hoşuma gitti bu açıdan hiç bakmamıştım
aslında hocadan çekinme heyecan durumum hiç olmadı kaç senedir, yüksek lisansa girerken 6 prof vardı sorular sordular falan:)
ama bu sefer daha farklı geliyor hocalarım kendi hocalarım hepsine karşı bi sorumluluğum var bilmediğim bişi olur da cevaplayamazsam mahçup olurum sanırım onun korkusu bu:)
deniyeceğimolaylara değisik bakma yönüm vardır ayıptır söylemesionlar anlayışla karşılarlar cnm sen yeterki kasma kendini :)
deniyeceğim
ekmeği arttır2 dolma 1 kase yoğurt 2 dlim ekmek yiycem peliiin
ekmeği arttır
ben de patlıcan yemeği, pilav, salata yarım ekmek yicem ama annem gelicek yürüyüşten onu bekliyorum yalnız yemek yiyememe sendromu vol 2
canım bi dilim daha fazla yemekle başlayabilrsin bugün mesela :)ben ekmeği çok yiyemiyorum yaaafiyet olsun şimdiden sana cnm :)
hoşgeldiiin :) biz de seni özledik boş kaldı buralarkızlar geldim ben hepinizi çooook özledim yaönceki sayfalrı okuyamadım daha yeni geldim çünkü nasıl kilo durumlarınız
hoşgeldiiin :) biz de seni özledik boş kaldı buralar
gözde de ben de kilo verdik
nute kilo aldı
sen ne durumdasın
hadi koş kahvaltıya :)tartılmadım canım daha kahvaltı bile yapmadım uykusuzm ölüyorum salı günü tartılacam bakalım kesin aynıyımdır amainsan tartılmaynca kilo aldı sanıyormuş yani ben öyle sanıyorum ama korkuyorum tartılmaya
akşamları cicibebe süt ya da kavunun üstüne dondurma koy ye :)kızlar aranıza sık katılamasamda yazdıklarınızı keyifle okuyorum
kuzenimin düğün koşturması yaz sıcakları derken 3 hafta 2 kilo vermişim çok üzgünüm
akşamları cicibebe süt ya da kavunun üstüne dondurma koy ye :)
valla canımn okuduğum kadarıyla 1 ay sürekli yapanlarda kalıcı olmuş, ben de bi hafta yiyiorum bi hafta yemiyorumcici bebeyi hep yiyordum zaten araya düğün girince yiyemedim kilolar hemen gitti.. bu yöntem kalıcı olmuyor herhalde bırakmadan her gün yemek gerekiyor
kızlar geldim ben hepinizi çooook özledim yaönceki sayfalrı okuyamadım daha yeni geldim çünkü nasıl kilo durumlarınız
sabah kahvaltıda yarım gözleme domates, bi bardak çay. 1saat sonra bi küçük kase fındık limonata, 1saat sonra bi şeftali, bi saat sonra sütlaç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?