- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
ederim di mi canıımBeni açmalarla poğaçalarla besleBen de seni çaklıtlarla besleyeceğim
Arada olur böyle canım hafta içi telafi edersin zaten
Ben düşündüm şimdi geçen pazartesi 70,6 gelmiştim yarın da tahminimce 69 filan çıkarım 1,6 fark etmiş olur bugün dikkat etseydim eğer 1,8 olurdu aslında aynı hesap oluyor
balık da zor yaAslan erkeği çok zor doğru ama ben balık istemem herhalde
Çaklıtları çok kaçırmazsan tabi edersin kuzumederim di mi canıım
Bizi durdurabilene aşk olsunEl insaf edin 9. Sayfadayim 20 sayfa okuyacağım ama nasıl
En son sos yapacaktım ben degilmi o ooooobunca saattir iş yaptığımı dusunmeniz üzer beni
Eşim geldi haadi markete gidelim dedi kızların kırtasiye ihtiyacı vardı biraz. Yolda eltimgil aradı bize gelmek için bu sefer evde durasimiz gelmedi çay demleyip parka gittik. Eve geldigimiz 10.30 şu.
Şu an sosu ocağa yenice koydum çünkü çekmiştim robotta
Sabahlar olmasın
Eveet.Evlenmeden önce tek kilo vermeye çalışmayan aksine kilo alan gelin ben olabilirim
Evet onu yememeliydim ama çok canım çekti ne zamandır yemiyordum diye yedim artık yarın kaç çıkarım Allah bilir
Ay sen de boğasın benim de 3 Mayıs
Yemeyi de yapmayı da çok seviyoruz maalesefNeden en çok boğa var acaba
Bütün boğalar toplandık toplandıkAyy inanmıyorum ben de boğayım ve yükselen başak vuhuu tam grubumu bulmuşum
Ben de Pınar'a katılıyorum. Sil baştan başlamak gerek bazen. Hayatı sıfırlamak..Ben bugunki menu mu yazamiycagim
Yarin yeni baslangic yapicam
Vaayy 5 olduk var mı arttıranBende boga ve yukselenim bașak ayniyizz
Ban de aynı fikirdeyim canım, kader utansınYaa inanmıyorum bence suç bizde değil kızlar kesinlikle burcumuzda bu kadar tesadüf olamaz
5 kuzumAbur cubur, yaglı yemekler kizartma vs direk gobusss. Bende kurtulamiyorm bu gobekten
Wowww 3 ledik
Seninde mi yükselenin BaşakEveet.
Yemeyi de yapmayı da çok seviyoruz maalesef
Bütün boğalar toplandık toplandık
Ben de Pınar'a katılıyorum. Sil baştan başlamak gerek bazen. Hayatı sıfırlamak..
❤
Vaayy 5 olduk var mı arttıran
Ban de aynı fikirdeyim canım, kader utansın
5 kuzum
kolay gelsin canım :)El insaf edin 9. Sayfadayim 20 sayfa okuyacağım ama nasıl
En son sos yapacaktım ben degilmi o ooooobunca saattir iş yaptığımı dusunmeniz üzer beni
Eşim geldi haadi markete gidelim dedi kızların kırtasiye ihtiyacı vardı biraz. Yolda eltimgil aradı bize gelmek için bu sefer evde durasimiz gelmedi çay demleyip parka gittik. Eve geldigimiz 10.30 şu.
Sabahlar olmasın
Ben bölgeseli çok olanı seçiyorumKızlar ben şimdi 7 kilo vereceğim bir de göbüşümü toparlamam lazım o yüzden spor yapmam lazım iki seçeneğim(birbirlerinden pek de farkı yok)var sizce hangisi daha uygun olur ya da şunu da yap derseniz önerilere açığım
1) 10bin adım + 30 dk bölgesel
2) 3 mil Leslie + 40 dk bölgesel
canım 3 gün için soruyosun di mi hergün için fazla olur sürdüremezsin kuzumKızlar ben şimdi 7 kilo vereceğim bir de göbüşümü toparlamam lazım o yüzden spor yapmam lazım iki seçeneğim(birbirlerinden pek de farkı yok)var sizce hangisi daha uygun olur ya da şunu da yap derseniz önerilere açığım
1) 10bin adım + 30 dk bölgesel
2) 3 mil Leslie + 40 dk bölgesel
Sağol canım ins kolay gelirBizi durdurabilene aşk olsun
Ooovvv şimdi başlıyor iş desene kolay gelsin canım bir an önce biter inşallah
Sağol tatlımkolay gelsin canım :)
Kolay gelsin canımEl insaf edin 9. Sayfadayim 20 sayfa okuyacağım ama nasıl
Sabahlar olmasın
Harika olmuş canım eline sağlık kaptancim
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO @kollontai 54.2 @avutsunbahaneler 57.4 @Fistiklidamak 59,6 Hedef60kgolmak 61,2 @Goklerce 62,4 @Azimliiii 64,1 Ucmelekannesi 64,85 @hadikonusalim 65,2 @pacman 66,1 @Beyaz leylak 66,3 @Jasminium84 66,35 @Lizozom55 68,85 hzlsel 69,1 @Sonsuz umut 70,35 @Pnrrr-20 73,1 @Breeze96 73,25 @eceboce 74,1 @nnurc 74,25 @Kubraaaccc 74,4 @DeryaOnDiet 74,45 @karabiber01 74,8 @Calypso95 77,3 @eliya 78,7 @Nikinik 80,2 @bilgem tomris 80,6 @Fit mutlu anne 80,7 kardelelen321 92,65 @yarimuhendis ??? :)
eline sağlıık cankuş
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO @kollontai 54.2 @avutsunbahaneler 57.4 @Fistiklidamak 59,6 Hedef60kgolmak 61,2 @Goklerce 62,4 @Azimliiii 64,1 Ucmelekannesi 64,85 @hadikonusalim 65,2 @pacman 66,1 @Beyaz leylak 66,3 @Jasminium84 66,35 @Lizozom55 68,85 hzlsel 69,1 @Sonsuz umut 70,35 @Pnrrr-20 73,1 @Breeze96 73,25 @eceboce 74,1 @nnurc 74,25 @Kubraaaccc 74,4 @DeryaOnDiet 74,45 @karabiber01 74,8 @Calypso95 77,3 @eliya 78,7 @Nikinik 80,2 @bilgem tomris 80,6 @Fit mutlu anne 80,7 kardelelen321 92,65 @yarimuhendis ??? :)
Var var baya varrrrKolay gelsin canımdaha sabaha çok var
Ay o çok güzel olur ama patlıcanla karışık mı yoksa sadece biber miVar var baya varrrr
Köz kapta biberle güzel bir meze yapıyorum bir yandan da
Kendine iş cikartmakta üstüme yoktur da