Kilolar Firarda 😎

Kurallarımızı oluşturalım mı 😍

***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet 🤭
ama nick tarih olmasın sizce ??

**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun 👀 ?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?

**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)

**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.

**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?

Dönen kızlardan hareketle ortak kararlar

👉Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
👉Düzenli cuma listesi
👉Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
👉2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
👉Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama ✌️
Kaptancığım şimdi geldim ve bende buna benzer söyleyecektim zaten listeler konusunda her türlü yardıma açığım spor Listesi olur ortaklar olur hedef olur menü olur🤣🤣

oyy çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi? :KK43:
birkaç önerim şunlar olabilir şimdi cnm,ileride menülerini de yazarsan hepimiz daha çok fikir vermeye çalışırız 😍
1-et seviyorsa fırında yap mutlaka sebze de koy cnm, pilav da yaparsan tabağın yanına al ,daha çok sebze al :)
2-salataları bolca yap, limonlu seviyorsan sirkeli bol yeşillikli
3-ana yemek uygunsa mutlaka cacık ya da ayran öneririm
4-etsiz yemekse protein açısından bakliyat koy, bol baharat

porsiyonları da ayrladın mı tamamdır bu iş beybi 🤗
Yaa canım teşekkür ederim inan enfeksiyon inanılmaz kötü 1 ay iyilesemediğini düşünsene iyice çökmüş olurdum busefer almak için uğraşırdık 😒
Aayyy ne guzel ayarladın öylee eti çok severim sebzeli şeylerde yiyorum açıkçası buaralar okadar verildim kilo kızartmalara dadandım 🤦‍♀️
Inşaallahh bunu atlatıcam bide yürüyüş önemli tabi yürümesek te kolay kolay veremeyizz 🙄
Detox çayı var bende onuda içmek fırsat olmadı pek yürüyüş işine gaza gelsem çok çabuk veririm aslında peki nasıl olcak kuralı cuma güne kadar kendimiz diyet yapıp tartıyımı atıcaz 🤭

Ya sen ne vefalısın meleğim hiç unutmuyorsun arkadaşını aylar oldu o gideli halbuki ilk başta eküriydiniz ama sen arada etiketliyorsun yine de
İlk göz ağrım ilk ekürim.Aynı anda gelmiştik aynı gün.sevdigimi birakmamak gibi bir huyum var😍💕 Bir yere gitme sakın seninde arkandan etiket yapar dururum leylak kokulum neredesin diye❤
*Bildirimler fotoğraflı olsun isteyen nick tarih atsın
*Tek liste olsun, deneme süresi olsun bi iki uğrayıp hevesi kaçanlar oluyor
*Geçerli mazereti olmayıp bildirim yapmayanlar listeden çıkarılsın
*Sonuç listelerinde yaptığımız gibi herkesin haftası belli olsun sırayla liste hazırlansın ilk sayfada yer alsın kimin hangi tarihte hazırlayacağı bakılabilsin
*Menü, ortak gibi listeler el değiştirsin bazı listeler özellikle menü , adım, spor gibi daha zorlayıcı hele üye sayısı çoksa
Bi doğurup geleyim ben de el atarım inşallah

Sen iste yeter ki :KK67:
Ohh iyi geldi allah başımdan eksik etmesin💕😍
Dönen kızlardan hareketle ortak kararlar

👉Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
👉Düzenli cuma listesi
👉Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
👉2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
👉Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama ✌️
Tamamdır canım💕😍
Doğum günü kutlu olsun canım Allah nice güzel yaşlarını göstersin😍🥰
Aminn.çok teşekkürler canım💕😍

12 Eylül Pazar menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz
1 YK tahin pekmez
3-4 sucuk (🙈)
Domates salatalık

17:00
Yeşil elma kuru üzüm ve 2 ceviz

18:30 Yeşil çay

19:00
Salata (chia tohumlu )
5 kaşık yoğurt

2 litre su
Bebiş sabahki sucuk ve tahin-pekmezi akşam tolere etmişsin. Güzel menüü. Afiyet olsun. 🥰💕

İnanmıyorum bir de regl yaklaşıyor eyvah eyvah😰😰

Ben eşime yaptıklarımın aynısını yiyorum canım sadece miktar az ve pilav makarna filan yemiyorum🥰
Canım bende yemedim açıkçası nezamandır ne pilav ne makarna yediğim var ama doymak var işte gaza geliyorum yedikçe yiyorum 🙄

Canlar pazartesi tartısına dönelim mi ne dersiniz?
yarından menü listesi tutmaya başlarım isterseniz bugünden, onu da dönüşümlü yapabiliriz 🤗
Kesinlikle katılıyorum pazartesi tartısı haftasonu kaçamaklarına ket vuruyor o yüzden pazartesi de bildirim yapalım bence 👍

