Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canım gözde tatilde ben de regl tatilindeydim :9: sagopam da gidicem demişti bi yerlere, yeni katılan beyzz var o da antalya ya tatile gitti
daha bitmedi regl ama bugün biraz daha iyiyim
sabah kocaman sucuklu kaşarlı tost yedim, üzerine yarım kavun, çikolata soda, öğle yemeği yaklaşık bir ekmekle patlıcan yemeği, 2 bardak ayran, arada çikolata portakal suyu şimdi de kaynamış mısır yiyicem:21:
evet canım şimdi yediklermi yazınca sen az yemişsin gibi geldi bana da:9:

regl falan anlamam cnm onlar yoksa biz devam ederiz :24:

regl falan anlamam cnm onlar yoksa biz devam ederiz :24:
canım valla regl den dolayı yediğimin hayrı yok geldiği gibi gidiyor:1:
bu kadar yediğime bakma sanırm bu hafta ilk kez böyle iyi yedim bugun :)
yok yok en azından gözde gelicek yazıcak o da salı günü dedim gelip yazıcaksın, ben anlamam net yavaş ıvır kıvır :P
yani şimdilik yaz döneminde 3 müz de devam ediyoruz :)
ben bi de iki gündür ders çalışmaya da başladım herkes tatile girdi ben çalışmaya yeni başladım sanırım 1 ay bile yok tez savunmama çok çalışmam gerek çook:28:

canım valla regl den dolayı yediğimin hayrı yok geldiği gibi gidiyor:1:
bu kadar yediğime bakma sanırm bu hafta ilk kez böyle iyi yedim bugun :)
yok yok en azından gözde gelicek yazıcak o da salı günü dedim gelip yazıcaksın, ben anlamam net yavaş ıvır kıvır :P
yani şimdilik yaz döneminde 3 müz de devam ediyoruz :)
ben bi de iki gündür ders çalışmaya da başladım herkes tatile girdi ben çalışmaya yeni başladım sanırım 1 ay bile yok tez savunmama çok çalışmam gerek çook:28:

ye canım ye löp löp et olsun inşallah :)
başladığız gibi diorsun yani ben-sen-gözde :16:
amam aman inş hayırlısıyla bitirirsin şu tez işini :54:

ye canım ye löp löp et olsun inşallah :)
başladığız gibi diorsun yani ben-sen-gözde :16:
amam aman inş hayırlısıyla bitirirsin şu tez işini :54:
inşallah hepimize löp löp et olsun :)
aynen canım öyle başlamıştık değil mi :16:
evet canım artık bitsin işe gireyim çalışayım para kazanyım değil mi :) bakalım izmir ve antalya da iş bakıcam :15:

inşallah hepimize löp löp et olsun :)
aynen canım öyle başlamıştık değil mi :16:
evet canım artık bitsin işe gireyim çalışayım para kazanyım değil mi :) bakalım izmir ve antalya da iş bakıcam :15:

ben de bi an önce üniyi bitirip iş hayatına girmek istiyorum canım ya hele kendi pramı kazanmak of offf :52:
gel gel antalya güzel memleket :1:

ben de bi an önce üniyi bitirip iş hayatına girmek istiyorum canım ya hele kendi pramı kazanmak of offf :52:
gel gel antalya güzel memleket :1:
kaçıncı sınıftın sen canım?
eneeemm sen de mi antalyalısın?:52: benim erkek arkadaşım orda hem de istediğim iş alanı orda bol miktarda mevcut:21:

kaçıncı sınıftın sen canım?
eneeemm sen de mi antalyalısın?:52: benim erkek arkadaşım orda hem de istediğim iş alanı orda bol miktarda mevcut:21:

3e geçtim canım :) tabi hemde yerlisiyim kızım ben buranın :1: öyle mii o zaman sen kesin gel :)

3e geçtim canım :) tabi hemde yerlisiyim kızım ben buranın :1: öyle mii o zaman sen kesin gel :)
ne okuyosun peki?
vaayy ben 3 kere geldim antalya ya az çok biliyorum gezdim tabi her yerini değil :1:
nerde oturuyorsun? orda okuyorsun bi de sanırım??

ne okuyosun peki?
vaayy ben 3 kere geldim antalya ya az çok biliyorum gezdim tabi her yerini değil :1:
nerde oturuyorsun? orda okuyorsun bi de sanırım??

evet cnm ailemin yanındayım hukuk canım bugün de denize gittim hatta çok qüzeldi :16: ondan pek bişey yiyemedim yani :1:

evet cnm ailemin yanındayım hukuk canım bugün de denize gittim hatta çok qüzeldi :16: ondan pek bişey yiyemedim yani :1:
ooo çok iyi bölümün canım :23:
deniz bana sanırm baya bi uzak bu aralar :) ben de konyaaltı plajına gitmiştim geldiğimde :)
neresinde oturuyorsunuz peki canım?

