Kilolar Firarda 😎

şifa olsun cnm
istersen kilo bildirme,arada gir menü yaz bu hafta,yine sohbete gel cnm
haftaya kadar da çizelge hazırlayabilirsin
Yaaa olurmu tabiikii gelicemm hiç merak etme zamanında çok diyet yaptım şu evlenmeden önce istediğim gelinliği giymek için yaptıklarımıda yazarım hemde sizede belkii bi yardımımda dokunur canımm daha iyi anlarım naptıklarınızı

sen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk
Ya ben anlamadım burcu sen haftada iki kez tartışalım pazartesi ve cuma şekline olsun mu dedin yoksa kilo bildirimi pazartesinden pazartesiye mi olsun dedin mesajlara yetişemiyorum ya (bu arada burcuydun değil mi)

Ya ben anlamadım burcu sen haftada iki kez tartışalım pazartesi ve cuma şekline olsun mu dedin yoksa kilo bildirimi pazartesinden pazartesiye mi olsun dedin mesajlara yetişemiyorum ya (bu arada burcuydun değil mi)
evet cnm burcu adım aynen sadece pazartesi olsun diyorum canım daha kolay olmaz mı takip açısından? yine fark olur eksiye bence ya da bir deneyelim
herkes derse olmuyor artı geliyoruz haftaiçi dikkat etmemize rağmen,yine döneriz cnm

Çok dengeli bir menü olmuş tam diyet menüsü zaten çok çeşitli ve az kslorili besleyici olanı makbul fakat akşam makarna olmayaymış iyiymiş

Şimdi anladım yaa ben her hafta pazartesi sendromu yaşıyorum bir de tartı günü Ogün olmasın cuma benim rahatlama ve kaçamak günüm benim fikrim cumayı değitirmemek pazartesi de kontrol tartılması yapmak tabi yine çoğunluğa uyarım

tamam kuzum zaten yarın bildiririz sonra duruma göre bakarız

Limon demeyi unutmuşum canım geriyede düzeltemedim pulbiber nane limon eklersin birebirr göbeğin yağları eritiyorr

Bende akşam yemeğine bi marul limon çiğköfte narekşisi falan yedimm
Tam ihtiyacım olan şey gitmeyen göbek vermişler bana
sen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk
Tabi canım fark olmaz mı var tabi belki hafta sonu çok kaçmak yapmayız öyle olunca neyse bakalım artık

Evlenmeden önce tek kilo vermeye çalışmayan aksine kilo alan gelin ben olabilirim
Çok dengeli bir menü olmuş tam diyet menüsü zaten çok çeşitli ve az kslorili besleyici olanı makbul fakat akşam makarna olmayaymış iyiymiş
Evet onu yememeliydim ama çok canım çekti ne zamandır yemiyordum diye yedim artık yarın kaç çıkarım Allah bilir
27 Nisan canım. Seninki?
Ay sen de boğasın benim de 3 Mayıs

Tam ihtiyacım olan şey gitmeyen göbek vermişler bana

Tabi canım fark olmaz mı var tabi belki hafta sonu çok kaçmak yapmayız öyle olunca neyse bakalım artık
Senmi benmi bide ben mutlaak basen popo ama şu 3kilo vermemle basenin gittiği çok farketti çok şaşırdım kot giyince

Abovvvvvv vallahamı bak ilkkezde senin gibisini böyle görüyorumm

Kız bitirseydin o mandalinayı niye yarısı Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Bugün sucuk günü anlaşılan Ben de dün yemiştim bilseydim bugün yerdim Şahane menü canım afiyet olsun akşam çok hafif geçmiş

Senmi benmi bide ben mutlaak basen popo ama şu 3kilo vermemle basenin gittiği çok farketti çok şaşırdım kot giyince
Bende basen popo yok resmen azcık olsaydı hiç fena olmazdı Göğüslere gitmiş bütün kilolar ama tabi diyete ilk başladığımda 120 cm di şimdi 95 e düştü şükür
Abovvvvvv vallahamı bak ilkkezde senin gibisini böyle görüyorumm
Ben zaten kilo konusunda aklı çok geç başına gelen biriyim canım ah ah gideceğim tekrar dış çekim yaptıracağım

Bende basen popo yok resmen azcık olsaydı hiç fena olmazdı Göğüslere gitmiş bütün kilolar ama tabi diyete ilk başladığımda 120 cm di şimdi 95 e düştü şükür
Aaaaa bak ne iyi vermişsinn kimisi gögüsten alır vallahii benim gögüs 80 85 arası
Resmen popo ve bazene gideyy
Ben zaten kilo konusunda aklı çok geç başına gelen biriyim canım ah ah gideceğim tekrar dış çekim yaptıracağım
Hahahaha ooyy canım ya aldın aldın simdi vermeye düşünüyorsun demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…