Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

hoşuma gitti bu açıdan hiç bakmamıştım :16:
aslında hocadan çekinme heyecan durumum hiç olmadı kaç senedir, yüksek lisansa girerken 6 prof vardı sorular sordular falan:)
ama bu sefer daha farklı geliyor hocalarım kendi hocalarım hepsine karşı bi sorumluluğum var bilmediğim bişi olur da cevaplayamazsam mahçup olurum sanırım onun korkusu bu:)

olaylara değisik bakma yönüm vardır ayıptır söylemesi :1: onlar anlayışla karşılarlar cnm sen yeterki kasma kendini :)

2 dolma 1 kase yoğurt 2 dlim ekmek yiycem peliiin :56:

ekmeği arttır:56:
ben de patlıcan yemeği, pilav, salata yarım ekmek yicem ama annem gelicek yürüyüşten onu bekliyorum yalnız yemek yiyememe sendromu vol 2 :D

ben ekmeği çok yiyemiyorum yaa :( afiyet olsun şimdiden sana cnm :)

kızlar geldim ben hepinizi çooook özledim ya :16::16: önceki sayfalrı okuyamadım daha yeni geldim çünkü nasıl kilo durumlarınız

kızlar geldim ben hepinizi çooook özledim ya :16::16: önceki sayfalrı okuyamadım daha yeni geldim çünkü nasıl kilo durumlarınız
hoşgeldiiin :) biz de seni özledik boş kaldı buralar :(
gözde de ben de kilo verdik :(
nute kilo aldı :D
sen ne durumdasın :D

hoşgeldiiin :) biz de seni özledik boş kaldı buralar :(
gözde de ben de kilo verdik :(
nute kilo aldı :D
sen ne durumdasın :D

tartılmadım canım daha kahvaltı bile yapmadım uykusuzm ölüyorum salı günü tartılacam bakalım kesin aynıyımdır ama :37: insan tartılmaynca kilo aldı sanıyormuş yani ben öyle sanıyorum ama korkuyorum tartılmaya

tartılmadım canım daha kahvaltı bile yapmadım uykusuzm ölüyorum salı günü tartılacam bakalım kesin aynıyımdır ama :37: insan tartılmaynca kilo aldı sanıyormuş yani ben öyle sanıyorum ama korkuyorum tartılmaya
hadi koş kahvaltıya :)
görüşücez salı günü :D

kızlar aranıza sık katılamasamda yazdıklarınızı keyifle okuyorum

kuzenimin düğün koşturması yaz sıcakları derken 3 hafta 2 kilo vermişim çok üzgünüm :(

cici bebeyi hep yiyordum zaten araya düğün girince yiyemedim kilolar hemen gitti.. bu yöntem kalıcı olmuyor herhalde bırakmadan her gün yemek gerekiyor
valla canımn okuduğum kadarıyla 1 ay sürekli yapanlarda kalıcı olmuş, ben de bi hafta yiyiorum bi hafta yemiyorum :D
reglyken süt rahatsız ediyor bi de beni.
dün yedim yattım farkediyor canım miden genişliyor daha çok yiyorsun;)
ben bi de iki gündür saat başı ağzıma bişiler atmaya başladım bakalım farkedicek mi:23:

sabah kahvaltıda yarım gözleme domates, bi bardak çay. 1saat sonra bi küçük kase fındık limonata, 1saat sonra bi şeftali, bi saat sonra sütlaç :)

hoşgeldiiin canım :16:

sabah kahvaltıda yarım gözleme domates, bi bardak çay. 1saat sonra bi küçük kase fındık limonata, 1saat sonra bi şeftali, bi saat sonra sütlaç :)

bende 3 börek peynir zeytin vs karpuz çekirdek birazdan da mısır yiycem :56:

ben birazdan gidip cici bebo alacağım bakalım kahvaltıyı baya ağır yaptım hatta ev arkadaşım sevgilisini çağırdı sen gelene kadar blue.girl bitirecek herşeyi kilo alacam diye çıldırdı bizim kız didi :1: evden çıkmadanda birşeyler yiyeyim :6: salıya çok az kaldı ramazanda geldi hadi bakalım :nazar:

bugün salı tartı günümüz iftar sonrası qörüşelim kızlaaarr :16: :16:

ben yazayım ilk 48.300 idim 48.500 olmuşum yavaş yavaş hedefe ilerliyorum :16: :16:

Back