Kilolar Firarda 😎

Beni açmalarla poğaçalarla besle Ben de seni çaklıtlarla besleyeceğim
Arada olur böyle canım hafta içi telafi edersin zaten

Güzel menü afiyet olsun 10 zeytin biraz gözümü tırmaladı ama ekmek yok dengelenmiş bence

Dur hemen bakayım canım bildirimler çok olunca arada kaynadı herhalde
İnanamıyorum Hazal 47 kilo mu verdin şu an utandım 7 kiloyu dert ediyorum ya değişimin harika olmuştur.düşünsene 2 damacana +7 kilo gitmiş senden iraden müthiş helal olsun

ben yarın kutlıcam kız ne güzel işte 2 gün 2 gece kutlanmış olcak
aynen cnm hem o hem de aynı hesap olcak haftada 1 gün sonuçta perşembe de sapıtabiliyoruz ya da başka gün

İnanamıyorum Hazal 47 kilo mu verdin şu an utandım 7 kiloyu dert ediyorum ya değişimin harika olmuştur.düşünsene 2 damacana +7 kilo gitmiş senden iraden müthiş helal olsun
Sağ ol canım ya utandımNasıl oldu nasıl verdim hiç farkında değilim zaten ben bile bu kadar irade sahibi olduğumu farkında değildim Cidden muazzam bir değişim oldu düşün 50 bedenden 40 bedene düştüm keşke zamanında aklım başıma gelseydi hiç o kilolara çıkmasaydım ama inşallah bundan sonra hayatımda sadece 6lı rakamlar olacak Ama benim de 7 kilom kaldı cidden gözümde büyüyor

canım aslında merak ettiğim 2 cuma arası farkla 2 pazartesi arası farkı karşılaştırmanız kaydetmiş miydin ayrı bir yerde?
Ben düşündüm şimdi geçen pazartesi 70,6 gelmiştim yarın da tahminimce 69 filan çıkarım 1,6 fark etmiş olur bugün dikkat etseydim eğer 1,8 olurdu aslında aynı hesap oluyor

aynen aslanım cnm :) yani kiloluyken umrumda değildi görünüşüm aslında cnm 87ye kadar çıkmıştım yani başkaları kilo ver gençsin hasta olursun vs diyince daha çok yiyordum kendimi düşünmeye başlayınca yavaş yavaş verdim ama haklısın aslan tanıdıklarım zayıf ya da normal genelde, ben farklıyım
cnm aynı burç olma ihtimali 12de 1 yükselenin de aynı olma ihtimali 144te 1 düşünsene olayı

Biz üç kişi denk geldik ve hayatımda hiç benle aynı burç ve yükselene sahip kimseyle tanışmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…