- 31 Ekim 2013
- 21.385
- 71.793
- 798
- 40
canımm benim çok çok geçmiş olsunCanlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
Çok iyi gitmiş canım tebriklerGunaydin Arkadaslar
Gecen cumartesi: 69.500
Bugün : 68.900
Fark: 600 gr
Bu hafta telafi edersin canımGunaydin kizlar
Gecen cuma 67.75
Bugun 68.05
fark+300
yuzdem %-0.442
haftaya hedef 67.5
artiyim ama bu kadarini bile beklemiyordum butun hafta 70 lerde dolastim resmen kötude beslendim.
El_Em hzlsel Hedef60kgolmak @Goklerce
Eki Görüntüle 2933846
Uuuu bence de sabit gelmek çok iyiGece 11de künefe yiyecek kadar saçmaladım hem de perşembe gecesiBugün anneme gideceğim pazar döneceğim ondan sonra inşallah tekrar katılım gösterip motivasyonumu geri kazanacağım Sabit gelmeyi başarmak bile mucize son birkaç günü düşününce
Geçen Hafta:66,5
Bugün: 66,5
Kiz niye öyle oldun sen neyse yarına eksite geçeceğinden eminimKızlar çok üzgünüm, artı geldim neden olduğunu anlamadım
Geçen hafta:62.7
Bugün:62.8
Fark:+100 Gr
@Cagrihilal1Hedef60kgolmak El_Em
Çok geçmiş olsun canım benimkuzum ya covid oldu kayınvalidem, kandaki oksijen seviyesi düşmüş bi de kalbinden ameliyat olduğu için doktor her ihtimale karşı hastaneye yatsın demiş
ama tabii kendi de panik yaptı kadıncağız, tansiyonu çok oynak o yüzden, gece de hiç uyumamış
hemşire de biri refakatçi kalsın demiş
kızı var ama aylardır onlarda kaldığı için eşimin içine dert oldu, zaten kızcağız yoruldu bi de hastanede kalmasın dedi o yüzden kendisi kalacak kayınvalidemin yanında
Yaaaaaaaaaaa tebrik ederimmSelam kızlarr ben hamileyimmmmmm
sağol canımmÇok iyi gitmiş canım tebrikler
Bu hafta telafi edersin canım
Uuuu bence de sabit gelmek çok iyi
Kiz niye öyle oldun sen neyse yarına eksite geçeceğinden eminim
Çok geçmiş olsun canım benim
Yaaaaaaaaaaa tebrik ederimm
Şükür canım daha iyiyiz elhamdulillah sen de iyi misin?Canım nasılsın, kuzucuk toparlanmistir
Hoşgeldin canım yeniden olsun hızlıca gider başlamak önemli olanGünaydın kızlar
Burda en son ne zaman tartıldım hatırlamıyorum
Ama sanırım o zaman 63.9 gelmiştim
Şu an 65 im
Bi sürü şey sayabilirim ama bu sonucu değiştirmez 65 im yani
Haftaya hedefim 64 inşallah
Canım psikolojik süreçler insanı yıpratıyor kendimizi nedense yemeğe vuruyoruz sanki sorunlar pufffahh cok özledim siziii.. yarışmalar bahane hala birliksiniz bu şahaneee
Benim durumum net : fenee kaptan bakma senahh buuuuu beeen kendimiii nereleree atsam diyeyim anlayıınn. Aralık gibiydisanırım 67 ile ayrılmıştım nisana kadar 69 ile durdum Nisan da kızımın bi süre biyopsi karar aşaması yapılması felan olunca yemeye verdim kendimi sonra almaya başladım suan 73-74 bandındayım yani 0 noktasına 3 kilom kaldı hiç diyet yapmamıs oluyorum bu gidişle siz ne güzel vermişsiniz maşaallah yahu
Haftaxa eksi gelr insallah cnmİlk kilo resmi bende gelsin bu hafta biraz motivasyon düşüklüğü vardı
Yaa cok grcmis olsn cnm uzldm toparlar insallahgünaydın kızlar
kayınvalidemi hastaneye kaldırdılar, kandaki oksijen düşmüş, yanında da refakatçi gerekiyormuş, eşim gidecek salı gününe kadar kalacak
kadıncağız peşpeşe hastalıkla uğraştı bu sene bi toparlansaydı hayırlısıyla
Tbrkler cnm cok guzelGunaydin Arkadaslar
Gecen cumartesi: 69.500
Bugün : 68.900
Fark: 600 gr
Haftaya eksi gelir insallah cnm moral bozmaGunaydin kizlar
Gecen cuma 67.75
Bugun 68.05
fark+300
yuzdem %-0.442
haftaya hedef 67.5
artiyim ama bu kadarini bile beklemiyordum butun hafta 70 lerde dolastim resmen kötude beslendim.
