bu suları içelim içelim dee söylemesi ayıp bi ayağım wc'deAkşam öğünü olarak bir adet yeşil elma ve 3 4 yk yogurt yedim.
Günü böyle bitiriyorum, su içmeye devam.
Ay gerçekten de öyle perişan oldukbu suları içelim içelim dee söylemesi ayıp bi ayağım wc'de
Çok teşekkür ederimtartı sonucunuz çok iyi maşşallah diyorum. çok iyi vermişsiniz ama dikkat ettim geç başlıyorsunuz yemeğe bence bunun etkisi çok olmuştur. çünkü bende ilk öğünümü saat 12 de yapıyorum. bence ne kadar geç başlanırsa gün içinde yemeğe o kadar iyi geliyor vücuda
bende çalıştığım için kahvaltı aramıyorum. mesela bende yedikçi yiyen yemedikçe yemeyenlerdenim yani ya hep ya hiç. eğer sabah yemeğe erken başlarsam gün içinde hep bişeyler yemek istiyorum. ama sabahtan hiçbirşey yemiyim hiç yiyesim gelmiyor. benimde akşam eve gitmem 8 i buluyor ve akşam yemeğim geçe kalıyor. bende ya haifi atlatıyorum yada hafta içi akşam yemeği yemiyorum. iş yerinden çıkmadan önce 5 gibi meyve yada kuru yemiş atıştırıp gidiyorum.Çok teşekkür ederim
Evet sanırım öyle.
Kahvaltıyı atlamak beni zorlamıyor aslında, iş yerinde olduğum için öğle yemeğinde daha sağlıklı öğünler seçebiliyorum.
Ne kadar aç kalırsam o kadar iyi geliyor bana çünkü ara öğün yaptıkça ya da atıştırmalık şeyler tükettikçe daha çok acıkıyorum. Sizin de öylemi bilmiyorum ama bu sebeple geç yemeye çalışıyorum biraz da.
Sadece tek kötü yanı akşam öğünümün 7 den sonraya kalması, ona da tek çözümüm hafif yemeye çalışmak.
Çok kısıtlayıcı olunca insan pes ediyor bir yerde ve geri başlamak o kadar zor oluyor ki yani benim için öyleydi.Bende kilo vermek istiyorum 74 kg ama tam anlamıyla yapamıyorum diyet esnek gidiyorum dikkat edebildiğim kadar sporu ekledim hayatıma bakalım