Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni açmalarla poğaçalarla besle Ben de seni çaklıtlarla besleyeceğimhahahahah kesin artıyım cnm abarttığım günlerin kuralları vardı çünkü hiçbiri kalmadı son günlerde
fakir avuntusu yaa yerim seni zeytinli açmayla beslerim seni
bence güzel olur cnm bakma ben de çok dengesiz yedim normal değil yani misal onu sabah yedim ya yanında bol yeşillik peynir vs yerdim akşama mercimek filan yani dengelerdim normalde de işte battık
Teşekkürler canım sizin de sayfanız hayırlı olsunHayirli olsun
Güzel menü afiyet olsun 10 zeytin biraz gözümü tırmaladı ama ekmek yok dengelenmiş bence12 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurtayla omlet
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir
1 bardak sütlü kahve
Akşam
2 adet küçük biber dolması
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurt (minik kase)
meyve: 1 armut ve 1 mandalina
Su: 2.5 litre
Spor: bugün yok
İnanamıyorum Hazal 47 kilo mu verdin şu an utandım 7 kiloyu dert ediyorum ya değişimin harika olmuştur.düşünsene 2 damacana +7 kilo gitmiş senden iraden müthiş helal olsunDur hemen bakayım canım bildirimler çok olunca arada kaynadı herhalde
ben yarın kutlıcam kız ne güzel işte 2 gün 2 gece kutlanmış olcakBi sürü alıntı yaptım hepsi uçtu ya
Neyse doğum günümü kutlayanlara teşekkür ederim. Yarın olduğu için yarın da kutlayabilirsiniz şımarmam
Pzt bildirim fikri mantıklı aslında. Zira çoğumuz cuma cmt pazar sapıtıyoruz
İç Anadolu’nun Küçük bir şehri. Şehri söylemeyim ifşa falan olurum arkasından sallamadığım kimse yok buralardaAy çok şeker ya Nerede yaşıyorsun canım
canım aslında merak ettiğim 2 cuma arası farkla 2 pazartesi arası farkı karşılaştırmanız kaydetmiş miydin ayrı bir yerde?Bende cuma kalması taraftariyim yenilige pek acık deglmiym acaba neden bilemedm ama sanki haftasonu illaki kacamak ailece yeme kahvalti vs oluyor ve artı gelebiliyor
Sağ ol canım ya utandımNasıl oldu nasıl verdim hiç farkında değilim zaten ben bile bu kadar irade sahibi olduğumu farkında değildim Cidden muazzam bir değişim oldu düşün 50 bedenden 40 bedene düştüm keşke zamanında aklım başıma gelseydi hiç o kilolara çıkmasaydım ama inşallah bundan sonra hayatımda sadece 6lı rakamlar olacak Ama benim de 7 kilom kaldı cidden gözümde büyüyorİnanamıyorum Hazal 47 kilo mu verdin şu an utandım 7 kiloyu dert ediyorum ya değişimin harika olmuştur.düşünsene 2 damacana +7 kilo gitmiş senden iraden müthiş helal olsun
Ben düşündüm şimdi geçen pazartesi 70,6 gelmiştim yarın da tahminimce 69 filan çıkarım 1,6 fark etmiş olur bugün dikkat etseydim eğer 1,8 olurdu aslında aynı hesap oluyorcanım aslında merak ettiğim 2 cuma arası farkla 2 pazartesi arası farkı karşılaştırmanız kaydetmiş miydin ayrı bir yerde?
O zaman boşver bölge yeterİç Anadolu’nun Küçük bir şehri. Şehri söylemeyim ifşa falan olurum arkasından sallamadığım kimse yok buralarda
aynen aslanım cnm :) yani kiloluyken umrumda değildi görünüşüm aslında cnm 87ye kadar çıkmıştım yani başkaları kilo ver gençsin hasta olursun vs diyince daha çok yiyordum kendimi düşünmeye başlayınca yavaş yavaş verdim ama haklısın aslan tanıdıklarım zayıf ya da normal genelde, ben farklıyımHahahha aslan yokturr onlar dis gorunuse asiri onem verir normalde (ilgi odagi olmayi severler) o yuzden fazla kilolu olmazlar hep dikkat ederler sen aslanmisinn
Yaniii pis bogazimizdann
Hadiyaa oyle mi nedn dogaustu olsunki cok vardir gbi geldi
boğa burcu evlat isterim ben yaa aslan istemem sanırım hele erkekAnne adayları lütfen bebişlerinizi 21 Nisan-21 Mayıs tarihleri arasında doğurmayın doğurmayalım doğuştan kader mahkumu olmasınlar
Biz üç kişi denk geldik ve hayatımda hiç benle aynı burç ve yükselene sahip kimseyle tanışmamıştımaynen aslanım cnm :) yani kiloluyken umrumda değildi görünüşüm aslında cnm 87ye kadar çıkmıştım yani başkaları kilo ver gençsin hasta olursun vs diyince daha çok yiyordum kendimi düşünmeye başlayınca yavaş yavaş verdim ama haklısın aslan tanıdıklarım zayıf ya da normal genelde, ben farklıyım
cnm aynı burç olma ihtimali 12de 1 yükselenin de aynı olma ihtimali 144te 1 düşünsene olayı
Aslan erkeği çok zor doğru ama ben balık istemem herhaldeboğa burcu evlat isterim ben yaa aslan istemem sanırım hele erkek
ayneeen 144ün küpü kaçBiz üç kişi denk geldik ve hayatımda hiç benle aynı burç ve yükselene sahip kimseyle tanışmamıştım
hıı eşin laf eder gibi anladım cnm ama sıkılaşınca yürüyüş bile kolaylaşıyo sen o tayttan da al bence daha çok kıyafet alırsıınÜstüm zaten uzun giyiyorum kuzumm aslında öyle daha rahat ediyorum kuzum
Sayısalcı olan sensin canımayneeen 144ün küpü kaç
sağol beybiHayirli olsun
Evett kuzumm alirımm termal taytthıı eşin laf eder gibi anladım cnm ama sıkılaşınca yürüyüş bile kolaylaşıyo sen o tayttan da al bence daha çok kıyafet alırsıın