Kilolar Firarda 😎

*Bildirimler fotoğraflı olsun isteyen nick tarih atsın
*Tek liste olsun, deneme süresi olsun bi iki uğrayıp hevesi kaçanlar oluyor
*Geçerli mazereti olmayıp bildirim yapmayanlar listeden çıkarılsın
*Sonuç listelerinde yaptığımız gibi herkesin haftası belli olsun sırayla liste hazırlansın ilk sayfada yer alsın kimin hangi tarihte hazırlayacağı bakılabilsin
*Menü, ortak gibi listeler el değiştirsin bazı listeler özellikle menü , adım, spor gibi daha zorlayıcı hele üye sayısı çoksa
Bi doğurup geleyim ben de el atarım inşallah
Sen iste yeter ki

İlk ikisiyle ilgili yorumum şu şekilde;

1- bence de tartı fotosu olsun ama nick tarih falan gerek olmasın niyeyse onu yazmak bi zor geliyor bana

2- bence tek bi listemiz olmasın mı?

Ayrıca aylık liste yaparsak ve her hafta listeye yazarsak kilomuzu hep gözümüzün önünde olur sonucumuz. Liste ana sayfada sabit kalabilir El_Em

Cok relax olursa zorunlu hissetmeyip motivasyon duser gbi geliyor bana mesela ben menu yazmam bugun diye dusundugm an kacamak yapasm geliyor veyatta spor yapmiyasim

El_Em bence de fotoğraflı olsun takım kurallarından uzaklaşmayalım yoksa motivasyonumuz düşer

Dönen kızlardan hareketle ortak kararlar

Fotoğraflı bildirim ( nick tarih şart değil )
Düzenli cuma listesi
Ana sayfada kg sıralamalı güncel liste
2 hafta üstü üste kilo bildirmeyeni listeden çıkarılması. ( Sağlık sebebi değilse )
Haftalık yüzdeye göre 1.ve sonuncu açıklama

Çok güzel ve dengeli bir menü afiyet olsun canım

Aynen bebikk kahvaltıda çok sorunum yoksa hazirliyorum herşey geçen enfeksiyondan yatağa düstüm 3 gunde 3 kilo vermişim asla veremediğim birşey
oyy çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
birkaç önerim şunlar olabilir şimdi cnm,ileride menülerini de yazarsan hepimiz daha çok fikir vermeye çalışırız
1-et seviyorsa fırında yap mutlaka sebze de koy cnm, pilav da yaparsan tabağın yanına al ,daha çok sebze al :)
2-salataları bolca yap, limonlu seviyorsan sirkeli bol yeşillikli
3-ana yemek uygunsa mutlaka cacık ya da ayran öneririm
4-etsiz yemekse protein açısından bakliyat koy, bol baharat

porsiyonları da ayrladın mı tamamdır bu iş beybi

Yaa burda da bu kurallarin olmasina cok sevindim benim icin boyle kurallar olmayinca olmuyor bugun abarttim ama yarindan itibaren devam

Evet bebişim tam 37 olcam. 40 a son 3 tek sorun kendimi hala 20 yaşında sanmam
Ay ben senin çocuğun zannettim şimdi anladım Allah beni doğum günün kutlu olsun şekerim en güzeli ruhunun genç olması ayrıca yaşın da daha küçücük
Ben de boğayım yükselenim de Başak

Sağ ol canım pek bir şey alamadım internetten yapacağım alışveriş artık

Şaka maka dolunay yaklaşıyor kızlar 2 katı şişmece
Herkes planını yapsın başlayalım valla
İnanmıyorum bir de regl yaklaşıyor eyvah eyvah
Yaaa bide eşime ayrı yemek bana ayrı yemek aşıri derece zorlanıyorumm
Ben eşime yaptıklarımın aynısını yiyorum canım sadece miktar az ve pilav makarna filan yemiyorum

Canlar pazartesi tartısına dönelim mi ne dersiniz?
yarından menü listesi tutmaya başlarım isterseniz bugünden, onu da dönüşümlü yapabiliriz
Pazartesi mi kilomuzu bildireceğiz bundan sonra doğru mu anladım Şu an her şeyi yanlış anlama potansiyeline sahibim beynim durdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…