- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
AY bende bu kadar yurusem herşeyden yerdimCikolata bar helva of anam of
YaaaAy geldim ben sonundagelirken yanımda da yaşam koçu bi abla vardı ay ne güzel konuştu rahatlattı beni çok iyi geldi
Ne güzel bişeymiş ooouyumadan önce yarının nasıl geçmesini istiyorsan öyle niyet edip yat sabah da kalkınca sanki o gün tüm olacakları biliyormuşsun da heyecanla bekliyormuşsun gibi teşekkür (şükür ) et , o zaman olur gülüm :)
HahahaKesinlikle. Bugün et yemeğinin arasında ağzına semizotu yemeğini sıkıştırıverdim azcık vitamin aldın diye saniyesinde püskürttü ağzından babasının beyaz tişörtünün üstüneben güldüm de babası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim baya para vermişti tişörte
Günaydın arkadaşlar sabah Tartıldım 75.1 geldim
Tebrikler cnmmKilo bildirimimi yapayım wc çıkamadım acıktık kahvaltı hazırlıyorum kalanı cumaya olsun bklm
Cuma: 82.20
Pazartesi: 81.85
Fark: -350 bu hafta hedefim 81 bklm insAllah görürüm
Afiyet olsun bol yağ yakmalarHaftasonu hiç uğrayamadım. Maalesef bugün yine artıyım. Artık toparlamam lazım kendimi. Şimdi kahvemi içiyorum. Sonra spor...
Yine de eksidesin cumaya daha güzel olur insAllah cnmGünaydın kızlar
Cuma:63.9
Bugün:63.7
Kaçamaklarım olmasa iyi gidecekti de neyse sağlık olsun
Okulda nöbetçiyim
Saool cnmTebrikler cnmm
İnşallah bakalımYine de eksidesin cumaya daha güzel olur insAllah cnm
Teşekkür ederim cnm :)Hg canım başlangıcın hayırlı olsun
Sağlık olsun cumaya kadar eksiye geçersin insAllah canım
Hadi hayırlı olsun canım başlangıcın
Süper eksi canım tebrikler
Ben bu mesajı sabah gördüm tabiSana hala uyumadı 21 aylık velet dersem ne dersinnasıl dayanıyor aklım almıyor hayret ediyorum vallahi
Ay abla gerçekten öyle sanırım. Çamaşır olayı mahvediyor beni hafta sonu özellikle. Çocukların formaları yıka kurut utule derken. Şu ütüyü kim bulduya deyip saydiracam şimdi2 bidon turşu düğüne git gel günlük işin üstüne bir de ütü mü yaptın hay maşallahh gör daha unuttuğun ne işler yaptın farkın da değilsin gülüm :)))
Evet biraz fazla artı gibi ama. Hallolmayacak bişey değil canim. Buraya gelmesen ve dikkat etmeye başlamadan daha da cogalacakti kilonGünaydın kızlar ben sabah +1500 kg ile uyandım :d bekliyordum tabiki hastalık düzensizlik o bu şu derken olacağı buydu
Amaaa gel gelelim kiikardelelen321 ortim olmuş bu hafta 3 günlük kabak detoksuna bu gün başlıyorum
Vovvv harika ekşi canim cumaya güzel bir ekşi bekliyor biziGunaydin
Cuma 69.65
pazartesi 68.75
Fark -900
@Beyaz leylak merhaba yeni ortim kimi etiketleyem bilemedim seni etiketledim
Tebrikler canım çok güzel eksiKilo bildirimimi yapayım wc çıkamadım acıktık kahvaltı hazırlıyorum kalanı cumaya olsun bklm
Tebrikler canım kaçamakları rağmen böyleyse cumaya güzel eksi gelecek demekkiGünaydın kızlar
Okulda nöbetçiyim
Hadi bakalım gitsin ödemlerGünaydın kızlar ben sabah +1500 kg ile uyandım :d bekliyordum tabiki hastalık düzensizlik o bu şu derken olacağı buydu
Amaaa gel gelelim kiikardelelen321 ortim olmuş bu hafta 3 günlük kabak detoksuna bu gün başlıyorum
Hoş geldin canımGünaydın kızlar
75.2 ile bugün start veriyorum bende artık
Bak beni geçtin neyse peşindeyim canımGunaydin
Cuma 69.65
pazartesi 68.75
Fark -900
@Beyaz leylak merhaba yeni ortim kimi etiketleyem bilemedim seni etiketledim
Kolay gelsin canım cumaya kadar halledersin senHaftasonu hiç uğrayamadım. Maalesef bugün yine artıyım. Artık toparlamam lazım kendimi. Şimdi kahvemi içiyorum. Sonra spor...
Cuma güzel bir rakam gidecek inşallahGünaydın arkadaşlar sabah Tartıldım 75.1 geldim
Hoşgeldin canimHbuldum canım teşekkür ederim
Çok iyi bir başlangıç tebrikler canımKilo bildirimimi yapayım wc çıkamadım acıktık kahvaltı hazırlıyorum kalanı cumaya olsun bklm
Gayet güzel canım kolay gelsinGünaydın kızlar
Okulda nöbetçiyim
Afiyet sifa olsun canimBen de normal bir kahvaltı yapıyorum
Bugün şekersize niyetlendim hadi bakalım
Ucmelekannesi ortim yaptın mı kahvaltı
Değilsin belkide değilsin değilGünaydın kızlarKesin artıyım ama ne kadar bakalım birazdan öğreneceğim
Tebrikler canım çok güzel eksi
Saolun kızlarÇok iyi bir başlangıç tebrikler canım
Cnm artı olsan bile kesinlikle üzülme kastan almışsındır ve müjde dolunay bu gece olup gidiyooorGünaydın kızlarKesin artıyım ama ne kadar bakalım birazdan öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?