- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
İşte bu canım şekersiz bir öğünün geçmemişIııımmm yazsam mı yazmasam mı dedim ama bir yerden başlamalı küçük bir mola olsun tadında kalsın
Sabah 1 zeytinli açma,1 elmalı kurabiye, 1 dilim süzme peynir, domates,kızılcık reçeli ( ben topladım) menemen,tek şekerli siyah çay
Ara öğün
diyetisyen(hzlsel ) tavsiyesi 6 kare sütlü çikolata, 6 mor erik (ben topladım ), 4ceviz (halam topladı ben kırdım ) ,1 lt limonlu yeşil çay , 1 dilim yenge keki
Akşam 4 kaşık pirinç pilavı, salata,1 bardak ayran
Ara 1 paket eti form hurmalı ( diyetisyenler hurma öneriyor o sebeple), sade türk kahvesi
2 lt su
2 mil leslie,4000 adım
Afiyet olsun canım hafta sonu için gayet güzel bir menü sporu ne yapacağız bilmem bana da çok zor geliyor yarın birlikte mi başlasak mesela Leslie 2 mil yapalım12 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurtayla omlet
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir
1 bardak sütlü kahve
Akşam
2 adet küçük biber dolması
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurt (minik kase)
meyve: 1 armut ve 1 mandalina
Su: 2.5 litre
Spor: bugün yok
Ahahahahahahaİşte bu canım şekersiz bir öğünün geçmemişElmalı kurabiye, sütlü çikolata, kek, hurmalı eti form(yeni çıkmış herhalde ilk defa duydum ) aaa ama akşam yememişsin oldu mu şimdi detoks tam etkisini göstermeyecek artı geleceksin yarın
Var aslinda canımm ben şu termal tayttan almak istiyorumm alan çok memnuncanım toparlayıcı tayt mı alsan ,havalar da serinledi rahatsız etmez sanırım
Çok güzelll başarmışsın maşaallahhhKarın egzersizi yapmam lazım bunun başka çözümü yok anlaşıldı popomu kaldırıp spor yapmam gerekiyor
Sağ ol canım şu an 69 kiloyumZor gerçekten vermek ben de nasıl başardım hiçbir fikrim yok açıkçası
Peş peşe desen çok iyiSen kaç yaşındaydın canım
aa bak ne yap yulaflı tost yap içine dilim yeşil zeytin karıştır ne dersin
canım onu yap üstüne de 5 dk alt karınAfiyet olsun canım hafta sonu için gayet güzel bir menü sporu ne yapacağız bilmem bana da çok zor geliyor yarın birlikte mi başlasak mesela Leslie 2 mil yapalım
Hosgeldin bu arada canim limonda ekle o tarife farkı gor :)
SupersinnnnDönen kızlardan hareketle ortak kararlar
Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
Düzenli cuma listesi
Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama
cnm ben de kilo verirken takıyodum bayağı terletiyo sıkılaştırıyo vallaVar aslinda canımm ben şu termal tayttan almak istiyorumm alan çok memnun
Evet şeker grubu sayılabilir bak bakalım yarın ne kadar eksi geleceksinAhahahahahahaay sesli güldüm haykırarak 5 dk kadar
ağzın bal yesin pardon tavuk ızgara yesin
hahahah pirinç pilavı şeker işte beybitoş
Yani fakir avuntusu işteaa bak ne yap yulaflı tost yap içine dilim yeşil zeytin karıştır ne dersin
Teşekkür ederiim canim benimmHosgeldin bu arada canim limonda ekle o tarife farkı gor :)
Supersinnnn
Bende boga ve yukselenim bașak ayniyizzAy ben senin çocuğun zannettim şimdi anladımAllah beni doğum günün kutlu olsun şekerim en güzeli ruhunun genç olması ayrıca yaşın da daha küçücük
Ben de boğayım yükselenim de Başak
Sağ ol canım yaptık bi şeylerÇok güzelll başarmışsın maşaallahhh
Hee oyle giyemem ki maaleseff hem ben rahatsiz olurum hemde eşim hayatta dercnm ben de kilo verirken takıyodum bayağı terletiyo sıkılaştırıyo valla
aslında dışarısı için önermiştim kzuum kıyafetlerin altına
Yok artıkkkBende boga ve yukselenim bașak ayniyizz