- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Hergun bir adım yarisimiz olsa en az 10000 adım. Cuma en çok adım atanı tebrik takdir ederizYani bir deneyeyim en azından çok zorlanırsam gün sayısını düşürürüm veya süresini azaltırım kesinlikle bir yarış olmalı gaza gelmem lazım
Ordaki sayfa neden kapandı kaptanımBirde ara ara 5.takımda bu sayfanın linkini paylaşırsanız görmeyen kızlarda gelirlerherkesi etiket yapamadım
O zaman 3 gün öyle yapayım diğer günler süresini azaltayım ama bir yerden başlamam lazım kaç gündür çok saldımbence fazla cnm 3 gün böyle yap 2 gün daha hafif mesela 1 mil leslie ve 15 dk bölgesel gibi
yoksa sıkılırsın,yorucu gün olur yapamazsın vs moralin bozulur cnm ortalama gitmek en iyisi
O da olabilir kim en çok adımı atacak diye sporu da 45 dk diye sınırlamayalım kim kaç dk yapmışsa o dklar toplanıp birinci seçilebilirHergun bir adım yarisimiz olsa en az 10000 adım. Cuma en çok adım atanı tebrik takdir ederiz
Bunun yanı sıra 3 günde başka sporlar eklesek herkes istediği ip sökmek, Leslie ,plates ne yaparsa 45 dakika
Gayet güzel canım afiyet olsunİlk Akşam Yemeği
Sabah (11.15): 1 haşlanmış yumurta, 25 gr tb ekmek, 5 yeşilzeytin, 3 dilim sucuk, domates, salatalık
Ara: 1 mandalinanın yarısı
Akşam: 7 yk kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, 85 gr bulgur pilavı (2 dilim ekmeğe denk geliyor)
El_Em Şimdilik kimi etiketleyeyim bilemedim kaptancım.
Akşam çok güzel canım afiyet olsun12 Eylül Pazar menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz
1 YK tahin pekmez
3-4 sucuk ()
Domates salatalık
17:00
Yeşil elma kuru üzüm ve 2 ceviz
18:30 Yeşil çay
19:00
Salata (chia tohumlu )
5 kaşık yoğurt
2 litre su
Pazartesi den takip etmedim ama haftasonu ailecek kahvaltı, gezme falan oluyor o yüzden ,peki pazartesiden pazartesiye baktın mıbi baksana lutfaaannn fark eksi mi yoksa artı mı artıysa tmm
Aynen canım ya ben de her pazartesi artı geliyorum, ek olarak pazar gecesi nedense hep geç yatıyorum iş hazırlığı falan , o yüzden daha ödemli oluyorum...haftasonu ailecek vakit geçirince dikkat edilmiyorBen her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi
Ay ben de bogayim ,En çok boğa burcu var galiba hee
Aslan var mı aslan
Tüh tutmadı
Pilatesi evden yapabilir miyim acaba
kız sen soslarını yapsana yorulmadın mıHergun bir adım yarisimiz olsa en az 10000 adım. Cuma en çok adım atanı tebrik takdir ederiz
Bunun yanı sıra 3 günde başka sporlar eklesek herkes istediği ip sökmek, Leslie ,plates ne yaparsa 45 dakika
cnm takımlar kapandı çok verimli ve dengeli olmadığı düşünülmüş artıkOrdaki sayfa neden kapandı kaptanım
Hadi yükselenim Başak deGayet güzel canım afiyet olsun
Akşam çok güzel canım afiyet olsun
Pazartesi den takip etmedim ama haftasonu ailecek kahvaltı, gezme falan oluyor o yüzden ,
Aynen canım ya ben de her pazartesi artı geliyorum, ek olarak pazar gecesi nedense hep geç yatıyorum iş hazırlığı falan , o yüzden daha ödemli oluyorum...haftasonu ailecek vakit geçirince dikkat edilmiyor
Ay ben de bogayim ,
Kv yi yollayayım bir bakayım bu videoya canım yapabileceğim bir şeydir inşallahTuğçe irtem in programlarını yapıyorum ben. Çok etkisini gördüm. Tavsiye ederim.
Bilmiyordum inşallah burda güzel kilolar veririzkız sen soslarını yapsana yorulmadın mıanaaam bir de spor yarışı planları yapıyor
cnm takımlar kapandı çok verimli ve dengeli olmadığı düşünülmüş artık
kız 6 kişi oldunuz galibaGayet güzel canım afiyet olsun
Akşam çok güzel canım afiyet olsun
Pazartesi den takip etmedim ama haftasonu ailecek kahvaltı, gezme falan oluyor o yüzden ,
Aynen canım ya ben de her pazartesi artı geliyorum, ek olarak pazar gecesi nedense hep geç yatıyorum iş hazırlığı falan , o yüzden daha ödemli oluyorum...haftasonu ailecek vakit geçirince dikkat edilmiyor
Ay ben de bogayim ,
Yaparsın canım bence. Basitten başlıyor. 10 dk lık video 3 set halinde yapıyorsun.Kv yi yollayayım bir bakayım bu videoya canım yapabileceğim bir şeydir inşallah
Aynen canım burada yarın veya salı günü gidecek ama inşallah yarın giderYaparsın canım bence. Basitten başlıyor. 10 dk lık video 3 set halinde yapıyorsun.
Kv daha orda mı Yav
Biraz kalabalığız canım ama sanki bazılarımız biraz çok konuşuyor olabilir misal benKac kisiyiz ortalama suan acabacok konusma kaçırıyorum. Bi geliyorum sayfalar birikmis
Hadi inşallah canımAynen canım burada yarın veya salı günü gidecek ama inşallah yarın gider
Her yere yeten benkız sen soslarını yapsana yorulmadın mıanaaam bir de spor yarışı planları yapıyor
cnm takımlar kapandı çok verimli ve dengeli olmadığı düşünülmüş artık
canım ne merak ediyorsun biz söyleyelimKac kisiyiz ortalama suan acabacok konusma kaçırıyorum. Bi geliyorum sayfalar birikmis
ve ben de sankim birazzzcıkBiraz kalabalığız canım ama sanki bazılarımız biraz çok konuşuyor olabilir misal ben