El_Em hzlsel Hedef60kgolmak @Goklerce
Eki Görüntüle 2933846
Valla yemene ragmen sabit cok iyi cnm tbrklerGece 11de künefe yiyecek kadar saçmaladım hem de perşembe gecesiBugün anneme gideceğim pazar döneceğim ondan sonra inşallah tekrar katılım gösterip motivasyonumu geri kazanacağım Sabit gelmeyi başarmak bile mucize son birkaç günü düşününce
Geçen Hafta:66,5
Bugün: 66,5
Arti sayilmaz cnm, haftaya eksi gelicek insallahKızlar çok üzgünüm, artı geldim neden olduğunu anlamadım
Geçen hafta:62.7
Bugün:62.8
Fark:+100 Gr
@Cagrihilal1Hedef60kgolmak El_Em
Cok guzel cnm tbrkleeeerGünaydın günaydın günaydııınn
Geçen hafta 76.7
Bu hafta 75.9
Fark - 800
Yüzde %1,043
El_Em kardelelen321 hzlsel Hedef60kgolmak
Tbrkler cnm gayet guzelGeçen cuma 67,55
Bugün 67,20
Fark -350
Yüzde0,51
Hedef 66,5
Tabi kuzum kusura bakmakızlar 54.sayfadayım
El_Em kaptancığım şu ilk sayfadaki kilolar ve üyeleri de düzenlersin di mi aşkım
bi de ilk sayfalarda kaptanlık yapacak olanlar haftalara göre belirlensin mi diye konuşulmuş ama napalım kızlar
sağol canımHaftaxa eksi gelr insallah cnm
Yaa cok grcmis olsn cnm uzldm toparlar insallah
Tbrkler cnm cok guzel
Haftaya eksi gelir insallah cnm moral bozma
Valla yemene ragmen sabit cok iyi cnm tbrkler
Arti sayilmaz cnm, haftaya eksi gelicek insallah
Cok guzel cnm tbrkleeeer
Tbrkler cnm gayet guzel
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım nasılsın, kuzucuk toparlanmistir
Canım çok geçmiş olsun, inşallah toparlar
aaaa allah hayırlı etsin sağ selamet doğurup kucağına almayı nasip etsin gülüm
Çok çok çoook teşekkürler kızlarÇok iyi gitmiş canım tebrikler
Bu hafta telafi edersin canım
Uuuu bence de sabit gelmek çok iyi
Kiz niye öyle oldun sen neyse yarına eksite geçeceğinden eminim
Çok geçmiş olsun canım benim
Yaaaaaaaaaaa tebrik ederimm
Yarışma bittiğinden beri takımdan uzaklaşınca benimde boğazım açıldı maalesef eskisi gibi sık girmeliyimmy yoksa kontrol elden gidiyor :/Kapatanııım nasılsın ya?
Sen hiç almıyosun sanırım, ne güzel kontrol elinde artık. 41 kere maşallahnazar değmesin.
Kaptanım aynıyım ben, her yükselişin sonunda bir iniş yaşıyorum. Çalışıp bir düzen oturtmaya başlıyorum tam, sonra hooooop gümmm oluyor. Diyette nasılsam hayatta da öyleyim yani( 58 ile gidip 70 görünce gelmiş bir Pain )
Kaptanım ben kayıplardayım zaten kaç gündür moral olarak çok düştümTabi kuzum kusura bakma
Kaptanları neye karar verdiniz oğlanı okula bıraktıktan sonra benim geçmiş anca biter sanırımçok boşladım burayı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?