Kurallarımızı oluşturalım mı
***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet
ama nick tarih olmasın sizce ??
**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?
**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)
**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.
**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
Kaptancığım şimdi geldim ve bende buna benzer söyleyecektim zaten listeler konusunda her türlü yardıma açığım spor Listesi olur ortaklar olur hedef olur menü olurDönen kızlardan hareketle ortak kararlar
Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
Düzenli cuma listesi
Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama
Yaa canım teşekkür ederim inan enfeksiyon inanılmaz kötü 1 ay iyilesemediğini düşünsene iyice çökmüş olurdum busefer almak için uğraşırdıkoyy çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
birkaç önerim şunlar olabilir şimdi cnm,ileride menülerini de yazarsan hepimiz daha çok fikir vermeye çalışırız
1-et seviyorsa fırında yap mutlaka sebze de koy cnm, pilav da yaparsan tabağın yanına al ,daha çok sebze al :)
2-salataları bolca yap, limonlu seviyorsan sirkeli bol yeşillikli
3-ana yemek uygunsa mutlaka cacık ya da ayran öneririm
4-etsiz yemekse protein açısından bakliyat koy, bol baharat
porsiyonları da ayrladın mı tamamdır bu iş beybi
Aynen neyse bu hafta kendimi proteine vereyim en iyisi en sevdiğim zatenkh ekstra dikkat etmek gerekecek çok zor olacak yaa neyse birlikte hallederiz inş
Hafta sonundan çıktığımızda tartılalım diyorsun emin misincanım bir öneri yaptım bakalım ne olacakcumadan başlayınca şaşırıyorum
İlk göz ağrım ilk ekürim.Aynı anda gelmiştik aynı gün.sevdigimi birakmamak gibi bir huyum varYa sen ne vefalısın meleğim hiç unutmuyorsun arkadaşını aylar oldu o gideli halbuki ilk başta eküriydiniz ama sen arada etiketliyorsun yine de
Ohh iyi geldi allah başımdan eksik etmesin*Bildirimler fotoğraflı olsun isteyen nick tarih atsın
*Tek liste olsun, deneme süresi olsun bi iki uğrayıp hevesi kaçanlar oluyor
*Geçerli mazereti olmayıp bildirim yapmayanlar listeden çıkarılsın
*Sonuç listelerinde yaptığımız gibi herkesin haftası belli olsun sırayla liste hazırlansın ilk sayfada yer alsın kimin hangi tarihte hazırlayacağı bakılabilsin
*Menü, ortak gibi listeler el değiştirsin bazı listeler özellikle menü , adım, spor gibi daha zorlayıcı hele üye sayısı çoksa
Bi doğurup geleyim ben de el atarım inşallah
Sen iste yeter ki
Tamamdır canımDönen kızlardan hareketle ortak kararlar
Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
Düzenli cuma listesi
Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama
Aminn.çok teşekkürler canımDoğum günü kutlu olsun canım Allah nice güzel yaşlarını göstersin
Bide zerdeçal zencefil yoğurt ye aksam yatmadan önce onu yiyemem dersendeYaa aklımda bulunsun büyük problemim
Senin oğlanın da nice nice güzel yaşları olsun canım
Teşekkürler kaptanım amin
Bebiş sabahki sucuk ve tahin-pekmezi akşam tolere etmişsin. Güzel menüü. Afiyet olsun.12 Eylül Pazar menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz
1 YK tahin pekmez
3-4 sucuk ()
Domates salatalık
17:00
Yeşil elma kuru üzüm ve 2 ceviz
18:30 Yeşil çay
19:00
Salata (chia tohumlu )
5 kaşık yoğurt
2 litre su
Canım bende yemedim açıkçası nezamandır ne pilav ne makarna yediğim var ama doymak var işte gaza geliyorum yedikçe yiyorumİnanmıyorum bir de regl yaklaşıyor eyvah eyvah
Ben eşime yaptıklarımın aynısını yiyorum canım sadece miktar az ve pilav makarna filan yemiyorum
Kesinlikle katılıyorum pazartesi tartısı haftasonu kaçamaklarına ket vuruyor o yüzden pazartesi de bildirim yapalım benceCanlar pazartesi tartısına dönelim mi ne dersiniz?