ooo çok iyi bölümün canım :23:
deniz bana sanırm baya bi uzak bu aralar :) ben de konyaaltı plajına gitmiştim geldiğimde :)
neresinde oturuyorsunuz peki canım?

ehh idare ediyoruz cnm çok zor inan ki ya 4 senede bitmicek qibime qeliyo :(
evet konyaaltına qittik cnm dünyaca ünlü :) meltemde cnm :)

ehh idare ediyoruz cnm çok zor inan ki ya 4 senede bitmicek qibime qeliyo :(
evet konyaaltına qittik cnm dünyaca ünlü :) meltemde cnm :)
canım biter biter merak etme benim kuzenim de biraz zorlandı ama bitti bi şekilde :)
orayı bilmiyorum sanırm:26:
erkek arkadaşım ailesiyle yeniköy de yaşıyor, ama baya bi yer gezdim kale içi, Atatürk parkının oralar falan daha ismini hatırlamadığım bi ton yer :D
ben de çok beğendim canım oraları ama benim işler sanırm kumluca tarafında olucak internetten araştırdığım kadarıyla:30:

canım biter biter merak etme benim kuzenim de biraz zorlandı ama bitti bi şekilde :)
orayı bilmiyorum sanırm:26:
erkek arkadaşım ailesiyle yeniköy de yaşıyor, ama baya bi yer gezdim kale içi, Atatürk parkının oralar falan daha ismini hatırlamadığım bi ton yer :D
ben de çok beğendim canım oraları ama benim işler sanırm kumluca tarafında olucak internetten araştırdığım kadarıyla:30:

ay inşallah :) ha biliyorum orayı arkadaşım oturuyor :) ilçede yani kumlucaya da gittim fasülye patlıcanlar diyarı :))

ay inşallah :) ha biliyorum orayı arkadaşım oturuyor :) ilçede yani kumlucaya da gittim fasülye patlıcanlar diyarı :))
:)
ya o fasulye patlıcanlarla ilgili çalışıcam ben de :D
seneye açıköğretimden bi de tarım okumayı planlıyorum ilerde kendime bağ bahçe alıp işleri büyütmek için:1:

:)
ya o fasulye patlıcanlarla ilgili çalışıcam ben de :D
seneye açıköğretimden bi de tarım okumayı planlıyorum ilerde kendime bağ bahçe alıp işleri büyütmek için:1:

vay vaay çok iyi düşünmüşsün hatta hep ilerisini düşün belki tarım il müdürü olusun :16:

vay vaay çok iyi düşünmüşsün hatta hep ilerisini düşün belki tarım il müdürü olusun :16:
neden olmasın :P
canım valla benim yükseklerde çok gözüm yok bi labratuvara atsınlar beni güzel güzel bitkiler yetiştireyim insanlara faydalı olsun çalışmalarım başka bişi istemem :16:

neden olmasın :P
canım valla benim yükseklerde çok gözüm yok bi labratuvara atsınlar beni güzel güzel bitkiler yetiştireyim insanlara faydalı olsun çalışmalarım başka bişi istemem :16:

ay çok sevinirim senin adına inş cnm :16:

ay çok sevinirim senin adına inş cnm :16:
ders çalışmaktan iki gündür sürekli bitki diyorum :)
bitki aşağı bitki yukarı :)
kendi fizyolojimden çok bitkilerinkini düşünüyorum :)
savunmamda iki prof bi doç olucak çok korkuyorummm:18::18:

ders çalışmaktan iki gündür sürekli bitki diyorum :)
bitki aşağı bitki yukarı :)
kendi fizyolojimden çok bitkilerinkini düşünüyorum :)
savunmamda iki prof bi doç olucak çok korkuyorummm:18::18:

bitkiler kendilerini önemsiyen birini yüz üstü bırakmazlar cnm sen korkma evdeymişsin qibi rahat ol korku duy ama belli etme taamam :))

bitkiler kendilerini önemsiyen birini yüz üstü bırakmazlar cnm sen korkma evdeymişsin qibi rahat ol korku duy ama belli etme taamam :))
hoşuma gitti bu açıdan hiç bakmamıştım :16:
aslında hocadan çekinme heyecan durumum hiç olmadı kaç senedir, yüksek lisansa girerken 6 prof vardı sorular sordular falan:)
ama bu sefer daha farklı geliyor hocalarım kendi hocalarım hepsine karşı bi sorumluluğum var bilmediğim bişi olur da cevaplayamazsam mahçup olurum sanırım onun korkusu bu:)

Back