Yaa canım teşekkür ederim inan enfeksiyon inanılmaz kötü 1 ay iyilesemediğini düşünsene iyice çökmüş olurdum busefer almak için uğraşırdık 😒
Aayyy ne guzel ayarladın öylee eti çok severim sebzeli şeylerde yiyorum açıkçası buaralar okadar verildim kilo kızartmalara dadandım 🤦‍♀️
Inşaallahh bunu atlatıcam bide yürüyüş önemli tabi yürümesek te kolay kolay veremeyizz 🙄
Detox çayı var bende onuda içmek fırsat olmadı pek yürüyüş işine gaza gelsem çok çabuk veririm aslında peki nasıl olcak kuralı cuma güne kadar kendimiz diyet yapıp tartıyımı atıcaz 🤭
cnm kurallar belli olunca ilk sayfaya atılacak 🤗 menü spor takibi olacak kuzum günlük,fotoğraflı tartı bildirimi olacak,büyük ihtimal yine cuma olur :KK66:
ayy aynen cnm 3 günle atlattın şükür 🤗
olsun cnm çoğumuz dadandık inan 😂 ama toparlanma vakti! :KK66:
tabi cnm yürüyüş ve leslie özellikle 😍

cnm kurallar belli olunca ilk sayfaya atılacak 🤗 menü spor takibi olacak kuzum günlük,fotoğraflı tartı bildirimi olacak,büyük ihtimal yine cuma olur :KK66:
ayy aynen cnm 3 günle atlattın şükür 🤗
olsun cnm çoğumuz dadandık inan 😂 ama toparlanma vakti! :KK66:
tabi cnm yürüyüş ve leslie özellikle 😍
Peki herhafta yeniliyomu mesela buhafta edemezsem haftaya başlasam olurmu 3 gune atlatamadım aslında 1buçuk hafta içinde atlattım ama 3 gün çok ağrı yoğun gecirdim çok şükür iyiyimm üstüne dünde sabah aşı oldu bide üstüne regl oldum aşırı derecede modum düşük haftaya başlasam olurmu canımm🤗

Şu an anca 12. Sayfaya geldim daha önümde 4 sayfa var okuduklarından bir şey anladığımdan da emin değilim🤣🤣
Allah affetsin ilk 12 sayfayı okumadım 🤣🙈
Aynen neyse bu hafta kendimi proteine vereyim en iyisi en sevdiğim zaten🤣🤣

Hafta sonundan çıktığımızda tartılalım diyorsun emin misin🤣🤣🤣

Kesinlikle katılıyorum pazartesi tartısı haftasonu kaçamaklarına ket vuruyor o yüzden pazartesi de bildirim yapalım bence 👍
Ya bence cuma olsun tartı, hafta sonu evde oluyorum şu falan içemiyorum :KK43: bir de kaçamak çok oluyor her Pazartesi artı geliyorum

Bide zerdeçal zencefil yoğurt ye aksam yatmadan önce onu yiyemem dersende
Pulbiber nane yoğurt ye 😍
Okumuştum bir yerde ama hiç denemedim onu canım bir ara mutlaka deneyeceğim😘
Canım bende yemedim açıkçası nezamandır ne pilav ne makarna yediğim var ama doymak var işte gaza geliyorum yedikçe yiyorum 🙄
İşte miktarı az tutmak gerekiyor bu akşam ben de yedikçe yedim yarın kendime gelmem lazım🤭
Ben de pazartesiden yanayim. Su cuma grubu olayindan cikalim bence de Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Tamam cuma olmasın yine ama pazartesiden pek emin değilim tabi herkes pazartesiyi isterse uyarız mecbur🤣

Peki herhafta yeniliyomu mesela buhafta edemezsem haftaya başlasam olurmu 3 gune atlatamadım aslında 1buçuk hafta içinde atlattım ama 3 gün çok ağrı yoğun gecirdim çok şükür iyiyimm üstüne dünde sabah aşı oldu bide üstüne regl oldum aşırı derecede modum düşük haftaya başlasam olurmu canımm🤗
şifa olsun cnm :KK200:
istersen kilo bildirme,arada gir menü yaz bu hafta,yine sohbete gel cnm
haftaya kadar da çizelge hazırlayabilirsin 😍

canım artı gelen cuma da geliyor aslında 🤗 yani kaçamak günümüz belli olmuyor
aynen cnm bol protein lazım bize 🤗
Ben her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi🥰

Okumuştum bir yerde ama hiç denemedim onu canım bir ara mutlaka deneyeceğim😘
Limon demeyi unutmuşum canım geriyede düzeltemedim pulbiber nane limon eklersin birebirr göbeğin yağları eritiyorr😘
İşte miktarı az tutmak gerekiyor bu akşam ben de yedikçe yedim yarın kendime gelmem lazım🤭
Bende akşam yemeğine bi marul limon çiğköfte narekşisi falan yedimm :KK70:
Tamam cuma olmasın yine ama pazartesiden pek emin değilim tabi herkes pazartesiyi isterse uyarız mecbur🤣

Allah affetsin ilk 12 sayfayı okumadım 🤣🙈

Ya bence cuma olsun tartı, hafta sonu evde oluyorum şu falan içemiyorum :KK43: bir de kaçamak çok oluyor her Pazartesi artı geliyorum
Zaten cuma olacak pazartesi kontrol tartısı gibi yani eski düzen ama herkese zor gelirse yapmayız 🤷

Ben her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi🥰
sen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı :KK70:
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi 🤔
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk 🤗

X