selam kızlar
öğlen//
dün akşam bişey yapamadım sabah lesslie ve yarım saat yapmıştım. akşam yapmak istedim ama dün sabah ve ondan önceki akşam da yaptığım için ağrı çok vardı gece ağrı kesici alıp uyumaya devam ettim o derece bu akşama inşallah nasipse lesslie yemek sonrası yaparım yine yazarım buraya da :)) bir de bugün öğlen pilav vardı ama ekmek alınca yemedim dün eşim dondurma yedi yemedim Allahım irademi devam eetir amin
- bir tabak taze fasulye
- 1 kase yoğurtlu yarma çorbası
- 1 dilim beyaz ekmek yarım dilim tam buğday ekmeği (tam buğdayın sonuna yetiştim bitmiş :)) )
- 2 lt. su bitti
aslında hergün tartılma batağına düştüm ama pazar sabahı yine tartılıp yazarım size de cumartesi yani yarın bi ev oturmasına gitcem kızlar korkuyorumm
yaaSelamlar
Bugün kahvaltıda bir dilim peynirli börek, biraz omlet, bir dilim peynir, domates, salatalık, zeytin yedim.
Ara öğün olarak
5 adet çilek, 4 adet çiğ badem ve 2 parça bitter çikolata yedim yanına soğuk Filtre kahve yapıp içtim.
Akşam yemeğini henüz yemedim, aç değilim hala.
cuma akşamını da yazmamışım ben buraya ya bişey yemedim ama 2 küçük köfteydi yemek kaşığının ucuyla pirinç pilavı yarım bardakda hoşaf çok acıkmamıştım bi de sıcaklar pek yedirmiyor sankiselam kızlar
öğlen//
dün akşam bişey yapamadım sabah lesslie ve yarım saat yapmıştım. akşam yapmak istedim ama dün sabah ve ondan önceki akşam da yaptığım için ağrı çok vardı gece ağrı kesici alıp uyumaya devam ettim o derece bu akşama inşallah nasipse lesslie yemek sonrası yaparım yine yazarım buraya da :)) bir de bugün öğlen pilav vardı ama ekmek alınca yemedim dün eşim dondurma yedi yemedim Allahım irademi devam eetir amin
- bir tabak taze fasulye
- 1 kase yoğurtlu yarma çorbası
- 1 dilim beyaz ekmek yarım dilim tam buğday ekmeği (tam buğdayın sonuna yetiştim bitmiş :)) )
- 2 lt. su bitti
aslında hergün tartılma batağına düştüm ama pazar sabahı yine tartılıp yazarım size de cumartesi yani yarın bi ev oturmasına gitcem kızlar korkuyorumm
Su sıcakta yememe olayı bir beni etkilemiyor galiba iştahım hep varcuma akşamını da yazmamışım ben buraya ya bişey yemedim ama 2 küçük köfteydi yemek kaşığının ucuyla pirinç pilavı yarım bardakda hoşaf çok acıkmamıştım bi de sıcaklar pek yedirmiyor sanki
Olsun önemli olan devam etmek, böyle böyle alışkanlık haline gelecek yemeklerde denge kurmayı öğreneceğiz, egzersiz yapmak da daha iyi hissettirecek. Bir gün kötü geçtiyse ertesi gün daha temiz beslenmeye bak, bir şeylerden kıstıkça insan daha çok stres oluyor. Azar azar da gitse, hiç gitmediği olsa bile hiç almamış olmanın güzelliği de var. Günlük, haftalık değişiklikleri olur illaki. Ay sonunda az da olsa çok da olsa eksi varsa doğru yoldayız bence. Çünkü önceden olsa üstüne ekleme yapardım ben kesin daha önce de olduğu gibi.yaasylvia- hanımcım ben buraya yazmayı unutmusumm
cumartesi // arkadaşımda biraz tatlı poğaça yiyince tek öğün yaptım dengelyeyim diye sabah ta akşam da bir şey yemedim ama gece çook acıktım ve çeyrek simit ile 2 çubuk kraker attım ağzıma Allah affetsin :)
pazar da // sabah /2 pişmiş yumurta 2 dilim ekmek akşam da/ iyiydi aslında menüm çok çok az beyran çorbası çeyrek porsiyondan az öyle diyim tadına baktım.4 5 kanat salata 2 3 dilim karpuz sadece akşam bir tabak dondurma yedim benim vicdan pert :)
(ama pazartesi sabahı o pişmanlık ile sabah 6 da yarım saat lesslie yaptım )
su hep 3 litre fazlası oluyor aşağısı yok :)
Vayy harikasıınnn ben de perşembe tartılıp yazarım :)Selamlar güncel tartı bildirimini yapmaya geldim
Bir hafta daha bitti, böyle devam ediyorum.
Bu hafta -600 gr
Toplam giden 5,2 kg
Teşekkür ederimVayy harikasıınnn ben de perşembe tartılıp yazarım :)
Maşallah her gün hareket etmen çok güzel gerçekten darısı banaben bugün öğlen //
*bir kase cacık
*bir yemek kaşığı etli türlü 2lt su bitti arada 15 dk lesslie yaptım
yapılabilecek enn kolay spor dene bende en basit olanı 1 mile 15dk sürüyor hoşuna gidecek bence evde bi dene :)Maşallah her gün hareket etmen çok güzel gerçekten darısı bana
Daha önce denedim onu da hem yormuyor hem de etkili, geçen yaptığımda da leslie benzeri bir kadının videosunu denedim grow with jo doğru mu yazdım emin değilim amayapılabilecek enn kolay spor dene bende en basit olanı 1 mile 15dk sürüyor hoşuna gidecek bence evde bi dene :)