Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlar kaç kiloydum bilmiyorum unutmuşum ama yeni tartıldım şimdi 55.600

ama çok yemek yedim malum oruçtum ve çok acıkmıştım

Kaç gündür giremedim buraya yaaa :)

Pelin ince bacak ve bilek sendromumu yendim ve burda 1 haftadır şort terlik veya etek babet dolaşıyorumm :)
hatta bugün de bi etek aldım :)

denizde acayip haşlandık esmer olduğum halde her tarafım kıpkırmızıı (

ama şöyle bi durum var. bacaklarım haşlanınca şişti böyle iyice dolgunlaştııı
geçici biliyorum ama olsun :$ :))

geldi ramazannn şimdi gelsin iftardan sahura kadar çılgın yemeeeek gelsin kilocuklaaar :)

kızlar benim boyum 166 kilom 46. ailem arkadaşlarım zayıf olduğumu söylüyor kollarım omuzlarım falan zayıf ama fiziğimi de beğeniyorum. sizce almalı mıyım ?

alabilirsin .. aslihanalkan0606@hotmail.com tecrübemi seninle paylaşıcam..

Bende katılmak istiyorum kızlar hep Ramazan'da kilo verdim bu sene hırs yaptım su Ramazan'da kilo alan enteresan insanlar kervanına katılacağım :) en kötü ihtimal var olan kilomu korurum nasıl yarışıyorsunuz ?

Salı günleri tartı günü

önce yaşını boyunu ve tabiiki kilonu alalımm. bi de hedef kilonu? :)

ümitsizliğe düştüğünde ya da çok yediğinde falan paylaş bizimle :)

valla ramazan girdi gireli hiçbişey yapmıyorum desem yeridir beyzzcim senin nasıl gidiyor peki :))

ayy tatilin başında iyidim bikaç gün tekledi yine gitti. eve gidip düzene gireceğim ama iştee.
Salı günü evimdeyim inşallah. artık almak istiyorum ya az da olsaaa

ayy tatilin başında iyidim bikaç gün tekledi yine gitti. eve gidip düzene gireceğim ama iştee.
Salı günü evimdeyim inşallah. artık almak istiyorum ya az da olsaaa

aynen inşallah ya bişi dicem bu nesquik kilo mu yapıyo bide ondan mı denesek bide yediklerimizi mi yazalım nasıl birbirimizi ramazanda destekleriz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…