Kilolar Firarda 😎

sen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı :KK70:
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi 🤔
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk 🤗
Bende cuma kalması taraftariyim yenilige pek acık deglmiym acaba neden bilemedm ama sanki haftasonu illaki kacamak ailece yeme kahvalti vs oluyor ve artı gelebiliyor

En çok boğa burcu var galiba hee :KK70:
Aslan var mı aslan :KK70: :KK70:
Hahahha aslan yokturr onlar dis gorunuse asiri onem verir normalde (ilgi odagi olmayi severler) o yuzden fazla kilolu olmazlar hep dikkat ederler sen aslanmisinn
Neden en çok boğa var acaba🤣🤣
Yaniii pis bogazimizdann :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Yok artıkkk 😲 bu bir rüya olmalı bu doğaüstü bir olay hemen dilek tumalıyım
Hadiyaa oyle mi nedn dogaustu olsunki cok vardir gbi geldi :confused::rolleyes:

Hahahahaha kocansa helee olmazzz bana garu lazim burda :KK70:
Kız kardeşim de kova . Yani seni bilmem ama ikisi de değişik kız kardeşimin kafa aşırı değişik. İkisi de dağınık. Senelerce kız kardeşimle yaşadım onla kavga ettim kaç yıldır da kocamla😂 ama ikisi de dağınık olduğunu kabul etmez
İkisi de takıntılı ama bunu da kabul etmiyorlar😂

Kova erkekleri çok şeytan tüylü olurlar benim kuzenim öyleydi ama başka bilmiyorum🤭🤭
Kocamın çenesiyle ikna edemeyeceği bi kadın olamaz ağa düşenlerden biri ben deniz😂 asla evlenmeyi düşünmüyordum. 8 sene uğraştı didindi. Beni İstanbul’dan minicik bi şehre gelmeye burda yaşamaya ikna etti😮‍💨

Evet şeker grubu sayılabilir bak bakalım yarın ne kadar eksi geleceksin:confused::rolleyes:

Yani fakir avuntusu işte:KK42: Yarın deneyeyim canım bakalım nasıl olacak🥰
hahahahah kesin artıyım cnm abarttığım günlerin kuralları vardı çünkü hiçbiri kalmadı son günlerde 😂
fakir avuntusu 😂 yaa yerim seni zeytinli açmayla beslerim seni :KK74:
bence güzel olur cnm bakma ben de çok dengesiz yedim normal değil yani misal onu sabah yedim ya yanında bol yeşillik peynir vs yerdim akşama mercimek filan yani dengelerdim normalde de işte battık :KK42:

Kız kardeşim de kova . Yani seni bilmem ama ikisi de değişik kız kardeşimin kafa aşırı değişik. İkisi de dağınık. Senelerce kız kardeşimle yaşadım onla kavga ettim kaç yıldır da kocamla😂 ama ikisi de dağınık olduğunu kabul etmez
İkisi de takıntılı ama bunu da kabul etmiyorlar😂
Aslındaa dağınık hic degilimm ama mesela birseye kafama takıyımm içime atamam söylerimm bazen bianda fevri olabiliyorum çok duygusalımm cok hassasımm biri için üzülürüm çok unutamam takar durur yatakta dört köşe dönerim aşırı derece çok rahatsız ediyor beni çok sıkıldımm buyüzdende ama bi kısmı düzeldimm once daha çok takardım baktım böyle olmuyo daha baska şekilde düzelmeye çalışıyorum😅

Aslındaa dağınık hic degilimm ama mesela birseye kafama takıyımm içime atamam söylerimm bazen bianda fevri olabiliyorum çok duygusalımm cok hassasımm biri için üzülürüm çok unutamam takar durur yatakta dört köşe dönerim aşırı derece çok rahatsız ediyor beni çok sıkıldımm buyüzdende ama bi kısmı düzeldimm once daha çok takardım baktım böyle olmuyo daha baska şekilde düzelmeye çalışıyorum😅
Eşimle kız kardeşim de alında hiç dağınık değilim diyorlar😂 ama hadi sana inandım😝
Kız kardeşim de her seferinde ilk kez oluyormuş gibi birine takar sonra hepimiz:ıslık:

Kocamın çenesiyle ikna edemeyeceği bi kadın olamaz ağa düşenlerden biri ben deniz😂 asla evlenmeyi düşünmüyordum. 8 sene uğraştı didindi. Beni İstanbul’dan minicik bi şehre gelmeye burda yaşamaya ikna etti😮‍💨
Ay çok şeker ya💗💗💗 Nerede yaşıyorsun canım🥰
Abur cubur, yaglı yemekler kizartma vs direk gobusss. Bende kurtulamiyorm bu gobekten

Wowww 3 ledik:rolleyes::KK36:
Yıllarca yiyip depolamışım bir senedir ağzıma sürmüyorum ama gitmiyor gitmiyor🤣🤣🤣

X