yarından menü listesi tutmaya başlarım isterseniz bugünden, onu da dönüşümlü yapabiliriz
cnm kurallar belli olunca ilk sayfaya atılacakYaa canım teşekkür ederim inan enfeksiyon inanılmaz kötü 1 ay iyilesemediğini düşünsene iyice çökmüş olurdum busefer almak için uğraşırdık
Aayyy ne guzel ayarladın öylee eti çok severim sebzeli şeylerde yiyorum açıkçası buaralar okadar verildim kilo kızartmalara dadandım
Inşaallahh bunu atlatıcam bide yürüyüş önemli tabi yürümesek te kolay kolay veremeyizz
Detox çayı var bende onuda içmek fırsat olmadı pek yürüyüş işine gaza gelsem çok çabuk veririm aslında peki nasıl olcak kuralı cuma güne kadar kendimiz diyet yapıp tartıyımı atıcaz
canım artı gelen cuma da geliyor aslındaAynen neyse bu hafta kendimi proteine vereyim en iyisi en sevdiğim zaten
Hafta sonundan çıktığımızda tartılalım diyorsun emin misin
Peki herhafta yeniliyomu mesela buhafta edemezsem haftaya başlasam olurmu 3 gune atlatamadım aslında 1buçuk hafta içinde atlattım ama 3 gün çok ağrı yoğun gecirdim çok şükür iyiyimm üstüne dünde sabah aşı oldu bide üstüne regl oldum aşırı derecede modum düşük haftaya başlasam olurmu canımmcnm kurallar belli olunca ilk sayfaya atılacakmenü spor takibi olacak kuzum günlük,fotoğraflı tartı bildirimi olacak,büyük ihtimal yine cuma olur
ayy aynen cnm 3 günle atlattın şükür
olsun cnm çoğumuz dadandık inanama toparlanma vakti!
tabi cnm yürüyüş ve leslie özellikle
Allah affetsin ilk 12 sayfayı okumadımŞu an anca 12. Sayfaya geldim daha önümde 4 sayfa var okuduklarından bir şey anladığımdan da emin değilim
Aynen neyse bu hafta kendimi proteine vereyim en iyisi en sevdiğim zaten
Hafta sonundan çıktığımızda tartılalım diyorsun emin misin
Ya bence cuma olsun tartı, hafta sonu evde oluyorum şu falan içemiyorumKesinlikle katılıyorum pazartesi tartısı haftasonu kaçamaklarına ket vuruyor o yüzden pazartesi de bildirim yapalım bence
Okumuştum bir yerde ama hiç denemedim onu canım bir ara mutlaka deneyeceğimBide zerdeçal zencefil yoğurt ye aksam yatmadan önce onu yiyemem dersende
Pulbiber nane yoğurt ye
İşte miktarı az tutmak gerekiyor bu akşam ben de yedikçe yedim yarın kendime gelmem lazımCanım bende yemedim açıkçası nezamandır ne pilav ne makarna yediğim var ama doymak var işte gaza geliyorum yedikçe yiyorum
Tamam cuma olmasın yine ama pazartesiden pek emin değilim tabi herkes pazartesiyi isterse uyarız mecburBen de pazartesiden yanayim. Su cuma grubu olayindan cikalim bence deHedef60kgolmak
şifa olsun cnmPeki herhafta yeniliyomu mesela buhafta edemezsem haftaya başlasam olurmu 3 gune atlatamadım aslında 1buçuk hafta içinde atlattım ama 3 gün çok ağrı yoğun gecirdim çok şükür iyiyimm üstüne dünde sabah aşı oldu bide üstüne regl oldum aşırı derecede modum düşük haftaya başlasam olurmu canımm
peki pazartesiden pazartesiye baktın mıAllah affetsin ilk 12 sayfayı okumadım
Ya bence cuma olsun tartı, hafta sonu evde oluyorum şu falan içemiyorumbir de kaçamak çok oluyor her Pazartesi artı geliyorum
Ben her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabicanım artı gelen cuma da geliyor aslındayani kaçamak günümüz belli olmuyor
aynen cnm bol protein lazım bize
Limon demeyi unutmuşum canım geriyede düzeltemedim pulbiber nane limon eklersin birebirr göbeğin yağları eritiyorrOkumuştum bir yerde ama hiç denemedim onu canım bir ara mutlaka deneyeceğim
Bende akşam yemeğine bi marul limon çiğköfte narekşisi falan yedimmİşte miktarı az tutmak gerekiyor bu akşam ben de yedikçe yedim yarın kendime gelmem lazım
Tamam cuma olmasın yine ama pazartesiden pek emin değilim tabi herkes pazartesiyi isterse uyarız mecbur
Zaten cuma olacak pazartesi kontrol tartısı gibi yani eski düzen ama herkese zor gelirse yapmayızAllah affetsin ilk 12 sayfayı okumadım
Ya bence cuma olsun tartı, hafta sonu evde oluyorum şu falan içemiyorumbir de kaçamak çok oluyor her Pazartesi artı geliyorum
sen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mıBen her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi