- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
nerdesiniz kızlaaaar
ben burdayım da bizim kızlar yok ortada
kızlar alamam alamıyorum diye bişey yok istikrarlı bir şekilde çalışmayız ben 1.70 boy kilo 52 benim rakibim kim kim bu deli kanlı kız ilk cvp verenle yola başlıyorum ama pes edecek olan varsa bana bulaşmasın çok kızarımm baaaaaaaaaakkk:)pekmez aldım bugun hergun 1 çaybardagı içeceğim ben tabi ortagımın fikrinede ihtiyacım var 3 günde 1 kez tartılacagız gr larla değil kg larla işimiz hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ramazanda da kilo alma yarışı mı yapıyonuz be
evet ya pelinle gözde nerdeeee
Bende katılmak istiyorum kızlar hep Ramazan'da kilo verdim bu sene hırs yaptım su Ramazan'da kilo alan enteresan insanlar kervanına katılacağım :) en kötü ihtimal var olan kilomu korurum nasıl yarışıyorsunuz ?
Bende katılmak istiyorum kızlar hep Ramazan'da kilo verdim bu sene hırs yaptım su Ramazan'da kilo alan enteresan insanlar kervanına katılacağım :) en kötü ihtimal var olan kilomu korurum nasıl yarışıyorsunuz ?
aynen kızlar :))
Nasıl gidiyor nute ? :)
valla ramazan girdi gireli hiçbişey yapmıyorum desem yeridir beyzzcim senin nasıl gidiyor peki :))
ayy tatilin başında iyidim bikaç gün tekledi yine gitti. eve gidip düzene gireceğim ama iştee.
Salı günü evimdeyim inşallah. artık almak istiyorum ya az da olsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?