- 13 Şubat 2019
- 4.421
- 20.817
Ya sen ne vefalısın meleğim hiç unutmuyorsun arkadaşını aylar oldu o gideli halbuki ilk başta eküriydiniz ama sen arada etiketliyorsun yine de@Tontiskom olurda bir gün gelirsen biz buradayız canım
*Bildirimler fotoğraflı olsun isteyen nick tarih atsın
Kurallarımızı oluşturalım mı
***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet
ama nick tarih olmasın sizce ??
**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?
**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)
**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.
**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?
Sen iste yeter kiFotoğraflı bildirim olsun canım.Ben yazarım yine nick tarih.
Liste tek olsun sıralayıp gözümüze sokalım ki hırs yapalım.
Spor listesini yapanlar arasında olabilirim istersen.
Ortak olayı iyi oluyor,ortaklar arası yarışımız devam etsin.
Menü yazalım cozutmayalim hesap vermek iyi oluyor
AyrıcaUcanSupurge UcanSupurge min sopasını arada görmeden motive olamıyorum.iyi geliyor
Her cuma kilo sıralamasını da yaparım gerekirse canım.
Bence fotoya gerek yok artık. Kendi aramızda yarışabilriz .bir sıralama yaparsak gaza getirebilir
Kilo bildirimi arada kaynamasın diye her hafta liste yapalım herkes kilosunu oraya yazsın. Öylece daha derli toplu olur. O hafta görevli kişiye sadece sıralamayı yapmak kalır
İlk ikisiyle ilgili yorumum şu şekilde;
1- bence de tartı fotosu olsun ama nick tarih falan gerek olmasın niyeyse onu yazmak bi zor geliyor bana
2- bence tek bi listemiz olmasın mı?
Ayrıca aylık liste yaparsak ve her hafta listeye yazarsak kilomuzu hep gözümüzün önünde olur sonucumuz. Liste ana sayfada sabit kalabilirEl_Em
Ben biraz daha relax olalım derimyani motive edelim birbirimizi ama cezalı gibi olmasın, resimli bildirime de gerek yok bence
menü spor listeleri sayfasına herkes kendi ölçümünü yazarsa ordan birimiz toplayıp postalar :)
4 haftalık en çok kilo yüzdesi veren kişiyi tebrik ederiz ve en çok spor yapanı meselaama spor yapmayanı da dövmeyelim
tek bir liste olsun, bir olalım kardeş olalım
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.
Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr
Cok relax olursa zorunlu hissetmeyip motivasyon duser gbi geliyor bana mesela ben menu yazmam bugun diye dusundugm an kacamak yapasm geliyor veyatta spor yapmiyasim
Kuzum ilk sayfada sabit bi liste olabilir herkes kilosunu yazabilir. Hatta aylık liste şeklinde olabilir [IMG alt="hadikonusalim"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/948/948087.jpg?1563717025[/IMG] hadikonusalim ın dediği gibi.
Kendi içimizde de takım oluşturup iki takım arasında yarışmalar yapabiliriz.
El_Em bence de fotoğraflı olsun takım kurallarından uzaklaşmayalım yoksa motivasyonumuz düşer
Fotoğraflı bildirim olsun canım.Ben yazarım yine nick tarih.
Liste tek olsun sıralayıp gözümüze sokalım ki hırs yapalım.
Spor listesini yapanlar arasında olabilirim istersen.
Ortak olayı iyi oluyor,ortaklar arası yarışımız devam etsin.
Menü yazalım cozutmayalim hesap vermek iyi oluyor
AyrıcaUcanSupurge UcanSupurge min sopasını arada görmeden motive olamıyorum.iyi geliyor
Her cuma kilo sıralamasını da yaparım gerekirse canım.
El_Em
Fotografli olsun bence tartilar tarihe nicke gerek yok.
Iki kisilik sirali listemiz olsun herkes o listeye gore sirasi gelince grubu kontrol etsin.menulere sporlara baksinlar, haftalik kilo listesini yapsinlar gibi.
