Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 Ekim cumartesi Saat 19:00 6 tane etli sigara böreği (fırında) 2 dilim etliekmek 1 dilim yaş pasta 4 minik fit top kendim yaptım 1 bardak ananas suyu
Kızlar kusura bakmayın rezil bir menü ama inşallah yarın son pazartesi düzelecek
16 Ekim Sabah Türk kahvesi Kahvaltı Peynirli omlet, peynir, domates, salatalık, 3-4 zeytin, 1 bardak siyah çay Ara Türk kahvesi, yarım dilim kek Akşam Köfteli türlü, 2 sk pilav, salata, 1 lokma ekmek Ara 1 dilim çikolatalı pasta, 1 makaron, 2 çb siyah çay
16 ekiö Sabah 1 biber kızartması +klasik bir kahvaltı Öğle sütlü gevrek 1 kase Akşam 19.30 5-6 kaşık bulgur taze fasülye 21.00 1 kurabiye ve çay 1,5 litre su 3500 adım
Pazar 12:00 2 yumurtali omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalik 15:00 elma 19:30 evde az yagli ali nazik Spor maalesef yok Su 2 litre Fit mutlu annePnrrr-12
17 Ekim Sabah Türk kahvesi, 1 dilim baklava, 1 makaron Kahvaltı Ispanaklı pide, 1 çb siyah çay Ara Türk kahvesi Akşam 1 tabak kuru fasulye, 1 kepçe mercimek çorbası, salata 2 LT su, yeşil çay, spor yok
17 Ekim Menüm Kahvaltı 1 simit ,1 er dilim beyaz ve kaşar peynir 6 zeytin 1 yumurta söğüş ,limonlu yeşil çay Ara 1 muz,sütlü kahve İkindi ızgara balık salata Ara türk kahvesi 4 parça çaklıt 2 lt su