Kilolar Firarda 😎

Kaptancığım şimdi geldim ve bende buna benzer söyleyecektim zaten listeler konusunda her türlü yardıma açığım spor Listesi olur ortaklar olur hedef olur menü olur

Yaa canım teşekkür ederim inan enfeksiyon inanılmaz kötü 1 ay iyilesemediğini düşünsene iyice çökmüş olurdum busefer almak için uğraşırdık
Aayyy ne guzel ayarladın öylee eti çok severim sebzeli şeylerde yiyorum açıkçası buaralar okadar verildim kilo kızartmalara dadandım
Inşaallahh bunu atlatıcam bide yürüyüş önemli tabi yürümesek te kolay kolay veremeyizz
Detox çayı var bende onuda içmek fırsat olmadı pek yürüyüş işine gaza gelsem çok çabuk veririm aslında peki nasıl olcak kuralı cuma güne kadar kendimiz diyet yapıp tartıyımı atıcaz

Ya sen ne vefalısın meleğim hiç unutmuyorsun arkadaşını aylar oldu o gideli halbuki ilk başta eküriydiniz ama sen arada etiketliyorsun yine de
İlk göz ağrım ilk ekürim.Aynı anda gelmiştik aynı gün.sevdigimi birakmamak gibi bir huyum var Bir yere gitme sakın seninde arkandan etiket yapar dururum leylak kokulum neredesin diye❤
Ohh iyi geldi allah başımdan eksik etmesin
Tamamdır canım
Doğum günü kutlu olsun canım Allah nice güzel yaşlarını göstersin
Aminn.çok teşekkürler canım

Bebiş sabahki sucuk ve tahin-pekmezi akşam tolere etmişsin. Güzel menüü. Afiyet olsun.

İnanmıyorum bir de regl yaklaşıyor eyvah eyvah

Ben eşime yaptıklarımın aynısını yiyorum canım sadece miktar az ve pilav makarna filan yemiyorum
Canım bende yemedim açıkçası nezamandır ne pilav ne makarna yediğim var ama doymak var işte gaza geliyorum yedikçe yiyorum

Canlar pazartesi tartısına dönelim mi ne dersiniz?
yarından menü listesi tutmaya başlarım isterseniz bugünden, onu da dönüşümlü yapabiliriz
Kesinlikle katılıyorum pazartesi tartısı haftasonu kaçamaklarına ket vuruyor o yüzden pazartesi de bildirim yapalım bence

cnm kurallar belli olunca ilk sayfaya atılacak menü spor takibi olacak kuzum günlük,fotoğraflı tartı bildirimi olacak,büyük ihtimal yine cuma olur
ayy aynen cnm 3 günle atlattın şükür
olsun cnm çoğumuz dadandık inan ama toparlanma vakti!
tabi cnm yürüyüş ve leslie özellikle

Peki herhafta yeniliyomu mesela buhafta edemezsem haftaya başlasam olurmu 3 gune atlatamadım aslında 1buçuk hafta içinde atlattım ama 3 gün çok ağrı yoğun gecirdim çok şükür iyiyimm üstüne dünde sabah aşı oldu bide üstüne regl oldum aşırı derecede modum düşük haftaya başlasam olurmu canımm

Şu an anca 12. Sayfaya geldim daha önümde 4 sayfa var okuduklarından bir şey anladığımdan da emin değilim
Allah affetsin ilk 12 sayfayı okumadım
Aynen neyse bu hafta kendimi proteine vereyim en iyisi en sevdiğim zaten

Hafta sonundan çıktığımızda tartılalım diyorsun emin misin

Kesinlikle katılıyorum pazartesi tartısı haftasonu kaçamaklarına ket vuruyor o yüzden pazartesi de bildirim yapalım bence
Ya bence cuma olsun tartı, hafta sonu evde oluyorum şu falan içemiyorum bir de kaçamak çok oluyor her Pazartesi artı geliyorum

Bide zerdeçal zencefil yoğurt ye aksam yatmadan önce onu yiyemem dersende
Pulbiber nane yoğurt ye
Okumuştum bir yerde ama hiç denemedim onu canım bir ara mutlaka deneyeceğim
Canım bende yemedim açıkçası nezamandır ne pilav ne makarna yediğim var ama doymak var işte gaza geliyorum yedikçe yiyorum
İşte miktarı az tutmak gerekiyor bu akşam ben de yedikçe yedim yarın kendime gelmem lazım
Ben de pazartesiden yanayim. Su cuma grubu olayindan cikalim bence de Hedef60kgolmak
Tamam cuma olmasın yine ama pazartesiden pek emin değilim tabi herkes pazartesiyi isterse uyarız mecbur

şifa olsun cnm
istersen kilo bildirme,arada gir menü yaz bu hafta,yine sohbete gel cnm
haftaya kadar da çizelge hazırlayabilirsin

canım artı gelen cuma da geliyor aslında yani kaçamak günümüz belli olmuyor
aynen cnm bol protein lazım bize
Ben her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi

Okumuştum bir yerde ama hiç denemedim onu canım bir ara mutlaka deneyeceğim
Limon demeyi unutmuşum canım geriyede düzeltemedim pulbiber nane limon eklersin birebirr göbeğin yağları eritiyorr
İşte miktarı az tutmak gerekiyor bu akşam ben de yedikçe yedim yarın kendime gelmem lazım
Bende akşam yemeğine bi marul limon çiğköfte narekşisi falan yedimm
Tamam cuma olmasın yine ama pazartesiden pek emin değilim tabi herkes pazartesiyi isterse uyarız mecbur

Allah affetsin ilk 12 sayfayı okumadım

Ya bence cuma olsun tartı, hafta sonu evde oluyorum şu falan içemiyorum bir de kaçamak çok oluyor her Pazartesi artı geliyorum
Zaten cuma olacak pazartesi kontrol tartısı gibi yani eski düzen ama herkese zor gelirse yapmayız

Ben her pazartesi artı geliyorum canım ya ne bileyim psikolojik herhalde perşembe cuma birden toparlanıyorum bir de hafta sonu gezmeleri filan olunca pek dikkat edilmiyor ama çoğunluğa uyarım tabi
sen de bi baksana en sonki 2 pazartesi arası fark var mı
yani kaçamak olsa da fark önemli cnm , daha düzenli olur gibi geldi
bakalım sevgili grubumuz ne düşünecek biz bildirmiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…