapalım. Mesela spor listesini spor yapanlar sırayla yapsın gibiSpor puanını mi diyorsun canim
Evet cnm eski menü sayfamızın ilk kısmında yazıyor baktın mı ona ne kadar karmaşıkSpor puanını mi diyorsun canim
Aynen cnmZaten ne liste yapılırsa tek bir kişi üzerinde olmasın asla canim. Mutlaka dönüşümlü yapalım. Mesela spor listesini spor yapanlar sırayla yapsın gibi
Menü listesi hafta da birimiz yapalım bır kişinin üstüne yük yuklemeyelim asla.
Zaten kaptanlık neden sıkıntılı idi bu yükler yüzünden
Bakmıştım ama hala tam kavrayamamış tüm spor puanlamanizi. 9. Takımın kine alışkın olunca,Evet cnm eski menü sayfamızın ilk kısmında yazıyor baktın mı ona ne kadar karmaşık
İşte o yüzden 1-10 numaralı spor oluşturuldu aslında cnm kolaylık olsun diye
Evet bu sefer dönüşümlü olması mantıklı 9. Takımda nasıl puanlıyordunuz canımZaten ne liste yapılırsa tek bir kişi üzerinde olmasın asla canim. Mutlaka dönüşümlü yapalım. Mesela spor listesini spor yapanlar sırayla yapsın gibi
Menü listesi hafta da birimiz yapalım bır kişinin üstüne yük yuklemeyelim asla.
Zaten kaptanlık neden sıkıntılı idi bu yükler yüzünden
Off kokutmuşsunuz burayı gibi olduİyi geceler kızlar hayırlı olsun yeni topigimizbaşka gözüm kanadı ama okudum 36 sayfayi alıntı yapma kısmından hiç girişmedim gündüz alışveriş yaptık ablama gittik döndük oğlanı emzirdim uyuttum kızın formasını yıkadım salona kurutmaliga sererken boş çamaşır sepetinde yavru kertenkele gördüm acayip kıl oluyorum evde böcek görünce geçen gece farkettim ama emin olamamıştım ki gördük eşim hemen yakaladı attı balkondan yattım aklım burdaydi bı bakayım dedim ama offf yani doldurmussunz MaşAllah
Senin adına bende amin diyeyimAynen canım burada yarın veya salı günü gidecek ama inşallah yarın gider