Kilolar Firarda 😎

Yani bir deneyeyim en azından çok zorlanırsam gün sayısını düşürürüm veya süresini azaltırım kesinlikle bir yarış olmalı gaza gelmem lazım
Hergun bir adım yarisimiz olsa en az 10000 adım. Cuma en çok adım atanı tebrik takdir ederiz
Bunun yanı sıra 3 günde başka sporlar eklesek herkes istediği ip sökmek, Leslie ,plates ne yaparsa 45 dakika

bence fazla cnm 3 gün böyle yap 2 gün daha hafif mesela 1 mil leslie ve 15 dk bölgesel gibi
yoksa sıkılırsın,yorucu gün olur yapamazsın vs moralin bozulur cnm ortalama gitmek en iyisi
O zaman 3 gün öyle yapayım diğer günler süresini azaltayım ama bir yerden başlamam lazım kaç gündür çok saldım

Hergun bir adım yarisimiz olsa en az 10000 adım. Cuma en çok adım atanı tebrik takdir ederiz
Bunun yanı sıra 3 günde başka sporlar eklesek herkes istediği ip sökmek, Leslie ,plates ne yaparsa 45 dakika
O da olabilir kim en çok adımı atacak diye sporu da 45 dk diye sınırlamayalım kim kaç dk yapmışsa o dklar toplanıp birinci seçilebilir

Gayet güzel canım afiyet olsun
Akşam çok güzel canım afiyet olsun
peki pazartesiden pazartesiye baktın mı bi baksana lutfaaannn fark eksi mi yoksa artı mı artıysa tmm
Pazartesi den takip etmedim ama haftasonu ailecek kahvaltı, gezme falan oluyor o yüzden ,
Ben her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi
Aynen canım ya ben de her pazartesi artı geliyorum, ek olarak pazar gecesi nedense hep geç yatıyorum iş hazırlığı falan , o yüzden daha ödemli oluyorum...haftasonu ailecek vakit geçirince dikkat edilmiyor
En çok boğa burcu var galiba hee
Aslan var mı aslan
Ay ben de bogayim ,

kız sen soslarını yapsana yorulmadın mı anaaam bir de spor yarışı planları yapıyor

Ordaki sayfa neden kapandı kaptanım
cnm takımlar kapandı çok verimli ve dengeli olmadığı düşünülmüş artık

Hadi yükselenim Başak de

kız 6 kişi oldunuz galiba
cnm pazartesiden pazartesiye olan farkla cumadan cumaya olan farkın nasıl peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…