Kilo verme yolculuğum ❤︎

öğlen // bir dilim beşamel soslu tavuk - 1 bardak ayran - yarım yemek kaşığı yoğutlu köz patlıcan

Bugün öğle yemeğinde wrap yedim. Tavuklu mantarlı biberli lavaşa sarılmış bir dürüm.
Su an midem çok rahatsız yanıyor ve ağrıyor sebebini anlamadım umarım zehirlenmemişimdir.

Akşam//
* 200 gr köfte
*Domates salatası
*Bir közlenmiş kırmızı biber
Bir avuctan daha az çiğ kuruyemiş yedim.
3 lt su bitti 3 mile Leslie

Birşey sormak istiyorum vücut bu sabit kiloda kalmaya direnç gösterirse ne yapacağız. son 10 gündür deli gibi tatlı yemek istiyorum 1 kere hariç bişey de yemiyorum ama yok 61.5 62.5 arası gidip geliyorum bi 60 a inmiyor bu kilo nasıl bu direnci kırarım?

öğlen //
bir kase semizotu yoğurtlaması
3 yk. buludr pilavı üstüne yarım yemek kaşığı belzeye
2lt su bitti
3 mile leslie yatım arada derede :)

akşam yorgunluktan uyumuşum ya ne yediğimi bilenem yazmamışımm
akşam//
  • 4 nugget 4 minik misket köfte (hepsi yağsız airfryer da pişti)
  • 1 kase domates salatası
aksam dayanamadım bit,r tabak kiraz yedim
amaa sabahına kalkıp güleser gibi 3 mile lesslie yaptıımm :)

Beslenme şeklini değiştir bir iki günlüğüne, ne yiyorsan ona ara ver ve farklı bir şey ye. O döngü biraz zor kırılıyor ama kilo vermek de sabır işi zaten.
Protein ağırlıklı beslen, karbonhidrat alacaksan kahvaltıda tüket, akşam yemeğinde sebze tüket daha hafif yemeye çalış belki öyle atlatabilirsin

İşlerim çok yoğundu bayram öncesi giremedim pek, midem de rahatsızdı birkaç gündür ama şimdi daha iyiyim.
Salı günü tartilamayabilirim şehir dışında olacağım 2 3 günlüğüne. Erkene cekerim muhtemelen tartimi eger gununde tartılamazsam. Bu aralar pek dikkat edemedim, bayramda da üstüne eklemem inşallah bayram sonuna doğru misafirlerim de gelecek bir süreliğine. Hadi bakalım hayırlısı.

Ben dün aksam// üç dört küçük köfte 4 tane nugget başkada bişi yemedim
Bugün öğlen 12//iki az yağda pişmiş yumurta 5 zeytin iki dilim ekmek

Akşami yazmamisim 7// az döner bir kâse salata yedim 3 lt su bitti ve lesslie yapmıştım 3 mile
Sabah//biraz erken oldu bu yüzden erken kapatırım günü 5 gbi //bir tam simit iki üç çatal yumurta iki küçük dilim kaşar bir bardakta şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…