Yuzdeye gore yine haftanin 1.sini secelim aramizdan
hayy yaşa beee2.el olmuyormuydu
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
İlk menü kimdennnn
Yalniz olmadigimi bilmek guzelaynen cnm çoğumuz da cozuttuk
Çok güzel ve dengeli bir menü afiyet olsun canımİlk Akşam Yemeği
Sabah (11.15): 1 haşlanmış yumurta, 25 gr tb ekmek, 5 yeşilzeytin, 3 dilim sucuk, domates, salatalık
Ara: 1 mandalinanın yarısı
Akşam: 7 yk kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, 85 gr bulgur pilavı (2 dilim ekmeğe denk geliyor)
El_Em Şimdilik kimi etiketleyeyim bilemedim kaptancım.
ayneenNeden 2 katı şişmece ?ödem falan mı oluyor o zaman
oyy çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?Aynen bebikk kahvaltıda çok sorunum yoksa hazirliyorum herşey geçen enfeksiyondan yatağa düstüm 3 gunde 3 kilo vermişim asla veremediğim birşey
Doğum günü kutlu olsun canım Allah nice güzel yaşlarını göstersinYarın küçük oğlumun doğum günü
Yalniz olmadigimi bilmek guzel
Yaa aklımda bulunsun büyük problemimGeceleri yatmadan önce mutlaka sodalı ayran yapın inanılmaz derece bağırsaklarıda çalıstırıyor
Senin oğlanın da nice nice güzel yaşları olsun canımBenim de
Teşekkürler kaptanım aminŞaka bir yana güzel böyle..
devam edin.
Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz.
Yaa burda da bu kurallarin olmasina cok sevindimDönen kızlardan hareketle ortak kararlar
Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
Düzenli cuma listesi
Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama
Ay ben senin çocuğun zannettim şimdi anladımEvet bebişim tam 37 olcam. 40 a son 3tek sorun kendimi hala 20 yaşında sanmam
Ben de boğayım yükselenim de BaşakEhhhh zaman zaman
Benim burcum boğa ama yükselenim kova ve her iki burcun da özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum
Evet eşim de gezmeyi tozmayı çok sever ben de aksine ev kuşuyumdur
Allahtan arkadaşı çok da bana çok kalmıyor dışarı çıkma konusunda
Sağ ol canım pek bir şey alamadım internetten yapacağım alışveriş artıkOhh ne guzel iyi alisverislerrr
Insallah canim
Benm favorim muz, ama armut ve cilek de yakisiyor yada kuru meyveler kuru uzum gunkurusu kayisi gbi
Ayy kolay gelsn tek seferde 25 kg cok ben gecn hafta 10kg aldm o bile baya ugrastirdk toplamda 20kg yaptm bende bu hafta bi 5 dha yapip kapaticam sos konusunu
Nice yaslara cnm
Limonsuz kilo aldirmisti bana
Bencede tarti resmi olsun genel olark takimdaki kurallari bozmasak sanki herkez daha cok motive olur gbi.
Liste icinde donusumlu mantikli olur herkez yapsinki kimseye yuk olmasn mesela spor listesi her hafta baskasi yapsn mesela gbi yada aylik degistirilebillr
Şu an anca 12. Sayfaya geldim daha önümde 4 sayfa var okuduklarından bir şey anladığımdan da emin değilimKız ne ara 12 sayfa olduhepsini okuyamadım kurallar netleşti mi
İnanmıyorum bir de regl yaklaşıyor eyvah eyvahŞaka maka dolunay yaklaşıyor kızlar 2 katı şişmece
Herkes planını yapsın başlayalım valla
Ben eşime yaptıklarımın aynısını yiyorum canım sadece miktar az ve pilav makarna filan yemiyorumYaaa bide eşime ayrı yemek bana ayrı yemek aşıri derece zorlanıyorumm
Pazartesi mi kilomuzu bildireceğiz bundan sonra doğru mu anladımCanlar pazartesi tartısına dönelim mi ne dersiniz?
yarından menü listesi tutmaya başlarım isterseniz bugünden, onu da dönüşümlü yapabiliriz
kh ekstra dikkat etmek gerekecek çok zor olacak yaa neyse birlikte hallederiz inşİnanmıyorum bir de regl yaklaşıyor eyvah eyvah
Ben eşime yaptıklarımın aynısını yiyorum canım sadece miktar az ve pilav makarna filan yemiyorum
canım bir öneri yaptım bakalım ne olacakPazartesi mi kilomuzu bildireceğiz bundan sonra doğru mu anladımŞu an her şeyi yanlış anlama potansiyeline sahibim beynim durdu resmen