Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

olaylara değisik bakma yönüm vardır ayıptır söylemesi onlar anlayışla karşılarlar cnm sen yeterki kasma kendini :)

2 dolma 1 kase yoğurt 2 dlim ekmek yiycem peliiin

ekmeği arttır
ben de patlıcan yemeği, pilav, salata yarım ekmek yicem ama annem gelicek yürüyüşten onu bekliyorum yalnız yemek yiyememe sendromu vol 2

ben ekmeği çok yiyemiyorum yaa afiyet olsun şimdiden sana cnm :)

kızlar geldim ben hepinizi çooook özledim ya önceki sayfalrı okuyamadım daha yeni geldim çünkü nasıl kilo durumlarınız

kızlar geldim ben hepinizi çooook özledim ya önceki sayfalrı okuyamadım daha yeni geldim çünkü nasıl kilo durumlarınız
hoşgeldiiin :) biz de seni özledik boş kaldı buralar
gözde de ben de kilo verdik
nute kilo aldı
sen ne durumdasın

hoşgeldiiin :) biz de seni özledik boş kaldı buralar
gözde de ben de kilo verdik
nute kilo aldı
sen ne durumdasın

tartılmadım canım daha kahvaltı bile yapmadım uykusuzm ölüyorum salı günü tartılacam bakalım kesin aynıyımdır ama insan tartılmaynca kilo aldı sanıyormuş yani ben öyle sanıyorum ama korkuyorum tartılmaya

hadi koş kahvaltıya :)
görüşücez salı günü

kızlar aranıza sık katılamasamda yazdıklarınızı keyifle okuyorum

kuzenimin düğün koşturması yaz sıcakları derken 3 hafta 2 kilo vermişim çok üzgünüm

cici bebeyi hep yiyordum zaten araya düğün girince yiyemedim kilolar hemen gitti.. bu yöntem kalıcı olmuyor herhalde bırakmadan her gün yemek gerekiyor
valla canımn okuduğum kadarıyla 1 ay sürekli yapanlarda kalıcı olmuş, ben de bi hafta yiyiorum bi hafta yemiyorum
reglyken süt rahatsız ediyor bi de beni.
dün yedim yattım farkediyor canım miden genişliyor daha çok yiyorsun
ben bi de iki gündür saat başı ağzıma bişiler atmaya başladım bakalım farkedicek mi

sabah kahvaltıda yarım gözleme domates, bi bardak çay. 1saat sonra bi küçük kase fındık limonata, 1saat sonra bi şeftali, bi saat sonra sütlaç :)

hoşgeldiiin canım

sabah kahvaltıda yarım gözleme domates, bi bardak çay. 1saat sonra bi küçük kase fındık limonata, 1saat sonra bi şeftali, bi saat sonra sütlaç :)

bende 3 börek peynir zeytin vs karpuz çekirdek birazdan da mısır yiycem

ben birazdan gidip cici bebo alacağım bakalım kahvaltıyı baya ağır yaptım hatta ev arkadaşım sevgilisini çağırdı sen gelene kadar blue.girl bitirecek herşeyi kilo alacam diye çıldırdı bizim kız didi evden çıkmadanda birşeyler yiyeyim salıya çok az kaldı ramazanda geldi hadi bakalım

bugün salı tartı günümüz iftar sonrası qörüşelim kızlaaarr

ben yazayım ilk 48.300 idim 48.500 olmuşum yavaş yavaş hedefe ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…