Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm gözlemim kh en çok kalça basen şişiriyor onu kesince çabuk iniyor balonlarımızSenmi benmi bide ben mutlaak basen popo ama şu 3kilo vermemle basenin gittiği çok farketti çok şaşırdım kot giyince
İşte herkesin yatkın olduğu yer farklı ben elma tipli olduğum için genelde üstten alıyorum keşke armut olsaydımAaaaa bak ne iyi vermişsinn kimisi gögüsten alır vallahii benim gögüs 80 85 arası
Resmen popo ve bazene gideyy
Hahahaha ooyy canım ya aldın aldın simdi vermeye düşünüyorsun demii
Göbek için ne yemeyeceğizcnm gözlemim kh en çok kalça basen şişiriyor onu kesince çabuk iniyor balonlarımız
sucuk kardeşliği hahahahKız bitirseydin o mandalinayı niye yarısı Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Bugün sucuk günü anlaşılan Ben de dün yemiştim bilseydim bugün yerdim Şahane menü canım afiyet olsun akşam çok hafif geçmiş
Kocaman sevgiler hayirli olsun
sağolun güzellerYeni sayfanız hayırlı olsun.
karın göbek yağı için baharatlı süt yoğurt iyi oluyor cnm, bir de hayvansal yağı azaltmak gerekiyor,kızartma filan zaten yemiyorsun ya da paketli trans yağlı gıdaGöbek için ne yemeyeceğiz
Işte o armut olanda ben arada tabi cıplakken sexi oluyo ama kot ta rahatsız edici oluyo maaleseffİşte herkesin yatkın olduğu yer farklı ben elma tipli olduğum için genelde üstten alıyorum keşke armut olsaydım
Bir senedir diyetteyim canım ben ya başlangıç kilom dehşet bir kilo tam 116 kiloyla başladım
Hahahahacnm gözlemim kh en çok kalça basen şişiriyor onu kesince çabuk iniyor balonlarımız
Aaaaa ne çok boğa varAy ben senin çocuğun zannettim şimdi anladım Allah beni doğum günün kutlu olsun şekerim en güzeli ruhunun genç olması ayrıca yaşın da daha küçücük
Ben de boğayım yükselenim de Başak
Pazartesi ben tartılmalı sevmiyorumCanlar pazartesi tartısına dönelim mi ne dersiniz?
yarından menü listesi tutmaya başlarım isterseniz bugünden, onu da dönüşümlü yapabiliriz
27 Nisan canım. Seninki?
Aaaa ben de 2 MayısEvlenmeden önce tek kilo vermeye çalışmayan aksine kilo alan gelin ben olabilirim
Evet onu yememeliydim ama çok canım çekti ne zamandır yemiyordum diye yedim artık yarın kaç çıkarım Allah bilir
Ay sen de boğasın benim de 3 Mayıs
canım toparlayıcı tayt mı alsan ,havalar da serinledi rahatsız etmez sanırımIşte o armut olanda ben arada tabi cıplakken sexi oluyo ama kot ta rahatsız edici oluyo maaleseff
Ooo cok iyii amaa cokguzel basladin benim arkadaşımda var o civariydii bitürlü veremedii çok taktir ettim senii şuan kaçsın
Karın egzersizi yapmam lazım bunun başka çözümü yok anlaşıldı popomu kaldırıp spor yapmam gerekiyorsağolun güzeller
karın göbek yağı için baharatlı süt yoğurt iyi oluyor cnm, bir de hayvansal yağı azaltmak gerekiyor,kızartma filan zaten yemiyorsun ya da paketli trans yağlı gıda
karın egzersizine de önem ver cnm alt karın özellikle
Sağ ol canım şu an 69 kiloyum Zor gerçekten vermek ben de nasıl başardım hiçbir fikrim yok açıkçasıIşte o armut olanda ben arada tabi cıplakken sexi oluyo ama kot ta rahatsız edici oluyo maaleseff
Ooo cok iyii amaa cokguzel basladin benim arkadaşımda var o civariydii bitürlü veremedii çok taktir ettim senii şuan kaçsın
Peş peşe desen çok iyi Sen kaç yaşındaydın canımAaaaa ne çok boğa var
Pazartesi ben tartılmalı sevmiyorum
Cumartesi tek ailecek yediğimiz gün olduğu İçin biraz keyif yapıyorum dolayısıyla her pazartesi şiş oluyorum hatta keşke ara tartı da olmasa cumadan Cuma’ya tartılsak
Pazartesi artı görünce modum çok düşüyor çünkü
Aaaa ben de 2 Mayıs
Bütün boğalar toplandık Burcumuzun tipik özelliğine uygun olarak yedik yedik kilo aldıkAyy inanmıyorum ben de boğayım ve yükselen başak vuhuu tam grubumu bulmuşum
Dur hemen bakayım canım bildirimler çok olunca arada kaynadı herhaldehzlsel menümü görmedin mi cnm etiketledim seniii adın çikolatacı diyetisyen artık benim için
ayy bi tane dahaa yükselen bile aynı galibaAyy inanmıyorum ben de boğayım ve yükselen başak vuhuu tam grubumu bulmuşum
Aynı aynıayy bi tane dahaa yükselen bile aynı galiba
ayıracak kırmızı işaret de yok tikatli bakmak lazımDur hemen bakayım canım bildirimler çok olunca arada kaynadı herhalde
Aynenn Boğalar olarak çok güzel yaparız ve bir güzel yerizz yemek bizim için bir sanattırBütün boğalar toplandık Burcumuzun tipik özelliğine uygun olarak yedik yedik kilo aldık