Kilolar Firarda 😎

Aaaaa bak ne iyi vermişsinn kimisi gögüsten alır vallahii benim gögüs 80 85 arası
Resmen popo ve bazene gideyy

Hahahaha ooyy canım ya aldın aldın simdi vermeye düşünüyorsun demii
İşte herkesin yatkın olduğu yer farklı ben elma tipli olduğum için genelde üstten alıyorum keşke armut olsaydım

Bir senedir diyetteyim canım ben ya başlangıç kilom dehşet bir kilo tam 116 kiloyla başladım

Işte o armut olanda ben arada tabi cıplakken sexi oluyo ama kot ta rahatsız edici oluyo maaleseff

Ooo cok iyii amaa cokguzel basladin benim arkadaşımda var o civariydii bitürlü veremedii çok taktir ettim senii şuan kaçsın

Ay ben senin çocuğun zannettim şimdi anladım Allah beni doğum günün kutlu olsun şekerim en güzeli ruhunun genç olması ayrıca yaşın da daha küçücük

Ben de boğayım yükselenim de Başak
Aaaaa ne çok boğa var

Canlar pazartesi tartısına dönelim mi ne dersiniz?
yarından menü listesi tutmaya başlarım isterseniz bugünden, onu da dönüşümlü yapabiliriz
Pazartesi ben tartılmalı sevmiyorum
Cumartesi tek ailecek yediğimiz gün olduğu İçin biraz keyif yapıyorum dolayısıyla her pazartesi şiş oluyorum hatta keşke ara tartı da olmasa cumadan Cuma’ya tartılsak
Pazartesi artı görünce modum çok düşüyor çünkü

27 Nisan canım. Seninki?

Aaaa ben de 2 Mayıs

Karın egzersizi yapmam lazım bunun başka çözümü yok anlaşıldı popomu kaldırıp spor yapmam gerekiyor
Sağ ol canım şu an 69 kiloyum Zor gerçekten vermek ben de nasıl başardım hiçbir fikrim yok açıkçası
Peş peşe desen çok iyi Sen kaç yaşındaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…