Bende cuma kalması taraftariyim yenilige pek acık deglmiym acaba neden bilemedm ama sanki haftasonu illaki kacamak ailece yeme kahvalti vs oluyor ve artı gelebiliyorsen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk
Yaa inanmıyorum bence suç bizde değil kızlar kesinlikle burcumuzda bu kadar tesadüf olamazBende boga ve yukselenim bașak ayniyizz
Kocam o sayılır mıHazırr herkes boğa diyor burç bendd kovayım varmı aramızda bi kova olan
Hahahahaha kocansa helee olmazzz bana garu lazim burdaKocam o sayılır mı
Ama iyi şeyler söyleyemeyebilrim
Kova erkekleri çok şeytan tüylü olurlar benim kuzenim öyleydi ama başka bilmiyorumKocam o sayılır mı
Ama iyi şeyler söyleyemeyebilrim
Hahahha aslan yokturr onlar dis gorunuse asiri onem verir normalde (ilgi odagi olmayi severler) o yuzden fazla kilolu olmazlar hep dikkat ederler sen aslanmisinnEn çok boğa burcu var galiba hee
Aslan var mı aslan
Yaniii pis bogazimizdannNeden en çok boğa var acaba
Hadiyaa oyle mi nedn dogaustu olsunki cok vardir gbi geldiYok artıkkkbu bir rüya olmalı bu doğaüstü bir olay hemen dilek tumalıyım
Kız kardeşim de kova . Yani seni bilmem ama ikisi de değişik kız kardeşimin kafa aşırı değişik. İkisi de dağınık. Senelerce kız kardeşimle yaşadım onla kavga ettim kaç yıldır da kocamlaHahahahaha kocansa helee olmazzz bana garu lazim burda
Kocamın çenesiyle ikna edemeyeceği bi kadın olamaz ağa düşenlerden biri ben denizKova erkekleri çok şeytan tüylü olurlar benim kuzenim öyleydi ama başka bilmiyorum
hahahahah kesin artıyım cnm abarttığım günlerin kuralları vardı çünkü hiçbiri kalmadı son günlerdeEvet şeker grubu sayılabilir bak bakalım yarın ne kadar eksi geleceksin
Yani fakir avuntusu işteYarın deneyeyim canım bakalım nasıl olacak
BencedeeeeYaa inanmıyorum bence suç bizde değil kızlar kesinlikle burcumuzda bu kadar tesadüf olamaz
ama şu anda daha çok dikkat çekmiyor muHee oyle giyemem ki maaleseff hem ben rahatsiz olurum hemde eşim hayatta deronu giysem pek bi taş oluyorum
Aslındaa dağınık hic degilimm ama mesela birseye kafama takıyımm içime atamam söylerimm bazen bianda fevri olabiliyorum çok duygusalımm cok hassasımm biri için üzülürüm çok unutamam takar durur yatakta dört köşe dönerim aşırı derece çok rahatsız ediyor beni çok sıkıldımm buyüzdende ama bi kısmı düzeldimm once daha çok takardım baktım böyle olmuyo daha baska şekilde düzelmeye çalışıyorumKız kardeşim de kova . Yani seni bilmem ama ikisi de değişik kız kardeşimin kafa aşırı değişik. İkisi de dağınık. Senelerce kız kardeşimle yaşadım onla kavga ettim kaç yıldır da kocamlaama ikisi de dağınık olduğunu kabul etmez
İkisi de takıntılı ama bunu da kabul etmiyorlar
Abur cubur, yaglı yemekler kizartma vs direk gobusss. Bende kurtulamiyorm bu gobektenGöbek için ne yemeyeceğiz
Wowww 3 ledikAyy inanmıyorum ben de boğayım ve yükselen başak vuhuu tam grubumu bulmuşum
vardı ama izinde şu anHazırr herkes boğa diyor burç bendd kovayım varmı aramızda bi kova olan
Üstüm zaten uzun giyiyorum kuzumm aslında öyle daha rahat ediyorum kuzumama şu anda daha çok dikkat çekmiyor mueşin ne dicek cnm
Eşimle kız kardeşim de alında hiç dağınık değilim diyorlarAslındaa dağınık hic degilimm ama mesela birseye kafama takıyımm içime atamam söylerimm bazen bianda fevri olabiliyorum çok duygusalımm cok hassasımm biri için üzülürüm çok unutamam takar durur yatakta dört köşe dönerim aşırı derece çok rahatsız ediyor beni çok sıkıldımm buyüzdende ama bi kısmı düzeldimm once daha çok takardım baktım böyle olmuyo daha baska şekilde düzelmeye çalışıyorum
Hahahaha aynen takarız çok o konuda doğruEşimle kız kardeşim de alında hiç dağınık değilim diyorlarama hadi sana inandım
Kız kardeşim de her seferinde ilk kez oluyormuş gibi birine takar sonra hepimiz
Ay çok şeker yaKocamın çenesiyle ikna edemeyeceği bi kadın olamaz ağa düşenlerden biri ben denizasla evlenmeyi düşünmüyordum. 8 sene uğraştı didindi. Beni İstanbul’dan minicik bi şehre gelmeye burda yaşamaya ikna etti
Yıllarca yiyip depolamışım bir senedir ağzıma sürmüyorum ama gitmiyor gitmiyorAbur cubur, yaglı yemekler kizartma vs direk gobusss. Bende kurtulamiyorm bu gobekten
Wowww 3 ledik