Kilolar Firarda 😎

Iııımmm yazsam mı yazmasam mı dedim ama bir yerden başlamalı küçük bir mola olsun tadında kalsın 😂 😂 😂

Sabah 1 zeytinli açma,1 elmalı kurabiye, 1 dilim süzme peynir, domates,kızılcık reçeli ( ben topladım 😍 ) menemen,tek şekerli siyah çay
Ara öğün
diyetisyen( hzlsel hzlsel ) tavsiyesi 😂 6 kare sütlü çikolata, 6 mor erik (ben topladım 😍 ), 4ceviz (halam topladı ben kırdım 😂 ) ,1 lt limonlu yeşil çay 😂 , 1 dilim yenge keki :ıslık:
Akşam 4 kaşık pirinç pilavı, salata,1 bardak ayran
Ara 1 paket eti form hurmalı ( diyetisyenler hurma öneriyor o sebeple :KK70: ), sade türk kahvesi
2 lt su
2 mil leslie,4000 adım
İşte bu canım şekersiz bir öğünün geçmemiş :KK9::KK9:Elmalı kurabiye, sütlü çikolata, kek, hurmalı eti form(yeni çıkmış herhalde ilk defa duydum🤣) aaa ama akşam yememişsin oldu mu şimdi detoks tam etkisini göstermeyecek artı geleceksin yarın:skandal:

12 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurtayla omlet
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir

1 bardak sütlü kahve

Akşam
2 adet küçük biber dolması
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurt (minik kase)
meyve: 1 armut ve 1 mandalina
Su: 2.5 litre
Spor: bugün yok :skandal:
Afiyet olsun canım hafta sonu için gayet güzel bir menü sporu ne yapacağız bilmem bana da çok zor geliyor yarın birlikte mi başlasak mesela Leslie 2 mil yapalım😍

İşte bu canım şekersiz bir öğünün geçmemiş :KK9::KK9:Elmalı kurabiye, sütlü çikolata, kek, hurmalı eti form(yeni çıkmış herhalde ilk defa duydum🤣) aaa ama akşam yememişsin oldu mu şimdi detoks tam etkisini göstermeyecek artı geleceksin yarın:skandal:
Ahahahahahaha :KK70: ay sesli güldüm haykırarak 5 dk kadar :KK70: :KK70:
ağzın bal yesin pardon tavuk ızgara yesin 😂
hahahah pirinç pilavı şeker işte beybitoş :cool:

Karın egzersizi yapmam lazım bunun başka çözümü yok anlaşıldı popomu kaldırıp spor yapmam gerekiyor🤭🤭

Sağ ol canım şu an 69 kiloyum🥰 Zor gerçekten vermek ben de nasıl başardım hiçbir fikrim yok açıkçası🤣🤣🤣

Peş peşe desen çok iyi😍😍 Sen kaç yaşındaydın canım🥰
Çok güzelll başarmışsın maşaallahhh 😍

Hosgeldin bu arada canim limonda ekle o tarife farkı gor :)
Dönen kızlardan hareketle ortak kararlar

👉Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
👉Düzenli cuma listesi
👉Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
👉2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
👉Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama ✌️
Supersinnnn :KK36:

Ahahahahahaha :KK70: ay sesli güldüm haykırarak 5 dk kadar :KK70: :KK70:
ağzın bal yesin pardon tavuk ızgara yesin 😂
hahahah pirinç pilavı şeker işte beybitoş :cool:
Evet şeker grubu sayılabilir bak bakalım yarın ne kadar eksi geleceksin:confused::rolleyes:
aa bak ne yap yulaflı tost yap içine dilim yeşil zeytin karıştır ne dersin 😍
Yani fakir avuntusu işte:KK42: Yarın deneyeyim canım bakalım nasıl olacak🥰

X