Ramazanda bu kilo alma işini sanırım beceremeyeceğim çünkü yemek yemeye vakit kalmıyor
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
iftardan çatlayana kadar yiyorum bildiğin zorluyorum ama zaten onları sindirene kadar sahur geliyor. sahurda çok yiyemiyorum fazla acıkmadığım için.
ben Gnc'den karbonhidrat tozu aldım ama sadece 2 gün içebildim ziyan etmeyeyim ramazandan sonra kullancam onu
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
ama cici bebeye başlıyorum bugün onu yiyebilirim. ben her ramazan kilo veriyorum bu ramazan korursam büyük olay benim için
bundan 7-8 ay öncesinde 49 kilo idim ama ocak ayında ameliyat oldum 43'e düştüm bişey yiyemezdim o vakitler.
Şuan 45'im aç karnına. tok karnına 45,5-46 oluyorum ama düz 45'ten hesaplıyorum kendimi.
Öncelik hedefim: 50
Ortaya çıkan sonuca göre 51-52 olabilirim.
Boy: 1,61
Kızlar bir de akıllı telefon kullanıyorsanız çok güzel uygulamalar var kalorimetrelere yediğinizi yazınca günlük toplam aldığınız kalori çıkıyor ortaya. Ben diyetisyene gittiğimde günlük en az 2000 kalori toplamam gerektiğini söylemişti çünkü vücudumda yağ çok az.
Şimdi ramazanda bakıyorum 1100-1200 lerde kalıyorum. uygulama yoksa bile internetteki sitelerden de yapabilirsiniz. telefon elinin altında olunca sadece daha kolaylık oluyor.
çok konuştum
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
neyse anneme de söyledim aralık ayına kadar ben istediğim kiloya ulaşmış olmalıyım mutlaka. kafaya çok pis taktım bu sefer. ramazandan sonra yarışmaya gireceğim şu an olduğum kiloyu korusam kafi.