Kilolar Firarda 😎

Yani bir deneyeyim en azından çok zorlanırsam gün sayısını düşürürüm veya süresini azaltırım kesinlikle bir yarış olmalı gaza gelmem lazım🤭
Hergun bir adım yarisimiz olsa en az 10000 adım. Cuma en çok adım atanı tebrik takdir ederiz😂😂😂
Bunun yanı sıra 3 günde başka sporlar eklesek herkes istediği ip sökmek, Leslie ,plates ne yaparsa 45 dakika

bence fazla cnm 3 gün böyle yap 2 gün daha hafif mesela 1 mil leslie ve 15 dk bölgesel gibi
yoksa sıkılırsın,yorucu gün olur yapamazsın vs moralin bozulur cnm ortalama gitmek en iyisi :KK66:
O zaman 3 gün öyle yapayım diğer günler süresini azaltayım ama bir yerden başlamam lazım kaç gündür çok saldım🙈

Hergun bir adım yarisimiz olsa en az 10000 adım. Cuma en çok adım atanı tebrik takdir ederiz😂😂😂
Bunun yanı sıra 3 günde başka sporlar eklesek herkes istediği ip sökmek, Leslie ,plates ne yaparsa 45 dakika
O da olabilir kim en çok adımı atacak diye sporu da 45 dk diye sınırlamayalım kim kaç dk yapmışsa o dklar toplanıp birinci seçilebilir🥰

İlk Akşam Yemeği :KK70:

Sabah (11.15): 1 haşlanmış yumurta, 25 gr tb ekmek, 5 yeşilzeytin, 3 dilim sucuk, domates, salatalık

Ara: 1 mandalinanın yarısı

Akşam: 7 yk kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, 85 gr bulgur pilavı (2 dilim ekmeğe denk geliyor :KK66:)

El_Em El_Em Şimdilik kimi etiketleyeyim bilemedim kaptancım. :KK74:
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘
12 Eylül Pazar menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz
1 YK tahin pekmez
3-4 sucuk (🙈)
Domates salatalık

17:00
Yeşil elma kuru üzüm ve 2 ceviz

18:30 Yeşil çay

19:00
Salata (chia tohumlu )
5 kaşık yoğurt

2 litre su
Akşam çok güzel canım afiyet olsun 😘
peki pazartesiden pazartesiye baktın mı 😂 bi baksana lutfaaannn fark eksi mi yoksa artı mı artıysa tmm
Pazartesi den takip etmedim ama haftasonu ailecek kahvaltı, gezme falan oluyor o yüzden ,🤣🙈
Ben her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi🥰
Aynen canım ya ben de her pazartesi artı geliyorum, ek olarak pazar gecesi nedense hep geç yatıyorum iş hazırlığı falan , o yüzden daha ödemli oluyorum...haftasonu ailecek vakit geçirince dikkat edilmiyor:KK43:
En çok boğa burcu var galiba hee :KK70:
Aslan var mı aslan :KK70: :KK70:
Ay ben de bogayim ,😍😍😘

kız sen soslarını yapsana yorulmadın mı 😂 anaaam bir de spor yarışı planları yapıyor 😂

Ordaki sayfa neden kapandı kaptanım
cnm takımlar kapandı çok verimli ve dengeli olmadığı düşünülmüş artık 🤗

Pazartesi den takip etmedim ama haftasonu ailecek kahvaltı, gezme falan oluyor o yüzden ,🤣🙈

Aynen canım ya ben de her pazartesi artı geliyorum, ek olarak pazar gecesi nedense hep geç yatıyorum iş hazırlığı falan , o yüzden daha ödemli oluyorum...haftasonu ailecek vakit geçirince dikkat edilmiyor:KK43:

Ay ben de bogayim ,😍😍😘
Hadi yükselenim Başak de 🤣🤣🤣

Ay ben de bogayim ,😍😍😘
kız 6 kişi oldunuz galiba 😂
cnm pazartesiden pazartesiye olan farkla cumadan cumaya olan farkın nasıl peki?

X