Yaaa olurmu tabiikii gelicemm hiç merak etme zamanında çok diyet yaptım şu evlenmeden önce istediğim gelinliği giymek içinşifa olsun cnm
istersen kilo bildirme,arada gir menü yaz bu hafta,yine sohbete gel cnm
haftaya kadar da çizelge hazırlayabilirsin
Ya ben anlamadım burcu sen haftada iki kez tartışalım pazartesi ve cuma şekline olsun mu dedin yoksa kilo bildirimi pazartesinden pazartesiye mi olsun dedin mesajlara yetişemiyorum ya (bu arada burcuydun değil misen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk
tamam canımYaaa olurmu tabiikii gelicemm hiç merak etme zamanında çok diyet yaptım şu evlenmeden önce istediğim gelinliği giymek içinyaptıklarımıda yazarım hemde sizede belkii bi yardımımda dokunur canımm daha iyi anlarım naptıklarınızı
evet cnm burcu adımYa ben anlamadım burcu sen haftada iki kez tartışalım pazartesi ve cuma şekline olsun mu dedin yoksa kilo bildirimi pazartesinden pazartesiye mi olsun dedin mesajlara yetişemiyorum ya (bu arada burcuydun değil mi)
Çok dengeli bir menü olmuş tam diyet menüsü zaten çok çeşitli ve az kslorili besleyici olanı makbul fakat akşam makarna olmayaymış iyiymiş12 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 4 yeşilzeytin, kiraz saplı çay, 1 tk incir reçeli
Ara
Yeşil çay, İncirli yulaf topları(180 kalori)
Akşam
5 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk fırında zeytinyağlı musakka, 4 yk tb makarna, salata(yedim de yedim)
2,5 LT su , 5bin adım
Seve seve çok mutlu olurumtamam canımbiz de duymak isteriz önerilerini
Şimdi anladım yaa ben her hafta pazartesi sendromu yaşıyorum bir de tartı günü Ogün olmasın cuma benim rahatlama ve kaçamak günüm benim fikrim cumayı değitirmemek pazartesi de kontrol tartılması yapmak tabi yine çoğunluğa uyarımevet cnm burcu adımaynen sadece pazartesi olsun diyorum canım daha kolay olmaz mı takip açısından? yine fark olur eksiye bence ya da bir deneyelim
herkes derse olmuyor artı geliyoruz haftaiçi dikkat etmemize rağmen,yine döneriz cnm
27 Nisan canım. Seninki?Aaa öyle mi doğumgünün ne zaman
Harika!Seve seve çok mutlu olurum
tamam kuzumŞimdi anladım yaa ben her hafta pazartesi sendromu yaşıyorum bir de tartı günü Ogün olmasın cuma benim rahatlama ve kaçamak günüm benim fikrim cumayı değitirmemek pazartesi de kontrol tartılması yapmak tabi yine çoğunluğa uyarım
Tam ihtiyacım olan şey gitmeyen göbek vermişler banaLimon demeyi unutmuşum canım geriyede düzeltemedim pulbiber nane limon eklersin birebirr göbeğin yağları eritiyorr
Bende akşam yemeğine bi marul limon çiğköfte narekşisi falan yedimm
Tabi canım fark olmaz mı var tabi belki hafta sonu çok kaçmak yapmayız öyle olunca neyse bakalım artıksen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk
Evlenmeden önce tek kilo vermeye çalışmayan aksine kilo alan gelin ben olabilirimYaaa olurmu tabiikii gelicemm hiç merak etme zamanında çok diyet yaptım şu evlenmeden önce istediğim gelinliği giymek içinyaptıklarımıda yazarım hemde sizede belkii bi yardımımda dokunur canımm daha iyi anlarım naptıklarınızı
Evet onu yememeliydim ama çok canım çekti ne zamandır yemiyordum diye yedim artık yarın kaç çıkarım Allah bilirÇok dengeli bir menü olmuş tam diyet menüsü zaten çok çeşitli ve az kslorili besleyici olanı makbul fakat akşam makarna olmayaymış iyiymiş
Ay sen de boğasın benim de 3 Mayıs27 Nisan canım. Seninki?
Neden en çok boğa var acabaEn çok boğa burcu var galiba hee
Aslan var mı aslan
Senmi benmi bide ben mutlaak basen popo ama şu 3kilo vermemle basenin gittiği çok farketti çok şaşırdım kot giyinceTam ihtiyacım olan şey gitmeyen göbek vermişler bana
Tabi canım fark olmaz mı var tabi belki hafta sonu çok kaçmak yapmayız öyle olunca neyse bakalım artık
Abovvvvvv vallahamı bak ilkkezde senin gibisini böyle görüyorummEvlenmeden önce tek kilo vermeye çalışmayan aksine kilo alan gelin ben olabilirim
Evet onu yememeliydim ama çok canım çekti ne zamandır yemiyordum diye yedim artık yarın kaç çıkarım Allah bilir
Ay sen de boğasın benim de 3 Mayıs
Kız bitirseydin o mandalinayı niye yarısıİlk Akşam Yemeği
Sabah (11.15): 1 haşlanmış yumurta, 25 gr tb ekmek, 5 yeşilzeytin, 3 dilim sucuk, domates, salatalık
Ara: 1 mandalinanın yarısı
Akşam: 7 yk kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, 85 gr bulgur pilavı (2 dilim ekmeğe denk geliyor)
El_Em Şimdilik kimi etiketleyeyim bilemedim kaptancım.
Bugün sucuk günü anlaşılan12 Eylül Pazar menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz
1 YK tahin pekmez
3-4 sucuk ()
Domates salatalık
17:00
Yeşil elma kuru üzüm ve 2 ceviz
18:30 Yeşil çay
19:00
Salata (chia tohumlu )
5 kaşık yoğurt
2 litre su
Bende basen popo yok resmen azcık olsaydı hiç fena olmazdıSenmi benmi bide ben mutlaak basen popo ama şu 3kilo vermemle basenin gittiği çok farketti çok şaşırdım kot giyince
Ben zaten kilo konusunda aklı çok geç başına gelen biriyim canım ah ahAbovvvvvv vallahamı bak ilkkezde senin gibisini böyle görüyorumm
Aaaaa bak ne iyi vermişsinn kimisi gögüsten alır vallahii benim gögüs 80 85 arasıBende basen popo yok resmen azcık olsaydı hiç fena olmazdıGöğüslere gitmiş bütün kilolar ama tabi diyete ilk başladığımda 120 cm di şimdi 95 e düştü şükür
Hahahaha ooyy canım ya aldın aldın simdi vermeye düşünüyorsun demiiBen zaten kilo konusunda aklı çok geç başına gelen biriyim canım ah ahgideceğim tekrar dış çekim yaptıracağım